Mykóza po tisícé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.13 17:19

Já jsem si to vyplachovala vodou jako sprchou a pomáhala si prstem a ulevilo se na chvilku ale dr mi vynadal že to nemužu že to není dobré.. U nás mají lékarnu jen do 5 a je to tu malé město skoro nic tu nemají a do většího města se ted už nedostanu. Přítel se maže taky síše mazal ted jak sem měla pokoj skoro pul r tak sme se nemazali ani jeden. Ted mam předepsanou taky mastičku na mazání a i aplikování na noc tak uvidiím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 17:21
@Anonymní píše:
Sladký to podporuje? nooo, tak to je hezký, od tý doby co jsem těhu jim sladký o hodně víc, takže se asi začnu snažit nejíst vůbec, ale copak to jde takhle přes vánoce? :andel: :mrgreen:

Sladké je moc špatné na mykozu ja jsem si taky nemohla zvyknout nejíst ho ale musela jsem.. nebo v menších dávkách

• Citovat
  • Upravit
3755
18.12.13 17:21
@Anonymní píše:
Sladký to podporuje? nooo, tak to je hezký, od tý doby co jsem těhu jim sladký o hodně víc, takže se asi začnu snažit nejíst vůbec, ale copak to jde takhle přes vánoce? :andel: :mrgreen:

sladký to podporuje na 100% :cert: já to vím, ale stejně si neodpustím ach jo :zed: já s tím bojuju od svých 16ti - již už 12let :( je to hrůza, jak vlezu na koupák, tak to je konec. nemůžu do vany, jen sprchy. peru si kalhotky v dětském prášku, piju bylinkový čaje a stejně :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.12.13 17:22
@Anonymní píše:
Já jsem si to vyplachovala vodou jako sprchou a pomáhala si prstem a ulevilo se na chvilku ale dr mi vynadal že to nemužu že to není dobré.. U nás mají lékarnu jen do 5 a je to tu malé město skoro nic tu nemají a do většího města se ted už nedostanu. Přítel se maže taky síše mazal ted jak sem měla pokoj skoro pul r tak sme se nemazali ani jeden. Ted mam předepsanou taky mastičku na mazání a i aplikování na noc tak uvidiím..

dneska zkus ten jogurt na tampon jestli máš, aspoň se ti uleví, rozhodně si neublížíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.12.13 17:23
@Verca1989 píše:
Bílý jogurt bych zkusila, namočit do něj tampon a zavést, nechat přes noc. Jinak já mám dobré zkušenosti s mastí Jenamazol, má 3 aplikátory, mast se zavádí na 3 noci a zbývá ještě na mazání.Partner se maže taky?

jo ten jenamazol mám také. taky pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.12.13 17:25
@Anonymní píše:
@Elke boužel nemam! :nevim:
Právě nemam tu ani rosalgin mam tu jen mastičku Clotrimazol ale to mi tak pomuže když to mam vše ted ve vnitř..

ten jogurt máš? jestli jo zkus to hnedka jak se umyješ. dovnitř na tampon a pomazej si to a vem si vložku a nebo až půjdeš spát, abys nešla zase čůrat a neotřela to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak to se budu muset začít omezit sladké :think: to nezvládnu :mrgreen: ale za to mi to určitě stojí, je to fakt opruz, svědí to jak blázen :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9090

Jojo, sladké je na mykózu špatné. A jinak to vyplachování vodou apod. opravdu není dobré, mykóza totiž může vznikat i z přehnané hygieny, takže si tím člověk naopak může spíš ještě přitížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
18.12.13 17:31
@Anonymní píše:

jo, sladké a vůbec všechny sacharidy to podporují, jelikož se jimi ty kvasinky, potvory, živí :zed: Výborně o tom píše autorka v knize „Bezsacharidová dieta“ (ona tedy není bezsacharidová, ale nízkosacharidová :-) Spolehlivě to pomáhá, jen je to o trpělivosti a vytrvalosti, ale v těhu bych to asi nedělala.. Jsem si ale jistá, že by mohlo pomoct i to vynechání sladkostí jako takových, z ovoce si vybírat míň sladké druhy(nebo toho hroznového vína a banánů nejíst tolik), a vynechala bych bílé pečivo a nahradila ho tmavým, protože se z něj ty sacharidy uvolňují postupně, ne najednou, a to se kvasinkám taky moc nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
18.12.13 17:33

A mas doma jeste tu antimykotickou mast?? Jestli jo tak na tampon a hura dovnitr. Po hodince vymenit. Ja tohle aplikovala kdyz bylo nejhur a funguje to spolehlive. Kazdopadne ti doporucuju nejist zadne sladke. V tehu mas obecne v krvy vyssi hladinu cukru, proto ty kvasinky. Ty mrchy to milujou. Kazdopadne s tebou soucitim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
18.12.13 17:34
@Agáta13 píše:
Jsem si ale jistá, že by mohlo pomoct i to vynechání sladkostí jako takových, z ovoce si vybírat míň sladké druhy(nebo toho hroznového vína a banánů nejíst tolik), a vynechala bych bílé pečivo a nahradila ho tmavým, protože se z něj ty sacharidy uvolňují postupně, ne najednou, a to se kvasinkám taky moc nelíbí :-)

Tmavým pečivem si bohužel moc nepomůžeš, pokud si ho nepečeš sama. Velká část se dobarvuje karamelem, aby bylo tmavší. Ale jinak protikvasinková dieta je to nejlepší, co znám - v těhotenství bych možná zkusila nějakou odlehčenou verzi. Dát si klidně víc masa, mléčných výrobků a omezit přílohy, ovoce (alespoň to sladké) a samozřejmě cukry. Normálně se ze začátku dost omezuje i zelenina, ale to bych asi nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 17:36

Jogurt mám a tampony taky :-) takže to tak zkusím udělat. Vím že výplach vodou byl hloupý nápad ale ja si nemohla pomoct. @misulinka27 : fakt 12let jo 8o ty brdo to musí bejt uplně šílené mě to hrozně ovlivnuje i sex. život..

• Citovat
  • Upravit
2153
18.12.13 17:38
@Anonymní píše:
Jogurt mám a tampony taky :-) takže to tak zkusím udělat. Vím že výplach vodou byl hloupý nápad ale ja si nemohla pomoct. @misulinka27 : fakt 12let jo 8o ty brdo to musí bejt uplně šílené mě to hrozně ovlivnuje i sex. život..

Výplach vodou není dlouhodobé řešení, ale když je nejhůř, tak to prostě pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 17:40

@Elke přesně mě se hrozně ulevilo na chvilku ale přeci. A to jsem měla takový klid už ja se z toho p*seru :cert:

• Citovat
  • Upravit
2153
18.12.13 17:52

Jak já ti rozumím :-) Kdysi jsem na to trpěla hodně, pak mi kamarádka doporučila tu protikvasinkovou dietu - a po ní jsem je neměla snad 10 let. Pak jsem dostala první menstruaci po porodu a vrátilo se to. Obratem jsem otěhotněla a vrací se to jak bumerang po každém přeléčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí