Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dej tomu ještě čas, tělo není stroj.
Třeba se ti to tentokrát trošku opozdí.
Nestresuj se ještě víc než je třeba. MS se může klidně rozjet až za 3 dny, pokud jsi byla ve velkém stresu. Jsou často i případy, kdy MS úplně vynechá a nic to neznamená.
Opravdu řešíš dvouhodinové zpoždění? Hoď se trochu do klidu, až to budou 2 dny, tak se tím můžeš začít zabývat, ale “zpoždění” v řádu hodin ani zpoždění není.
A jestli tě tyhle věci tak stresují, že navíc jedete přerušovaný styk a pak si stejně ještě děláš test, tak zkuste přidat ještě jinou formu ochrany
Dobré ráno, ve středu jsem měla poslední prášek HA a následovala 7 denní pauza. Dnes bych měla dostat menstruaci, vždy jsem měla kolem 8 ráno už krev, ale dneska nic. Kolem 9 jsem zkoušela prstama a na toaletním papíru bylo pouze trošku růžového výtoku.. myslíte, že se MS teprve rozjede? Břicho mě celkem bolí.
Mohla by třeba být i MS slabší kvůli stresu? Tento měsíc jsem se celkem hodně stresovala a moc nenaspala.
Měla jsem tento měsíc jenom 1 přerušovaný styk, po 3 týdnech od styku byl negativní test, takže těhotenství bych asi vyloučila..