Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím poradte,brala jsem od porodu antikoncepci Carazette a vysadila jsem jí,jelikož jsem začala mírně krvácet a dr.mi řekla že už nejsem chráněná tak at si dojdu pro normální(tedy pro starou),ale problém je v tom že krvácím už asi víc jak 14dní,ale nepravidelně,někdy v noci,někdy ráno a dopoledne,někdy zase navečer,prostě to není stálá menstruace,teda aspon myslím že to tedy není menstruace…někdy je to špinění,někdy jako normální MS..už to trvá dlouho,mám už doma starou antikoncepci a nevím jak jí ted mám brát..jestli počkat až to uplně přestane a nebo jak?poradte prosím…díky moc
Já jsem to měla s Cerazette úplně stejné, byla jsem z toho na nervy a neustálé špinění nebylo nic příjemného ![]()
Určitě bych Cerazette vysadila, počkala na MS a 1DC (nebo jak se začíná s novou HA - určitě je to v letáku) bych začala brát HA ![]()
VERONIKA píše:
Já jsem to měla s Cerazette úplně stejné, byla jsem z toho na nervy a neustálé špinění nebylo nic příjemnéhoUrčitě bych Cerazette vysadila, počkala na MS a 1DC (nebo jak se začíná s novou HA - určitě je to v letáku) bych začala brát HA
No jo, ale já jsem to pochopila tak, že kecačka už Cerazette nebere a přesto pořád nepravidelně špiní. Pochopila jsem to dobře?
Cerazette mi dělalo to stejné, pořád špinění, až skoro krvácení, ale jen pokud jsem ho brala. Když jsem je vysadila, vše se ustálilo. Takže moc neporadím. Co zavolat doktorce?
kecačko, já jsem měla při braní cerazette úplně stejný problém. ale jak jsem vysadila, tak se cyklus ustálil… zkus cinknout doktorce a poradit se, kdy máš začít brát tu normální HA.
děkuji za tipy a asi zavolám doktorce,to bude nejlepší,díky moc.. ![]()