Antikoncepce Adele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
QUARTZIK
13.4.12 17:12

skoncilo mi to vcera uplne rano…takze vyjimecne 4 dny coz jde ale z mi je zase spatne od zaludku jako v tehu!

• Citovat
  • Upravit
mark76
13.4.12 18:13

Víš co mě bylo zle taky, ale ještě než jsem ji vůbec začala brát. Mě sai sedí, protože nepociťuji nijaké problémy, kromě toho žeje chytnu až pátý den pauzy :zed: a mám je šest dnů :zed: . Jinak jsem spokojená, protože konečně nemám migrény. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
14.4.12 20:59

to mas pravdu ja mela rok a pul injekci sayanua mela jsme bolestihlav denne…a co mam prasky mam klid jen vim o ovulaci jsme pred ms nafoukla boli me prsa ale co beru prasky vecer spatne mi neni

• Citovat
  • Upravit
dakn
20.4.12 20:21

normálka po 7dnech mam to vyzkoušený:) jinak mi vůbec nevyhovuje - přibrala jsem, horší pleť, šílené výkyvy nálad, bolesti v podbřišku… ale spíš jsem přecitlivělá;D

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
21.4.12 22:31

tak to mam stejny…ja jdu ted 3.5.na vymenu antiny at mi da danu nebo jinoy prasky delam ted i nocni a prasky beru kvuli nevolnosti vecer abych to zaspala ale na nocni je mi celou noc zleee

• Citovat
  • Upravit
Andelka17
23.4.12 14:01

Doktorka mi napsala Adel..a na letacku stoji ze kdyz sem jeste zadnou nebrala tak pri prvnim platicku ji zacnu brat s prvnim dnem menstruace…a az ji doberu ? mam mit pauzu ? jelikoz to timpadem dostanu po 21 dnech..ale dalsi ms vychazi uz po 28 ..takze nevim jak to je..na letacku stoji ze ji mam brat prvni den ms ale neni tam jak ji mam brat pak dal..myslim si ze mam mit tu pauzu ale ms po 21 dnech…?..:P dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
mark76
24.4.12 11:32

Andelko Začneš ji brát tak jak je napsáno, tedy první den ms, až dobereš celé platíčko, budeš mít sedmidenní pauzu. V tu pauzu dostaneš některý den ms, já jsem ji dostala vždy až pátý den, ale každá to má jinak jak jsem zjistila. Po sedmidenní pauze začneš brát druhé platíčko bez ohledu na to jestli máš ms. A pokračuješ tak pořád dokola. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
QUARTZIK
25.4.12 14:50

letacek taky keca :DD ja zacla brat adele po inejkci bez MS to bych tim padem nemohla zacit brat nikdy..letak mi rekla mudra at nectu ze iho proste dneska vezmu prasek snim vsech 21 a pak mam 7 dni pauzu a osmi den si beru novy platicko a zase koloto c a dostat to hned nemusim at si to hned hlidam dostala jsem to hned i kdyz mam menzes po pauze mam ho zatim..proste brat to jak ti to napsala kdyz ms nemas nedockas se ji na snedeni prasku :D

• Citovat
  • Upravit
1
25.4.12 18:40

ahoj holky,
nevíte, jestli si můžu vzít první prášek antikoncepce až další den menstruace? Dneska mi doktorka Adele předepsala a šla jsem si je koupit, bohužel je nemají a přijdou až zítra. Myslíte, že to hodně vadí? Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
26.4.12 13:26

Já myslím, že by to vadit nemělo. Jinak já jsem byla dnes na gyndě a dostala jsem jinou antikoncepci i když jsem byla s Adele spokojená. Výměna byla kvůli mému žaludku, se kterým mám velký a dlouhodobý problém. Doal mě NuvaRing, tak jsem zvědavá co to bude.

• Citovat
  • Upravit
Andelka17
26.4.12 16:25

Vzala sem si ji teda prvni den MS..:)..¨moc dekuju za radu…:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ifff
28.4.12 18:17

Beru toto antikoncepci druhý měsíc a třetí plátíčko už nejspíš poletí do koše. Antikoncepci užívám kolem osmé hodiny večerní a než jdu spát přibližně do jedenácté hodiny začnu pociťovat nevolnosti, to samé mě často čeká ještě ráno, někdy i dopoledne. Nikdy jsem žádné podobné problémy neměla, tudíž je přisuzuji právě této antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
Marry Ann*
30.4.12 13:54

Já bych se chtěla zeptat.. Už mám z prvního platíčka snědených 14 tablet a od prvního dne co jsem začala přípravek Adele používat porád špiním. Čím to je? Mám si zajít s tím na gynekologii? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
quartzik
30.4.12 20:12

Iff presne to mam ja propto sni koncim…vadila mi pres den vezmu si ji tesne pred spankem a zaspim to a dobry ale zacla jsme chodit na nocni tak mi je v praci zle jako tehu priznaky nevolnosti tak me to uz pul roku nebavi…Mary ANN netusim ja spinim porad :D ale resila bych to spinim porad :-(

• Citovat
  • Upravit
sajmonka88
3.5.12 12:49

ahoj ahoj :P také mám začít brát Adele a docela se toho bojím když vidím většinou samá negativa :think: no ale na každou to působí jinak…chtěla jsem se zeptat, co vůbec stojí, nějak jsem to nemohla dohledat, díkes :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1