Máte zkušenost s antikoncepcí na hubnutí?

1899
17.2.14 00:40

Antikoncepce hubnuti

Ahoj maminky, chtěla bych jse zeptat jesi mate nejakou zkušenost s antinou po ktery jste zhubli, a jesi jo jak jse antina jmenuje?? j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
17.2.14 06:27

To je podle mého dost individuální, ba naopak většina žen spíš zhubne, když ji vysadí jako já před 4 lety :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 06:48

@Martiinka :mrgreen: já zhubla po minisistonu, většina mých známých při něm přibrala. Já přibrala po Belaře, kámoška zhubla 10 kg. A vyber si. HA není primárně určena na hubnutí, jestli chceš hubnout, začni cvičit a zdravě jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
17.2.14 07:03

Ja momentalne hubnu po Daylette. Uprimne bych tomu nikdy neverila, ale je to mozne :-)

• Citovat
  • Upravit
17119
17.2.14 07:26

Daylette mám taky, ale k tomu cvičím 6× týdně a snažím se alespoň trochu hlídat si, co jím (ale né vždy to vyjde :lol: :oops: )- kdy jindy zhubnout než na mateřské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17119
17.2.14 07:26

@Zzzuuz - je to proto, že prý nezadržuje vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
17.2.14 07:36

@martina.se cvičim a mam udelamej jidelníček na míru, sem 7 tejdnů a 4 dny po porodu a vaha mi lita mezi 73 - 77 kg.. :/ moje vaha pred tehotenství byla 68 kg.. a i když cvičim kazdej den ne a ne to jít dolu :/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 07:39
@Martiinka píše:
@martina.se cvičim a mam udelamej jidelníček na míru, sem 7 tejdnů a 4 dny po porodu a vaha mi lita mezi 73 - 77 kg.. :/ moje vaha pred tehotenství byla 68 kg.. a i když cvičim kazdej den ne a ne to jít dolu :/..

tak proč šílíš tak brzo? 8o dej se po porodu nejdřív pořádně dokupy, pak teprve řeš váhu, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
17.2.14 08:01

Tak ja jsem po porodu uz v pohode, ma 6 nedelni konzrole už jsem byla.
ale mam zen problem ze sem nabrala hodne na stehnach a nepretahnu pres me zadny kalhoty ani kdyz si zkousim v obchode :/.. tu nejvetsi velikost.. proto potrebuju zhubnout… @martina.se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 08:03
@Martiinka píše:
Tak ja jsem po porodu uz v pohode, ma 6 nedelni konzrole už jsem byla.
ale mam zen problem ze sem nabrala hodne na stehnach a nepretahnu pres me zadny kalhoty ani kdyz si zkousim v obchode :/.. tu nejvetsi velikost.. proto potrebuju zhubnout… @martina.se

sorry, kapánek Tě nechápu.. Sotva si porodila, už řešít extra váhu? to mi trochu hlava nebere :think: Jasný, zhubnout, ok.. ale proč takhle radikální kroky atd..? Ha ti k tomu fakt nepomůže.. a cvičit a zdravě jíst jo, ale rozhodně né hned.. :nevim: prostě vydrž.. ono je celkem normální, že hned po porodu neoblékneš svoje věci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
17.2.14 08:06

@martina.se no ja neobliknu ani kalhoty xl :/… a to moje velikost kalhot byla driv M..
a proto potrebuju aspon zmensit stehna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
17.2.14 08:07

Jinak stim zdravym jidlem to beru po poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 08:08
@Martiinka píše:
@martina.se no ja neobliknu ani kalhoty xl :/… a to moje velikost kalhot byla driv M..
a proto potrebuju aspon zmensit stehna..

tohle všechno já chápu - hele, já po porodu neoblékla téměř nic - pak se mi zbláznili hormony, shodila jsem 25 kg během pár týdnů a skončila na kapačkách. Teď jsem opět hroch, vesele nabírám… je to daň za dítě.. Kapánek se uklidni, cvič (nepřehánět to, jinak to bude mít opačný efekt), ono se to fakt projeví. Ale nečekej prostě zázraky - většina ženských se k původní váze vrací půl roku až rok po porodu. Měsíc po chceš po tělu příliš velké zázraky. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
17.2.14 08:15

Hlavně pokud kojíš tak ti stejně dr dá jen to co se může při kojení a tam velký výběr není. Začni cvičit na břicho a na zbytek se zatím vyprdni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17119
17.2.14 08:16

@Martiinka - souhlasím s @martina.se jen s tím, že pokud nekojíš, tak klidně antikoncepci změň - poraď se na gyndě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí