Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, máte některá zkušenost s novým lékem na myomy Esmya 5mg? Já začala brát teď
Prosím o vaše zkušenosti
![]()
@33.Lucie Já doplácela pouze 30kč/balení…to je co? A volala jsem si průběžně do jiných lékáren…např. dr Max a tam mi řekli 440kč/balení. Tys ho už brala?
Kámoška ho dostala a platila 500.- balení. Jakto že ty jen 30.-?
@33.Lucie To nevím, ale jsem z Děčína a tady v lékárně jsem opravdu doplácela jen 30kč
Já byla taky překvapená, ale mile, to je jasný ![]()
Jedla ho 3 měsíce tu dobu neměla menstruaci. Myom se ji zmenčil ale stejně musela jít na operaci.
Na internetu jsem našla i inzerát, že ho nějaká ženská prodává za 6tisíc.
@33.Lucie Aha,já ho dostala teď, dnes beru teprve druhý prášek. Víš, měla jsem menses už asi 23den, tak mi ho doktor napsal. Myomy mám dva menší, operací nehrozil, ale zase jsem teď fakt měla nějakou poruchu cyklu a krvácela jsem skoro celý měsíc. Dnes sice ještě slabounce krvácím, ale je to nic oproti předvčerejšku. Ta doufám, že zítra by měl být klídek
Už toho mám dost
Nevíš, za jak dlouho kámošce přestalo krvácení při prvním platu?
@33.Lucie píše:
Na internetu jsem našla i inzerát, že ho nějaká ženská prodává za 6tisíc.
Myslím, že říkala do 4 až 5dnů, ale jistá si nejsem. Stejně je dobrá haluz, že jsi platila takhle málo. Pojišťovna platí 2000.- a doplatek má být těch 440-500.- mělas veliké štěstí ![]()
Taky jsem ji napsala, že lék je na předpis a doplatek má činit 500.-,tak by mě zajímalo co to prodává za sračku, ani mě neodpověděla a inzerát zmizel.
@33.Lucie Raději bych to od nikoho nebrala, já myslím, že doktor to napíše bez nějakých problémů
Fakt je to o hubu brát to od někoho jen tak… ![]()
@33.Lucie píše:
Myslím, že říkala do 4 až 5dnů, ale jistá si nejsem. Stejně je dobrá haluz, že jsi platila takhle málo. Pojišťovna platí 2000.- a doplatek má být těch 440-500.- mělas veliké štěstí