Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam a nestezuji si. A spolehlivost? Pevne doufam, ze za ty prachy bude 100% ![]()
Užívala jsem celkem dlouho, cca 4 roky a spokojenost
Takže teď, po dětech jsem se k ní opět vrátila a i teď jsem spokojená
![]()
Ahoj, ja mam bohuzel spatne zkusenosti s Evrou, zacala jsem si ji lepit na zacatku prazdnin a vydrzela jsem to do zari, postupne k narustu prs za coz jsem byla ale rada
se pridaly velke otoky od bricha pak po nohy ale oprvdu silene, pri delene strave kterou drzim a opravdu neporusuji uz velmi dlouho jsem mela najednou asi 3kg nahore
a do toho zvlastni stavy..nemela jsem chut se upravit, koukat na sebe do zrvadla atd…proste uplne jak vymenena
uvedomovala jsem si ze jsem uplne jina jak kdybych byla v jinem tele, pak i stale spineni to jsem si ale rikala ze to proste muze prejit ale ty stavy a ty nohy hruza ta celulitida…no nakonec jsem si rekla konec a behem 2tydnu parada, vypila jsem par caju z koprivy a nohy i bricho zase rychle v puvodnim stavu a „hlava“taky-bohuzel i prsa ![]()
Jinak drzela vyborne
Ja mam ale problem s kazdou antikoncep.mela jsem drahe nizkohormonalni asi 3 jsem vyzkousela zhruba po 3 mes..pak 2 roky bez a tak jsem vyzkousela Evru a prd
skoda.
Drzim pesti at ti sedne ![]()
@Kornel píše:
Ahoj, ja mam bohuzel spatne zkusenosti s Evrou, zacala jsem si ji lepit na zacatku prazdnin a vydrzela jsem to do zari, postupne k narustu prs za coz jsem byla ale radase pridaly velke otoky od bricha pak po nohy ale oprvdu silene, pri delene strave kterou drzim a opravdu neporusuji uz velmi dlouho jsem mela najednou asi 3kg nahore
a do toho zvlastni stavy..nemela jsem chut se upravit, koukat na sebe do zrvadla atd…proste uplne jak vymenena
uvedomovala jsem si ze jsem uplne jina jak kdybych byla v jinem tele, pak i stale spineni to jsem si ale rikala ze to proste muze prejit ale ty stavy a ty nohy hruza ta celulitida…no nakonec jsem si rekla konec a behem 2tydnu parada, vypila jsem par caju z koprivy a nohy i bricho zase rychle v puvodnim stavu a „hlava“taky-bohuzel i prsa
Jinak drzela vyborne
Ja mam ale problem s kazdou antikoncep.mela jsem drahe nizkohormonalni asi 3 jsem vyzkousela zhruba po 3 mes..pak 2 roky bez a tak jsem vyzkousela Evru a prd![]()
skoda.
Drzim pesti at ti sedne
Jo a sex asi tyden v pohode a pak…bych nemusela vuuuubec ![]()
Asi jo dle letacku.
ja uzivala asi 5 let porad se mi to odlepovalo ale nikdy jsem tehotna nebyla