Mykóza po tisícé

Anonymní
18.12.13 17:06

Mykoza po tisícé

Potřebuji radu mam opět Mykozu a opravdu né poprvé už z toho šílim ale kdo zažil ví že to pěkně svědí a ja u dr samozřejmě byla ale v lékárně léky neměli a tak jsem si je objednala ale jak přečkat noc? Pomuže bílý jogurt? A na jak dlouho ho tam mam dát? Mam se pak nak vypláchnout? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.12.13 17:07

Zkusila bych to tu noc preckat bez niceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.12.13 17:09

A co Rosalgin? Ten mě aspoň na chvíli vždycky pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153

Jestli máš doma tea tree olej, můžeš použít ten, normálně neředěný a zhruba za deset minut opláchnout. Není to příjemné, ale zabírá to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Krkael Je to opravdu ale k nevydržení jak je člověk plný těch hnusných kvasinek :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 17:11

Taky už nevím co s tim, nejdřív jsem měla pimafucin, ten na poprvé zabral ale po druhé už ne :/ pak mi předepsal Dafnehin a ten vůbec nezabral, už taky nevím co s tím:( ale dr. řikal že je to v těhotenství normální, ale co s tim když to furt svědí a mam výtok neustále? :/ :think:

• Citovat
  • Upravit
3755
18.12.13 17:12
@Anonymní píše:
@Krkael Je to opravdu ale k nevydržení jak je člověk plný těch hnusných kvasinek :cert:

použila bych klidně bílý bifi jogurt jestli máš. na tampon a zavést na noc a můžeš si to namazat i okolo…mně to pomáhá. taky s tím bojuju už několik let a teď v těhu to je nepřetržitě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Elke boužel nemam! :nevim:
Právě nemam tu ani rosalgin mam tu jen mastičku Clotrimazol ale to mi tak pomuže když to mam vše ted ve vnitř..

• Citovat
  • Upravit
5173

V lékárně na to prodávají i něco volně prodejné, přes noc by ti to zabrala.. soucítím s tebou :hug: z vlastní zkušenosti vím co je to a hlavně rááádo se to vrací, doporučuji vyvyarovat se sladkému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.13 17:13

@misulinka27 mám pocit, že těhotenství je jedna velká mykoza :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.12.13 17:13

Bílý jogurt bych zkusila, namočit do něj tampon a zavést, nechat přes noc. Jinak já mám dobré zkušenosti s mastí Jenamazol, má 3 aplikátory, mast se zavádí na 3 noci a zbývá ještě na mazání.

Partner se maže taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.12.13 17:14
@Anonymní píše:
Taky už nevím co s tim, nejdřív jsem měla pimafucin, ten na poprvé zabral ale po druhé už ne :/ pak mi předepsal Dafnehin a ten vůbec nezabral, už taky nevím co s tím:( ale dr. řikal že je to v těhotenství normální, ale co s tim když to furt svědí a mam výtok neustále? :/ :think:

jsme na tom stejně :zed: od dr mám vždycky nějaký bobule. mastičku ale pomůže to na 14dní a zase to je zpátky. teď si od pondělí dělám rosalgin výplach a na noc ten tampon s jogurtem a je to lepší…ale přemýšlím, jestli tam zítra raději nemám zajít zase pro nějaký bobule, abych se přes vánoce nezbláznila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 17:14

Mykoza je hnus já stím bojuji rok a pul určitě a pomohla mi na chvilku AUTOVAKCINA ale ted zase se to vratilo..ted jak ležím tak to jde ale jak vstanu a pudu do vany tak to začne zase…achjo..

• Citovat
  • Upravit
2153
18.12.13 17:16

Pak mi ještě celkem pomáhalo sednout na vanu a prostě to uvnitř ručně nebo mokrou vatou na špejli „vyčistit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 17:18

Sladký to podporuje? nooo, tak to je hezký, od tý doby co jsem těhu jim sladký o hodně víc, takže se asi začnu snažit nejíst vůbec, ale copak to jde takhle přes vánoce? :andel: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa