Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, chtěla jsem se vás zeptat na váš názor. Je možný, že Adele způsobuje bolesti žaludku? Bolí mě nad pupkem břicho, hodně říhám. Beru 4. platíčko. Dík za odpovědi.
Chtela bych se zeptat jak je mozne ze jeste krvacim a to uz sem ms mela… uz prasky beru 14 dni a jeste mam krvaceni.za jak dlouho se to asi srovna??? a muzu mit pritom pohlavni styk s pritelem???
Ahoj chci se zeptat, beru antikoncepci 3 měsícem a vždy po dokončení platíčka jsem dostala menstruaci 2 nebo 3 den. tendle měsíc se mi poprvé stalo že sem zapomněla na 2 tablety ale vždy sem si vzala druhý den dvě najednou (vzpomněla sem si do 12cti hodin) jenže je 4 den od vynechání a ms pořád nikde. čim to muže být?
Musite je brat poctive…telo je zblbnuty..a po snedeni platicka je preci ms normalni ne..mate pauzu uz 2-3 den…ja jsem vysadila prasky na aprila a dostala jsem to teprve minuly tyden..vratim se zpratky k regulonu kdyz nebude mozna zavest telistko
Ahojky dnes mi doktorka předepsala novou ha Adele. Ještě dva týdny budu brát Artizii kterou beru cca 2 roky a pak bych měla mít 7 denní pauzu. Tak by mě zajímalo jak mám navázat s nouvou ha aby byl účinek co nejdříve. Je pravda že Adele je silnější než Artizie? Předem děkuji za odpověď.
Vezmes mi novy prasek po pauze sedmi denni jako to delas vzdycky po snedeni 21 prasku…adela ma byt nizkohormonalni ale me udelala paseku peknou..ted beru katya a super bez bolesti bez zvraceni motani hlavy bez krvaceni vecneho..artizia je nehormonalni pro kojici?
Nevím zde ja pro kojící ale mě začala po dvou letech užívání dělat menší problémy proto chci přejít na něco jiného.. Artizia obsahuje 20 mikrogramů etinylestradiolu v tabletě, Adele obsahuje 30 mikrogramů etinylestradiolu takový je mezi nima asi tak rozdíl ![]()
Ja znam artizii pro kojici tim ze ma malo hormonu
a ma ji i moje segra pry ma problemy ze spodkem…tak to ma na srovnani
Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat, začala jsem brát antikoncepci Adele, ale nerozumím proč tam je jakoby čtvrtek, pak je jakoby volná tabletka a pak je pátek, prostě ta jedna tabletka mi tam nevychází a přitom si jí budu muset některý den vzít. Děkuji za info:)
Co jsem koukala maji to strašně špatně poznačený.. Tak si je odpočítej a pak uvidíš co je to za den..
No odpočítala jsem si to, ale stejně to na žáden jakoby nevychází. Vůbec tomu nerozumím, mají to hodně špatně poznačené ![]()
Tak podle toho co píšeš to vypadá že tam máš víc jak 21 tablet jinak by ti to mělo vycházet.. Já si to raději odpočítavám podle dne od kdy jsem začala brát první..
Ahoj taky ji beru..dost často zvracim, boli mi břicho a mam vykyvy nalad..tak si to uzi ale snad to budeš mit jiny
Ahoj chtěla sem se zeptat gynekoložka mi napsala Adele, nechtěla bych přibrat, ale spíše bych uvítala, kdyby se mi zvětšila prsa. Jak je to s Vámi?
děkuju za odpověď:-)
Ja kolikrat zapomela na posledni dve tabletky a posunula jsem si akorat termin kdy mam zase zacinat…vzala jsem si dalsi zase presne za tyden od posledniho prasku i kdyz jsem dva vzala na jednou..brala jsem prasky v utery vzdy a vzala jsem si dva naraz v nedeli a mela jsem konec pauzy zase v nedeli…proste to posun neb pockej ty dva dny…nic se nedeje hold bude driv cipozdeji menstruace