Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, dnes si hodláme s přítelem udělat hezky vecer..dnes jsem si vzala poslední pilulku z platíčka HA a zítra bych to měla dostat, jsem chráněna do vecera? Diky za odpovědi
Poku je bereš pravidelně a nezvracíš, jsi chráněna i ve vysazovacím týdnu. To ti doktor nesdělil, když ti ji předepisoval?
@j.a.n.i1 píše:
Vis k cemu je ten slozeny papir v krabicce s prasky?
Přece k tomu, aby tam ty prášky neštěrchaly…
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, dnes si hodláme s přítelem udělat hezky vecer..dnes jsem si vzala poslední pilulku z platíčka HA a zítra bych to měla dostat, jsem chráněna do vecera? Diky za odpovědi
Dneska vysadis a zítra to dostaneš? Já čekala vždy 4 dny net jsem to dostala
@Anonymní píše:
Dneska vysadis a zítra to dostaneš? Já čekala vždy 4 dny net jsem to dostala
já když brala HA, tak jsem to dostala druhý den bez prášků a někdy i první, v tom bych neviděla nic divného… každý to má jinak ![]()
@Anonymní píše:
antikoncepce působí i těch 7 dní bez prášků, hlavně nesmíš zapomenout začat užívat za týden nové platíčko