Antikoncepce, braní bez pauzy, krácení pauzy

5.5.21 19:15

Antikoncepce a pár otázek

Ahoj holky,
beru antikoncepci Sunya už nějakou dobu a chci se zeptat.. četla jsem spousta článků o tom, že když jí beru 3-4 měsíce v kuse a pak na jeden týden vynechám podle plánu tak je vše v pořádku a nijak to tělu neubližuje.. jaký na to máte názor vy?
A moje druhá otázka zní, že když začnu 7denní pauzu a další plato začnu už 5. den zda to má nějaký vliv na účinnost, zkrácení menstruace a tak.. ( chci to kvůli tomu, že je fakt silná a už se to chvílema nedá fakt vydržet) díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
5.5.21 19:36

@terezicka92 klidne ber tak dlouho jak Ti vyhuvuje.. vetsinou to po par tydnech navic mesici dvou stejne to telo neudrzi cyklus takze zacnes krvacet.
Takze doporucuju zacit brat treba 6 tydnu v kuse dva tri cykly a postupne prodluzovat treba na ty dva mesice v kuse. A uvidis jak pripadne o ty dalsi 4 tydny navic.

Jinak jo jde kratit pauzu, ale doporucuju si bud prelepit dny v tydnu a nebo si ty dva prasky vzdycky setrit na konec platicka abys nemela bordel v jaky den jsi si vzala pro pripadny zapomenuti prasku. (Doufam, ze jsem to napsala pochopitelne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.5.21 20:20

Ahojte možná blba otázka ale nejsem si jistá. Měla jsem průjem v 7 denní pauze snižuje to ochranu nebo jsem stálé chráněna i když jsem měla ten průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.5.21 20:44

@Nikol432 nesnizuje. Prujem je hlavne prusvih v prvnich 14ti dnech brani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.5.21 19:41

Ahojky jen takový dotaz muže snížit účinky antikoncepce černý čaj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí