Antikoncepce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31523
22.12.15 22:29
@Litta píše:
Nemáme ani mikrovlnku, aní dítko, ale vídám ji u lidí buď „vestavěnou“ vysoko jako se někdy dává trouba, nebo vzadu na lince, kam bych doufala, že se dítě samo nedostane, jelikož by na chodící a přisunovací dítě asi někdo měl dohlížet, aby se neplazilo po varné desce apod. :nevim: Já tedy na lince byla max. když mě tam máma párkrát za život vysadila, jinak na mě koukala. :nevim: Snad aspoň vypojuješ rychlovarnou konvici. Ale věřím, že teď už si dáš pozor, mohlo to dopadnout mnooohem hůř. :(

Já teda nevím, ale ještě jsem neviděla ani mikrovlnku, natož troubu tak vysoko, aby na to dítě nedostalo 8o to bych jí musela mít snad nad hlavou :nevim: ale tak tohle je se vším. Pračku, sušičku, myčku, mrazák, kabely od počítačů, tyhle všechny věci máš běžně na zemi :nevim: to je na to, aby člověk bydlel v holobytě, aby teda zajistil fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.12.15 22:34

@Nimie Však jo, nejvíc úrazů dětí se stává právě doma. Proto se má tohle minimalizovat, co lze, to dát mimo dosah, vypojit, nebo zablokovat čudlíky. A hlídat. Co mezitím dělá matka, když si dítě přišoupne židli k lince, vezme prášky z mikrovlnky, strčí je do ní a zapne ji? Však to není otázka pár sekund, ne? Pro mě nepochopitelné, klidně tam mohl šoupnout zvíře, nebo mu to mohlo vybouchnout do obličeje,… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31523
22.12.15 22:40
@Litta píše:
@Nimie Však jo, nejvíc úrazů dětí se stává právě doma. Proto se má tohle minimalizovat, co lze, to dát mimo dosah, vypojit, nebo zablokovat čudlíky. A hlídat. Co mezitím dělá matka, když si dítě přišoupne židli k lince, vezme prášky z mikrovlnky, strčí je do ní a zapne ji? Však to není otázka pár sekund, ne? Pro mě nepochopitelné, klidně tam mohl šoupnout kočku, nebo mu to mohlo vybouchnout do obličeje,… :nevim:

Jo, já to chápu, ale zas - potáhneš dítě s sebou pokaždé, když půjdeš na záchod, odskočíš si vedle do místnosti pro něco nebo dojdeš vzít telefon? Samozřejmě, že je lepší prevence, ale tohle všechno nelze ošéfovat a zas si osobně myslím, že je lepší, pokud se dítě s těmi věcmi běžně setkává (v rozumné míře). U babiček není přizpůsobeno vůbec nic, děti tam pobíhají naprosto běžně samy, trouba je standardně dole, sporák, mrazák, mikrovlnka je v dosahu normálního člověka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
23.12.15 00:19
@kve-tinka píše:
Dítě mi strčilo pilule do mikrovlnky…výbuch a smrad všude. :cert: :roll:
Asi tak 5 se jich odsmažilo, co s tím zbytkem? Můžu ho normálně dobrat a o to dříve si udělat pauzu, nebo radši začít brát nové plato? :think:

nové plato, na 100% účinek antikoncepce je testovaný tuším do 26 stupňů. když se převáží z výroby, musí jet ve speciálních boxech, kde je udržována určitá teplota a při překročení, je likvidována

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.18 12:52

ztraceny prasek antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Veyanne pravidelne kolem 20:00. Vcera mi spadl prasek do odpadu, tak jsem si vzala hned prášek na nasledujici den, takže na dnešek. A chtěla bych se zeptat zda mi hrozí otěhotnění, když bych vynechala placebo tabletky a rovnou najela na nove platicko aktivnich tablet. Mam pocit ze se jedna o jednofazovou antiikoncepci. Mockrat dekuji za pomoc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.18 13:02
@simona0 píše:
Dobrý den, beru antikoncepci Veyanne pravidelne kolem 20:00. Vcera mi spadl prasek do odpadu, tak jsem si vzala hned prášek na nasledujici den, takže na dnešek. A chtěla bych se zeptat zda mi hrozí otěhotnění, když bych vynechala placebo tabletky a rovnou najela na nove platicko aktivnich tablet. Mam pocit ze se jedna o jednofazovou antiikoncepci. Mockrat dekuji za pomoc.. :)

Podivej se projistotu do přívalového letáku, ale jinak myslím, že je to ok. Když se vynechá prášek, posune se obvykle i 7 denní pauza o jeden den dříve. Ale nezapomeň si další vzít ten 8. Den, to už by problém byl.

• Citovat
  • Upravit
14
21.5.24 13:34

Antikoncepce, otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, antikoncepci normálně beru, ale při mé sedmidenní pauze jsem hned sedmý den měla pohlavní styk a prášek si vzala až potom. Moje otázka zní jestli mohu být těhotná.
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital