Antikoncepce a mestruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.10.22 18:04

Antikoncepce a mestruace

Ahojky
Chci se zeptat beru antikoncepci ale bohužel jsem zapomněla si vzít poslední dva prášky… nosím to v peněžence a oni mi tam vypadli… sama nevím jak a menstruace se mi spustila a teď nevím co dělat… jestli je dobrat nebo začít až po 7 denní pauze
Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3956
12.10.22 18:26

Já bych ty poslední dva prášky vyhodila, dodržela 7-denní pauzu a pak začala s novým platem. Jen se ti posune cyklus o dva dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.10.22 18:27

@Eliška172002 po 7 denni pauze ale tím pádem se mi to o dva dny posune

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.22 19:30
@werajsik píše:
Já bych ty poslední dva prášky vyhodila, dodržela 7-denní pauzu a pak začala s novým platem. Jen se ti posune cyklus o dva dny..

Není možné že by nejak přestala účinkovat tak jak má???
Nebo že by nebyla tak účinná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.10.22 22:23

@Eliška172002 ne ale musis dodržet těch 7 dní. Problém by to být neměl, ale pro svůj klid použij i kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.10.22 22:40

Určitě je teď neber. Nechala bych menstruaci normálně doběhnout těch 7 dní. Dva zbylé prášky buď vyhoď nebo dober až po skončení menstruace, tím se příští cyklus o dva dny prodlouží, ničemu to nevadí dva dny jsou nic podle mých zkušeností, ale je to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.22 03:08

Antikoncepce

Dobrý večer, píšu takhle pozdě protože mi to nedá spát😄 je mi 19let a již 4 roky beru antikoncepci jménem Ayreen, vždycky jsem měla pravidelnou menstruaci, občas mi vynechala 2 dny ale bylo to v pohodě, proste dobrala jsem plato a za 3 dny menstruace dorazila. Antikoncepci beru furt stejně, občas vynechám prášek ale jinak žádná změna a už jsem to druhy měsíc nedostala. Nevíte čím by to mohlo být? Plánuji si udělat těhotenský test ale nemyslím si ze bych mohla být těhotná (doufám😄) nesetkal se tu už někdo s tímhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí