Antikoncepce a bílý výtok

10584
19.12.13 09:02

Antikoncepce a bílý výtok

Ahoj holky
Začala jse brát antiko Jangee. Mám odebráné 4 prášky a od začátku bílý výtok, bez zápachu. Před ms nejsem.Je to k tomu normální? Výtoky nemívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
19.12.13 09:14

Já beru Lindynette už přes dva roky a taky ho semo tamo mám… doktor říkal, že je to normální, jak kolísají hormony… takhle nekolik dní v kuse ho sice nemam, ale možná si tvoje tělo zvyka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.12.13 09:54

Může to být z hormonů ale jinak je bílý výtok bez zápachu u žen naprosto běžný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.7.14 20:45

Bílý výtok a zhoršení pleti při dlouhodobém užívání HA

Ahoj holky, skoro 5 let beru antikoncepci Lindynette 20, v několika předchozích měsících se mi zhoršila pleť, pak to zas ustalo, ale tenhle měsíc mám zas čelo naprosto příšerný, je to obrovský množství malinkatejch pupínků, který jsou při doteku spíš takový hrubší. Vypadá to fakt hrozně, a to jsem nikdy dřív problémy s pletí neměla (ani před HA ani s ní), taky mi připadá moje pleť mastnější. Dále mě tento měsíc již snad o začátku nového platíčka užívaného po běžné pauze trápí bílý hustý výtok (konzistenci bych přirovnala k nějakému řidšímu krému - omlouvám se za takový výraz :mrgreen: ). Musím podotknout, že se nejedná o žádný zánět, jelikož to nijak nezapáchá, nesvědí, nebolí, občas jsem takový měla i s touto HA, ale většinou jen maličko nebo až před pauzou. Teď mi zbývá do pauzy ještě týden užívání, ale je to opravdu od začátku každodenně velké množství a už mi to přijde otravné :roll: Máte s tím někdo zkušenosti? Mohla by mi najednou po těchto letech přestat vyhovovat stejná HA? Jinak jsem také minulý měsíc brala antibiotika, ty jsem dobrala začátkem pauzy. Mají snad na to vliv ona? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.7.14 21:03

Antibiotika snižují účinnost HA… Jinak já brala Lindinette20 dva roky a potom mi přestala vyhovovat.. taky z ničeho nic, přešla jsem na Minervu a potom vysadila HA úplně a už se k tomu svinstvu nemám v plánu vrátit.

Bílí výtok bych řekla kvasinky, ne vždy musí svědět, pálit apod. Kup si Canesten nebo skoč na gyndu pro čípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.7.14 08:02

@werunkaw123 Taky bych se na to svinstvo vykašlala, to mi věř. Ale partnera se mi nepodařilo zatím přemluvit na jiný druh antikoncepce, což mě taky štve :evil: Za 2 roky ji ale už určitě vysadit chci, budu jen doufat, že po 7 letech užívání se cyklus vrátí nějak bez problémů do normálu. :? A s tím Canestenem, díky moc za tip! :kytka: S kvasinkami zkušenost nemám, tak mě to ani nenapadlo. Myslela jsem, že by to muselo zapáchat nebo svědit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.17 11:39

Tadula

Ahoj holky potřebovala bych radu. Už rok beru ant yosefinne minulý měsíc měsíc jsem začala v průběhu ant špinit (asi 3 dny) po 14 dnech přišla menstruace ktera zakončila ve čtvrtek. V pondělí byl sexik a ve středu se mi po utreni objevil bily hlen.. ted ho mám tak 3× za den, menší nadýmání a pocity na zvracení a popichuje me v podbřišku… nemohla by jste mi poradit co by to mohlo byt?? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.22 20:08

Pomoc ????

Dobrý den, potřebovala bych pomoct beru antinu, když jsem byla na mimo domov na 8 dni tak jsem ji ztratila takže jsem byla bez ni od prvního dne a hned co jsem byla doma jsem si ji vzala a teď mám bolesti břicha a křeče chvílemi a mám i bílý výtok bez zápachu a jeden den jsem měla i hlenitý bílý s hrudkami a já nevím co to je jestli je to antinou a nebo jsem těhotná… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí