Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravim měla bych dotaz vuči antikoncepce adele mám jí poprvé a muj dotaz je jestli nevíte po jaké době užívání mohu mít pohlavní styk.ptala jsem se gynekoložky a ta mi řekla 7-10 dní ale kamarádky mi třeba radí až za 14 dní tak jsem ztoho zmatená.na příbalovém letáčku jsem se to nedočetla děkuji ![]()
psolechla bych mudru me taky rikala minuly tyden ze 7-10dni rikala mi to i u predchozi antikoncepce injekce a pockala jsem radsi 10dni…a dobry
Mně dnes doktorka řekla, že po požití první tabletky jsem chráněna
Já mám letáček a tam je řečeno i doktor mi řekl že když jsi ji vezmu první den Menstruace tak jsem chráněná hned po té první…
jinak taky 7 dní po začátku užívání
Zdravím všechny , prosím kdo máte zkušenosti s touto antikoncepcí.Mám ji začít brát a nevím na co se mám připravit. Brala jsem dva měsíce Azalii a celou dobu jsem měla menses, tak se bojím co mě čeká.Díky ![]()
ja mam treti platicko srovnava s emi telo po injekci bez MS a dostala jsem to az ctvrty den pauzy vzdy a mela to konce takze jen tri dny a jsem spokojena brisko boli jako u ms zadny vykrvaceni ani trpeni jen ms…a dobry jen ji musim brat vecer po ranu mije po ni stale spatne
Ahoj, já jsem teď dobrala první platíčko. Zvětšili se mi prsa o jedno číslo, přibrala jsem 4kg, trpím na migrény (rok už mi od nich pomáhá akupunktura), ale s Adele mě zase začala bolet hlava. Třetí den vysazeno a nic, tak snad ten čtvrtý. Chci to změnit, nehodlám dál tloustnout - četla jsem, že Jangee je super. Tak to zkusím.
me teda nic cumim i me vyjimecne prestala bolet hlava…a bolela me casto..chtela bych bez hormonu skusit jen telisko na dele at mam klid..dite neplanujeme a cpat se srackami co vyvolaji rakovinu nechci..sousedka v 28 s HA mela mrtvici a druha v 30 mela miom veliksoti pomerance s injeckce
Tak jsem dokončila první platíčko a čekám na ms. Zatím jsem byla spokojená, protože žádné špinění nebylo a dokonce mě přestala bolet i hlava, která mě bolívala každičký den
a to fakt bez kecání.
. Ani jsem nepřibrala, jak se píše v letáčku. Doufám že vše bude ok ![]()
je fakt ze me hlava nebolela ani nepamatuju…mam sesty platicko a cekam na ms treti den..ale porad si telo zvyka a rovna se po injekci
No tak jsem začala brát třetí platíčko. Vše by bylo fajn kdybych ms nedostávala až 5 den. Teď nevím jestli je to normální, protože všude se dočítám max. do čtvrtého dne od týdenní pauzy. Vy to máte jak? ![]()
ja mam v utery posledni prasek a dostanu to v nedeli ci v pondeli…ale priklanim to tomu ze mam bordel v ms po injekci prasky mam od listopadu tak nevim ale me to vyhovuje mit ms jen pondeli utery a vecer si beru prasek uz…ale kolikrat spinim 5 dni pred ms
To já doberu prášek v neděli a dostanu to v pátek. Mám je šest dnů. Myslím si taky, že to můžu mít po prášcích, beru totiž 9 druhů léků.
tak to mate taky jako ja..ale nikde prave neni napsano ze to mate dostat hned po prvnim dnu pauzy,,pokus nemate jine problemy asi to je jedno pokud vas leky chrani a nemate potize..ja jsme za dvoudenni ms rada.vcera jsem si teda vzala prasek a dneska uz slae krvacim zitra uz to nemam…stale cekam na srovnani ale myslim ze bude klid casem..telo je zaneseno silene tou injekci
Teda na začátek mě tykej nejsem žádná tetka
Ty krámy jen dva dny bych taky brala já je mám šest dnů ![]()