Antikoncepce a změny nalad

9266
2.3.17 21:25

Ja ted zacla brat taky HA a des. Nervozita, nevolnosti, motanice atd. Vysadila jsem a je mi lip. Nedobrala jsem ani prvni plato, nedalo se to vydrzet. Holt zvolime jinou mertodu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
269
2.3.17 22:36

Měla jsem to samé. Po dobrání jednoho platicka jsem vysadila. Byl to děs, nemohla jsem se učit, normálně fungovat. Teď neberu nic a jsem spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.3.17 23:11

@deliska u tebe to muze byt z duvodu nevhodne vybrane HA k dalším lecivum, zrovna s Asentrou sem se uz u zname setkala s různými vedlejšími účinky, které se objevili az s kombinaci HA, porad se s gynekologem, zkus jeste jinou HA, pokud to pro tebe neni prioritni a zvladnes to bez ni, tak ji neber vubec. Me moje první taky nesedla, ale u druhe uz vse bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
2.3.17 23:15

Řekla bych na gyndě a nechala ji změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.3.17 10:22

@Aenne nemusíte tyto příspěvky dávat pomalé pod kazdej dotaz ohledně antikoncepce. Kdo si chce o tom něco zjistit ten si to zjisti…

Jinak k zakladatelce, mám to stejně jako ty, přemýšlím že úplně vysadim a budeme se chránit jinak. Posledni dobou mě i boli nohy atd. Sice jsem si vyzvedla recept ale mám týden na rozmysleni a přemýšlím že si ty prášky ani nevyzvednu.
Jen doufám že se mě co nejdřív vrátí cyklus do normálu jako jsem ho mela před antikoncepci. Chut ke „hrátkám“ by se taky hodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí