Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takovej dotaz, jestli někdo z vás má pálení po pohlavním styku…U gynekologa jsem byla tak cca před půl rokem on mi dal prášky pak nějaký tobole, který jsem si musela dávat přímo dovnitř
pak řekl, že by to mělo být už dobrý a sám tam žádnej problém neviděl..Pálení je sice o hodně menší a je jenom po pohlavním styku, ale pořád je. Tak mě napadlo jestli to není kvůli antikoncepci ![]()
Ahoj. pálení určitě nebude z prášku. take sem mela takovy problem.dr mi dal tablety na zavádění do pochvy, a od te doby mam klid. s Adele sem nezaznamenala zadne problemy. nepribrala sem, prave naopak zhubla jsem nejakych 10 kilo
,a prsa jsou stale stejne. a cyklus mam pravidelny.
Pomoc..chtěla jsem se zeptat. Užívám Adele asi už půl roku..prášky beru podstivě, ale s přítelem máme nechráněný sex..den po sexu je mi strašně zle a trvá to někdy i 5 dní..nevíte co s tím? ![]()
Ahoj, beru první měsíc Adele, teď jsem ji dobrala a čekám na menstruaci..ale nikde nic. je to už třetí den. Je to normální? Kamarádky mi říkaly, že je to v pořádku, že to ze začátku nemusí přijít načas. mám se bát, nebo je to opravdu v pořádku?
Mě řekla doktorka že až doberu prvni plato tak už je to bez rizika ![]()
Ahoj. Chci se zeptat, zda už se stal nějaký případ, že žena s antikoncepcí Adele už otěhotněla. Děkuji.:-)
Ahojky chtěla bych se zeptat na něco ohledně antikoncepce Adele..
9 měsíců jsem jí brala v kuse poté jsem čekala na menstruaci a 14 dní jsem jí nebrala, můžu si jí vzít hned zítra i když nemám menstruaci? nebo až se dostaví menstruace tak první den?
Ahojky, pokud si je brala pravidelně tak se nemusíš bát mě se to také stalo, že jsem to neměla 2 měsíce, normálně je ber dál ono to příjde…nebo také to může být ze stesu..
@Deniska123 píše:
Mě řekla doktorka že až doberu prvni plato tak už je to bez rizika
@quarztshjkkl píše:
Ahoj, beru první měsíc Adele, teď jsem ji dobrala a čekám na menstruaci..ale nikde nic. je to už třetí den. Je to normální? Kamarádky mi říkaly, že je to v pořádku, že to ze začátku nemusí přijít načas. mám se bát, nebo je to opravdu v pořádku?
Ahojky, pokud si je brala pravidelně tak se nemusíš bát mě se to také stalo, že jsem to neměla 2 měsíce, normálně je ber dál ono to příjde…nebo také to může být ze stesu..
Dobrý den
Antikoncepci Adele beru dlouho, ale tohle se mi ještě nestalo,,Adele sem začala brát v úterý což bylo 9,7,ale v pátek, sobota a neděle sem si je zapomněla vzít a během toho sem měla pohlavní styk, ale dával si pozor, protože sem mu řekla že sem si je zapomněla,,,No a vzala sem si první tabletku až dnes v pondělí a ještě ten den ráno když sem šla na záchod se mi na spodním prádle udělala červená skvrnka můžu být těhotná a nebo to mám s toho že sem si 3den zapomněla vzít díky za radu ![]()
Ahoj. Já beru Adele už třetím rokem a menstruaci dostávám vždy 4. den večer. Takže nemusíš se bát, že to máš pozdě ![]()
Ahojda.. chci se optat.. bral jste nekdo antikoncepci, pak vam nesedela a pak jste braly Adele a po ni hubly?
Můj případ:
brala jsem cca 3 roky Lunafem.. nabrala jsem nekolik kg(chute, voda..) otehotnela jsem, vratila se na svých 69 kg, zacla jsem brat opet Lunafem a pak nabrala na 74.. jenze pak mi zacla mensturace litat jak sama chtela, tak mi dr dala Adele, beru ji 2. mesic a hubnu.. uz mam dole pres 5 kg…(jako vubec se nezlobim
ale jestli jste mel nekdo podobny prípad(nedrzim dietu, jim jako driv) mam sice dvojcata, ale abych se ubehala a potila se-to nehrozi…
Ahojte
Beru Adele první měsíc, mám dobrané platíčko a 3. den čekám na ms a popravdě začínám být nervozní jestli je všechno ok. Dělá vám to některé, že to dostanete až za dýl po vysazení? Případně co mám dělat kdybych to celým 7 dní pauzy nedostala? Mám jít na gyndu, nebo brát dál a dělat že nic? Děkuji za odpověď ![]()
@Alouš007 píše:
AhojteBeru Adele první měsíc, mám dobrané platíčko a 3. den čekám na ms a popravdě začínám být nervozní jestli je všechno ok. Dělá vám to některé, že to dostanete až za dýl po vysazení? Případně co mám dělat kdybych to celým 7 dní pauzy nedostala? Mám jít na gyndu, nebo brát dál a dělat že nic? Děkuji za odpověď
neznám žádnou ženu, která by to dostala hned po vysazení. Mě krvácení chodilo cca 3.-4.den pauzy, nikdy dřív. Kdyby jsi krvácet nezačala, normálně bych brala dál, stát se to může, zejména v prvních 3 měsících, tělu chvilku trvá, než si na ty hormony zvykne ![]()
Ahoj. Já jí beru už půl roku a nemůžu si stěžovat. Nepřibrala jsem nic a prsa mi taky nevyrostly. Ale to bude asi tím, že už tak je mám dost velký
Jinak s ní opravdu problémy nemám, menstruace příchází pravidelně, skoro i ve stejnou hodinu. Snad bude sedět tak jako mě