Antikoncepce Adele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
23.10.11 19:15

antikoncepce adele

zdravim měla bych dotaz vuči antikoncepce adele mám jí poprvé a muj dotaz je jestli nevíte po jaké době užívání mohu mít pohlavní styk.ptala jsem se gynekoložky a ta mi řekla 7-10 dní ale kamarádky mi třeba radí až za 14 dní tak jsem ztoho zmatená.na příbalovém letáčku jsem se to nedočetla děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
quartzik
29.11.11 16:26

psolechla bych mudru me taky rikala minuly tyden ze 7-10dni rikala mi to i u predchozi antikoncepce injekce a pockala jsem radsi 10dni…a dobry

• Citovat
  • Upravit
Šárka N.
30.11.11 22:15

Mně dnes doktorka řekla, že po požití první tabletky jsem chráněna

• Citovat
  • Upravit
Markéta K.
15.12.11 21:58

Já mám letáček a tam je řečeno i doktor mi řekl že když jsi ji vezmu první den Menstruace tak jsem chráněná hned po té první… :) jinak taky 7 dní po začátku užívání

• Citovat
  • Upravit
mark76
18.1.12 14:48

Antikoncepce Adele

Zdravím všechny , prosím kdo máte zkušenosti s touto antikoncepcí.Mám ji začít brát a nevím na co se mám připravit. Brala jsem dva měsíce Azalii a celou dobu jsem měla menses, tak se bojím co mě čeká.Díky :roll:

• Citovat
  • Upravit
quartzik
18.1.12 18:46

ja mam treti platicko srovnava s emi telo po injekci bez MS a dostala jsem to az ctvrty den pauzy vzdy a mela to konce takze jen tri dny a jsem spokojena brisko boli jako u ms zadny vykrvaceni ani trpeni jen ms…a dobry jen ji musim brat vecer po ranu mije po ni stale spatne

• Citovat
  • Upravit
Ališe
28.2.12 07:53

Ahoj, já jsem teď dobrala první platíčko. Zvětšili se mi prsa o jedno číslo, přibrala jsem 4kg, trpím na migrény (rok už mi od nich pomáhá akupunktura), ale s Adele mě zase začala bolet hlava. Třetí den vysazeno a nic, tak snad ten čtvrtý. Chci to změnit, nehodlám dál tloustnout - četla jsem, že Jangee je super. Tak to zkusím.

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
28.2.12 22:43

me teda nic cumim i me vyjimecne prestala bolet hlava…a bolela me casto..chtela bych bez hormonu skusit jen telisko na dele at mam klid..dite neplanujeme a cpat se srackami co vyvolaji rakovinu nechci..sousedka v 28 s HA mela mrtvici a druha v 30 mela miom veliksoti pomerance s injeckce

• Citovat
  • Upravit
mark76
7.3.12 14:51

Tak jsem dokončila první platíčko a čekám na ms. Zatím jsem byla spokojená, protože žádné špinění nebylo a dokonce mě přestala bolet i hlava, která mě bolívala každičký den :zed: a to fakt bez kecání. :dance: . Ani jsem nepřibrala, jak se píše v letáčku. Doufám že vše bude ok :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
7.3.12 22:10

je fakt ze me hlava nebolela ani nepamatuju…mam sesty platicko a cekam na ms treti den..ale porad si telo zvyka a rovna se po injekci

• Citovat
  • Upravit
mark76
10.4.12 17:42

No tak jsem začala brát třetí platíčko. Vše by bylo fajn kdybych ms nedostávala až 5 den. Teď nevím jestli je to normální, protože všude se dočítám max. do čtvrtého dne od týdenní pauzy. Vy to máte jak? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
quartzik
10.4.12 20:07

ja mam v utery posledni prasek a dostanu to v nedeli ci v pondeli…ale priklanim to tomu ze mam bordel v ms po injekci prasky mam od listopadu tak nevim ale me to vyhovuje mit ms jen pondeli utery a vecer si beru prasek uz…ale kolikrat spinim 5 dni pred ms

• Citovat
  • Upravit
mark76
11.4.12 09:44

To já doberu prášek v neděli a dostanu to v pátek. Mám je šest dnů. Myslím si taky, že to můžu mít po prášcích, beru totiž 9 druhů léků.

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
11.4.12 17:16

tak to mate taky jako ja..ale nikde prave neni napsano ze to mate dostat hned po prvnim dnu pauzy,,pokus nemate jine problemy asi to je jedno pokud vas leky chrani a nemate potize..ja jsme za dvoudenni ms rada.vcera jsem si teda vzala prasek a dneska uz slae krvacim zitra uz to nemam…stale cekam na srovnani ale myslim ze bude klid casem..telo je zaneseno silene tou injekci

• Citovat
  • Upravit
mark76
11.4.12 17:31

Teda na začátek mě tykej nejsem žádná tetka :lol: Ty krámy jen dva dny bych taky brala já je mám šest dnů :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1