Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po 7 hodinách je to naprosto v klidu
a alkohol HA nijak neovlivňuje, to by bylo na světě neplánovaných dětí ![]()
Nemělo by to mít absolutně vliv.
Samozřejmě žádná antikoncepce není 100%
Já než jsem měla Domču
tolikrát a nikdy z toho mimi nebylo
Buď v pohodě ![]()
Zrovna dnes mi dr. katyu poprvé předepsala a tak jsem pročítala leták. tak je, že zvracení nebo průjem 3-4h po užití pilulky by mohly vadit, později už tedy asi ne.
Dobrý den, beru antikoncepci Femoden a chtěla bych se zeptat, jestli Mydocalm, který mi byl předepsán na bolesti zad, snižuje účinnost? Děkuji
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se některé z vás stalo totéž. Vzala jsem si antikoncepční pilulku včera večer v 9, v platíčku jsem ve 3 týdnu a teď bych měla začít 4.týden. Byla jsem na menším posezení, a tak jsem trošku pila. Přibližně o půlnoci, tedy 3 hodiny po pozření antikoncepční pilulky Lunafem jsem bohužel jednou zvracela. Nevzala jsem si do této chvíle další pilulku, a ani nevím zda bych měla, nebo jak mám postupovat dále, jestli brát dnes v 9 normálně pilulku dál, dobrat platíčko a za týden začít s dalším, nebo hned jak doberu platíčko, tak navázat bez pauzy.
Dobrý den..
) ještě spláchla trochou šáňa, což mělo za následek rychlý úprk k záchodový míse o půl druhé ráno. To znamená 7 hodin po požití antikoncepce. Mohlo dojít ke snížení účinnosti? Po 7 hodinách už by měla být pilule vstřebaná, ale nevím, jestli to víno nemohlo vstřebávání nějak zpomalit. Mimi ještě nechcem. 
mám trochu podivný dotaz týkající se ovlivnění účinnosti alkoholem.
Beru atk Katya vždy o půl 7 večer. Včera jsme ale slavili, nalila jsem do sebe v průběhu večera asi lahev vína a pak jsem to (já blbec
Díky za vaše názory.