Antikoncepce Adele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetulaNi
31.1.13 12:24

Ahoj. Já jí beru už půl roku a nemůžu si stěžovat. Nepřibrala jsem nic a prsa mi taky nevyrostly. Ale to bude asi tím, že už tak je mám dost velký :D Jinak s ní opravdu problémy nemám, menstruace příchází pravidelně, skoro i ve stejnou hodinu. Snad bude sedět tak jako mě :)

• Citovat
  • Upravit
xxxDestinyxxx
3.4.13 17:28

Ahoj, mám takovej dotaz, jestli někdo z vás má pálení po pohlavním styku…U gynekologa jsem byla tak cca před půl rokem on mi dal prášky pak nějaký tobole, který jsem si musela dávat přímo dovnitř :D pak řekl, že by to mělo být už dobrý a sám tam žádnej problém neviděl..Pálení je sice o hodně menší a je jenom po pohlavním styku, ale pořád je. Tak mě napadlo jestli to není kvůli antikoncepci :roll:

• Citovat
  • Upravit
30.4.13 16:03

Ahoj. pálení určitě nebude z prášku. take sem mela takovy problem.dr mi dal tablety na zavádění do pochvy, a od te doby mam klid. s Adele sem nezaznamenala zadne problemy. nepribrala sem, prave naopak zhubla jsem nejakych 10 kilo :potlesk:,a prsa jsou stale stejne. a cyklus mam pravidelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela1997
6.5.13 10:42

Nevolnost

Pomoc..chtěla jsem se zeptat. Užívám Adele asi už půl roku..prášky beru podstivě, ale s přítelem máme nechráněný sex..den po sexu je mi strašně zle a trvá to někdy i 5 dní..nevíte co s tím? :-)

• Citovat
  • Upravit
quarztshjkkl
7.5.13 12:36

Ahoj, beru první měsíc Adele, teď jsem ji dobrala a čekám na menstruaci..ale nikde nic. je to už třetí den. Je to normální? Kamarádky mi říkaly, že je to v pořádku, že to ze začátku nemusí přijít načas. mám se bát, nebo je to opravdu v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Deniska123
19.6.13 21:57

Mě řekla doktorka že až doberu prvni plato tak už je to bez rizika :-)

• Citovat
  • Upravit
Bára999
30.6.13 19:59

Ahoj. Chci se zeptat, zda už se stal nějaký případ, že žena s antikoncepcí Adele už otěhotněla. Děkuji.:-)

• Citovat
  • Upravit
Horvy Monule
1.7.13 19:07

Ahojky chtěla bych se zeptat na něco ohledně antikoncepce Adele..
9 měsíců jsem jí brala v kuse poté jsem čekala na menstruaci a 14 dní jsem jí nebrala, můžu si jí vzít hned zítra i když nemám menstruaci? nebo až se dostaví menstruace tak první den?

• Citovat
  • Upravit
Horvy Monule
1.7.13 21:53

Ahojky, pokud si je brala pravidelně tak se nemusíš bát mě se to také stalo, že jsem to neměla 2 měsíce, normálně je ber dál ono to příjde…nebo také to může být ze stesu..

• Citovat
  • Upravit
Horvy Monule
1.7.13 21:54
@Deniska123 píše:
Mě řekla doktorka že až doberu prvni plato tak už je to bez rizika :-)
@quarztshjkkl píše:
Ahoj, beru první měsíc Adele, teď jsem ji dobrala a čekám na menstruaci..ale nikde nic. je to už třetí den. Je to normální? Kamarádky mi říkaly, že je to v pořádku, že to ze začátku nemusí přijít načas. mám se bát, nebo je to opravdu v pořádku?

Ahojky, pokud si je brala pravidelně tak se nemusíš bát mě se to také stalo, že jsem to neměla 2 měsíce, normálně je ber dál ono to příjde…nebo také to může být ze stesu..

• Citovat
  • Upravit
1
15.7.13 16:49

Mám strach

Dobrý den ;) Antikoncepci Adele beru dlouho, ale tohle se mi ještě nestalo,,Adele sem začala brát v úterý což bylo 9,7,ale v pátek, sobota a neděle sem si je zapomněla vzít a během toho sem měla pohlavní styk, ale dával si pozor, protože sem mu řekla že sem si je zapomněla,,,No a vzala sem si první tabletku až dnes v pondělí a ještě ten den ráno když sem šla na záchod se mi na spodním prádle udělala červená skvrnka můžu být těhotná a nebo to mám s toho že sem si 3den zapomněla vzít díky za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bára999
15.7.13 17:21

Ahoj. Já beru Adele už třetím rokem a menstruaci dostávám vždy 4. den večer. Takže nemusíš se bát, že to máš pozdě :-)

• Citovat
  • Upravit
3351
22.8.13 21:14

Ahojda.. chci se optat.. bral jste nekdo antikoncepci, pak vam nesedela a pak jste braly Adele a po ni hubly?
Můj případ:
brala jsem cca 3 roky Lunafem.. nabrala jsem nekolik kg(chute, voda..) otehotnela jsem, vratila se na svých 69 kg, zacla jsem brat opet Lunafem a pak nabrala na 74.. jenze pak mi zacla mensturace litat jak sama chtela, tak mi dr dala Adele, beru ji 2. mesic a hubnu.. uz mam dole pres 5 kg…(jako vubec se nezlobim :)) ale jestli jste mel nekdo podobny prípad(nedrzim dietu, jim jako driv) mam sice dvojcata, ale abych se ubehala a potila se-to nehrozi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alouš007
14.11.13 22:09

3. den po vysazení a furt nic

Ahojte :) Beru Adele první měsíc, mám dobrané platíčko a 3. den čekám na ms a popravdě začínám být nervozní jestli je všechno ok. Dělá vám to některé, že to dostanete až za dýl po vysazení? Případně co mám dělat kdybych to celým 7 dní pauzy nedostala? Mám jít na gyndu, nebo brát dál a dělat že nic? Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
9090
14.11.13 22:15
@Alouš007 píše:
Ahojte :) Beru Adele první měsíc, mám dobrané platíčko a 3. den čekám na ms a popravdě začínám být nervozní jestli je všechno ok. Dělá vám to některé, že to dostanete až za dýl po vysazení? Případně co mám dělat kdybych to celým 7 dní pauzy nedostala? Mám jít na gyndu, nebo brát dál a dělat že nic? Děkuji za odpověď :)

neznám žádnou ženu, která by to dostala hned po vysazení. Mě krvácení chodilo cca 3.-4.den pauzy, nikdy dřív. Kdyby jsi krvácet nezačala, normálně bych brala dál, stát se to může, zejména v prvních 3 měsících, tělu chvilku trvá, než si na ty hormony zvykne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí