Antikoncepce, alkohol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.11 14:58

Antikoncepce, alkohol

Dobrý den..
mám trochu podivný dotaz týkající se ovlivnění účinnosti alkoholem.
Beru atk Katya vždy o půl 7 večer. Včera jsme ale slavili, nalila jsem do sebe v průběhu večera asi lahev vína a pak jsem to (já blbec :D ) ještě spláchla trochou šáňa, což mělo za následek rychlý úprk k záchodový míse o půl druhé ráno. To znamená 7 hodin po požití antikoncepce. Mohlo dojít ke snížení účinnosti? Po 7 hodinách už by měla být pilule vstřebaná, ale nevím, jestli to víno nemohlo vstřebávání nějak zpomalit. Mimi ještě nechcem. :-)

Díky za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101518
27.10.11 15:03

Po 7 hodinách je to naprosto v klidu :-) a alkohol HA nijak neovlivňuje, to by bylo na světě neplánovaných dětí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.10.11 15:03

Nemělo by to mít absolutně vliv.

Samozřejmě žádná antikoncepce není 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.10.11 15:06

Já než jsem měla Domču :poblion: :poblion: :poblion: tolikrát a nikdy z toho mimi nebylo :mrgreen: Buď v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.10.11 16:01

Zrovna dnes mi dr. katyu poprvé předepsala a tak jsem pročítala leták. tak je, že zvracení nebo průjem 3-4h po užití pilulky by mohly vadit, později už tedy asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.10.11 16:08

bud v pohodě…to se mi stalo kolikrát…a neotěhotněla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlína1111
8.2.13 12:47

antikoncepce a Mydocalm

Dobrý den, beru antikoncepci Femoden a chtěla bych se zeptat, jestli Mydocalm, který mi byl předepsán na bolesti zad, snižuje účinnost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
20
8.3.15 18:35

antikoncepce. zvracení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se některé z vás stalo totéž. Vzala jsem si antikoncepční pilulku včera večer v 9, v platíčku jsem ve 3 týdnu a teď bych měla začít 4.týden. Byla jsem na menším posezení, a tak jsem trošku pila. Přibližně o půlnoci, tedy 3 hodiny po pozření antikoncepční pilulky Lunafem jsem bohužel jednou zvracela. Nevzala jsem si do této chvíle další pilulku, a ani nevím zda bych měla, nebo jak mám postupovat dále, jestli brát dnes v 9 normálně pilulku dál, dobrat platíčko a za týden začít s dalším, nebo hned jak doberu platíčko, tak navázat bez pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí