Antikoncepce EVRA - jak moc je spolehlivá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
302
12.11.18 22:19

Mam a nestezuji si. A spolehlivost? Pevne doufam, ze za ty prachy bude 100% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1105
12.11.18 22:53

Užívala jsem celkem dlouho, cca 4 roky a spokojenost ;-) Takže teď, po dětech jsem se k ní opět vrátila a i teď jsem spokojená :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.11.18 11:01

Ahoj, ja mam bohuzel spatne zkusenosti s Evrou, zacala jsem si ji lepit na zacatku prazdnin a vydrzela jsem to do zari, postupne k narustu prs za coz jsem byla ale rada :P se pridaly velke otoky od bricha pak po nohy ale oprvdu silene, pri delene strave kterou drzim a opravdu neporusuji uz velmi dlouho jsem mela najednou asi 3kg nahore 8o a do toho zvlastni stavy..nemela jsem chut se upravit, koukat na sebe do zrvadla atd…proste uplne jak vymenena :roll: uvedomovala jsem si ze jsem uplne jina jak kdybych byla v jinem tele, pak i stale spineni to jsem si ale rikala ze to proste muze prejit ale ty stavy a ty nohy hruza ta celulitida…no nakonec jsem si rekla konec a behem 2tydnu parada, vypila jsem par caju z koprivy a nohy i bricho zase rychle v puvodnim stavu a „hlava“taky-bohuzel i prsa :roll:
Jinak drzela vyborne
Ja mam ale problem s kazdou antikoncep.mela jsem drahe nizkohormonalni asi 3 jsem vyzkousela zhruba po 3 mes..pak 2 roky bez a tak jsem vyzkousela Evru a prd :nevim: :nevim: skoda.
Drzim pesti at ti sedne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.11.18 11:03
@Kornel píše:
Ahoj, ja mam bohuzel spatne zkusenosti s Evrou, zacala jsem si ji lepit na zacatku prazdnin a vydrzela jsem to do zari, postupne k narustu prs za coz jsem byla ale rada :P se pridaly velke otoky od bricha pak po nohy ale oprvdu silene, pri delene strave kterou drzim a opravdu neporusuji uz velmi dlouho jsem mela najednou asi 3kg nahore 8o a do toho zvlastni stavy..nemela jsem chut se upravit, koukat na sebe do zrvadla atd…proste uplne jak vymenena :roll: uvedomovala jsem si ze jsem uplne jina jak kdybych byla v jinem tele, pak i stale spineni to jsem si ale rikala ze to proste muze prejit ale ty stavy a ty nohy hruza ta celulitida…no nakonec jsem si rekla konec a behem 2tydnu parada, vypila jsem par caju z koprivy a nohy i bricho zase rychle v puvodnim stavu a „hlava“taky-bohuzel i prsa :roll:
Jinak drzela vyborne
Ja mam ale problem s kazdou antikoncep.mela jsem drahe nizkohormonalni asi 3 jsem vyzkousela zhruba po 3 mes..pak 2 roky bez a tak jsem vyzkousela Evru a prd :nevim: :nevim: skoda.
Drzim pesti at ti sedne :kytka:

Jo a sex asi tyden v pohode a pak…bych nemusela vuuuubec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 01:51

Asi jo dle letacku.
ja uzivala asi 5 let porad se mi to odlepovalo ale nikdy jsem tehotna nebyla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek