Antikoncepce Bonadea zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
20.10.18 12:49

Bonadea

Ahojky, Bonadeu jsem brala rok a půl, krom příznaků co popisuješ jsem navíc přibrala 10kg, začaly mi hrozný migrény a mam problémy s plotýnkou, jelikož nepůsobí dobre na hustotu kostí. 4 měsíce ji nemám a cítím se mnohem lépe. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
212
5.12.18 16:06
@Lucka_kris píše:
Ahojky, Bonadeu jsem brala rok a půl, krom příznaků co popisuješ jsem navíc přibrala 10kg, začaly mi hrozný migrény a mam problémy s plotýnkou, jelikož nepůsobí dobre na hustotu kostí. 4 měsíce ji nemám a cítím se mnohem lépe. :?

Minulý měsíc jsem ji dobrala, menstruace přišla tak jak měla, ale tenhle měsíc už 6 dní zpoždění. Měla jsi to taky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mary544
13.3.23 12:12

Bonadea

Antikoncepci Bonadea užívám již 7let. Naprosto mi vyhovovala. Akné se srovnalo, krátká menstruace bez bolesti. Nepřibrala jsem. Noo a to vše do tohohle roku, kdy jsem začala špinit mimo cyklus, akné se mi začalo zase dělat, mastná pleť atd.. takže já žel po 7 letech musím asi změnit antikoncepce a poradit se na gynekologii. Akorát mě štve, že jsem si ji nakoupila zase do foroty a zbydou mi tak 3 plata :zed: A obávám se samozřejmě změny…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1