Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
Chci se zeptat beru antikoncepci ale bohužel jsem zapomněla si vzít poslední dva prášky… nosím to v peněžence a oni mi tam vypadli… sama nevím jak a menstruace se mi spustila a teď nevím co dělat… jestli je dobrat nebo začít až po 7 denní pauze
Děkuji ![]()
Já bych ty poslední dva prášky vyhodila, dodržela 7-denní pauzu a pak začala s novým platem. Jen se ti posune cyklus o dva dny..
@Eliška172002 po 7 denni pauze ale tím pádem se mi to o dva dny posune
@werajsik píše:
Já bych ty poslední dva prášky vyhodila, dodržela 7-denní pauzu a pak začala s novým platem. Jen se ti posune cyklus o dva dny..
Není možné že by nejak přestala účinkovat tak jak má???
Nebo že by nebyla tak účinná???
@Eliška172002 ne ale musis dodržet těch 7 dní. Problém by to být neměl, ale pro svůj klid použij i kondom.
Určitě je teď neber. Nechala bych menstruaci normálně doběhnout těch 7 dní. Dva zbylé prášky buď vyhoď nebo dober až po skončení menstruace, tím se příští cyklus o dva dny prodlouží, ničemu to nevadí dva dny jsou nic podle mých zkušeností, ale je to na tobě.
Dobrý večer, píšu takhle pozdě protože mi to nedá spát😄 je mi 19let a již 4 roky beru antikoncepci jménem Ayreen, vždycky jsem měla pravidelnou menstruaci, občas mi vynechala 2 dny ale bylo to v pohodě, proste dobrala jsem plato a za 3 dny menstruace dorazila. Antikoncepci beru furt stejně, občas vynechám prášek ale jinak žádná změna a už jsem to druhy měsíc nedostala. Nevíte čím by to mohlo být? Plánuji si udělat těhotenský test ale nemyslím si ze bych mohla být těhotná (doufám😄) nesetkal se tu už někdo s tímhle?