Antikoncepce Sunya a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
12.2.14 07:44

Antikoncepce Sunya a špinění

Ahojky potřebovala bych poradit s antikoncepci sunya.od porodu jsem 2 mesice a tento měsíc jsem nasadila antikoncepci Sunya jenže už je to 9 den co špinim a ne to přejit. Nevim jestli zajit k dr a nechat si napsat něco jiného nebo jestli to bejva normalni než si tělo zvykne. nemate někdo podobné zkušenosti? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
548
12.2.14 08:13

Neporadím ale doufám že nám někdo poradí :lol: beru první měsíc antiko Cerazette a jak ms začla tak už 14 dní špiním ach jo ale prej to je normální tělo si musí zvyknout :palec: mi bylo řečeno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.2.14 08:18

Taky doufam že někdo poradi, je to šileny ale právě v lekarně mi taky řekli že si tělo musí zvyknout.Ja právě nikdy před tim problémy neměla žadne špiněni nic až ted. a před tim jsem brala jinou antikoncepci jenže se prej přestala vyrábět tak mi dal novou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
12.2.14 08:24

@Ada92 Já z ní taky občas špinila i po letech braní. Ne, ale pravidelně každý měsíc, ale stávalo se. U toho trochu bolesti v břiše jako na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.2.14 08:27

Jojo tak tohle přesně mam tak to s ni ještě zkusim nějaky cyklus vydržet a pak uvidim :) moc děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
12.2.14 08:43

Já jí začala brát měsíc po porodu a zatím naprosto v pohodě…možná bych raději zavolala nebo zašla na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
12.2.14 09:19

No, ono si taky tělo může zvykat několik měsíců… Já si takhle „zvykala“ na dvě různé antikoncepce, u první jsme špinila na začátku, po prvním cyklu to přešlo, po pár měsících znovu, ve finále jsem už fest krvácela i měsíc v kuse. Dokonalá antikoncepce, fakt. Druhá se tvářila ze začátku v pohodě, po pár měsících stejný scénář. Už si ale nepamatuji názvy, šlo o nějaké nízkohormonální typy. Do třetice jsem vyfasovala klasickou třífázovou (postupně se zvyšuje dávka hormonů) a byl klid.

Neříkám, že si tělo nezvykne, asi je to individuální, ale pokud by to trvalo déle než jeden cyklus, řešila bych to.

Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.14 09:31

@Ada92
Ja som cez Sunyu otehotnela.. :P
Ale k veci-spinit mozes kludne az do dalsieho cyklu, po dalsie MS by uz spinenie nemalo byt..ked tak si zavolaj k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.2.14 09:35

Brala jsem Sunyu 3 roky a nikdy se mi tohle nestalo. Asi bych ještě počkala jeden cyklus a pak bych šla. Jo a mimochodem prý je ta antiko až od 30, do mě to cpal doktor v 15 a ještě teď na tom nejsem zdravotně OK :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.2.14 09:40

Děkuju holky moc asi raději zajdu nakonec k dr at mi napiše něco jiného :) jinak mě je 21 let :-o tak to ani nevim že je až od 30 :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.2.14 09:43

@Ada92 Nevím jestli to je pravda, řekl mi to můj nový gyndař když jsem k němu přešla… úplně se zhrozil, ale bylo toho víc, co mi ten starý poku*vil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.2.14 09:51

Já jsem u úplně prvních prášků (Diane) špinila celý první měsíc :nevim: Po týdenní pauze a stálého krvácení jsem znovu nasadila prášky a konečně to přešlo. Teď dobírám první platíčko Sunyi a zatím bez problému, žádné špinění, bolest, krvácení… Já bych to tvé špinění přisuzovala tomu, že si tělo zvyká. Je to také popsané v příbal. letáku, zatím bych antinu neměnila, jiné hormonální složení = nové navykání těla. Zkus pár měsíců počkat a uvidíš, jak ti bude sedět ;)
@Deninina Kde jsi k tomu přišla, že se má brát až od 30let? Mě je teprve 21, tak doufám, že mi to žádnou paseku nenadělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.2.14 09:57

@Petule030 hned ve druhé příspěvku vysvětluji. Řekl mi to nový gyndař, když jsem k němu přešla. Říkal něco o tom, že to odvapňuje kosti a ještě něco, už si to nepamatuji, potom mi psal Katii, je stejná jako Sunya ale prý vhodnější či co. Potom jsem měla dalších asi 5 značek a nakonec to neberu vůbec a už nikdy do sebe ty sračky cpát nebudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.2.14 21:26
@Deninina píše:
@Petule030 hned ve druhé příspěvku vysvětluji. Řekl mi to nový gyndař, když jsem k němu přešla. Říkal něco o tom, že to odvapňuje kosti a ještě něco, už si to nepamatuji, potom mi psal Katii, je stejná jako Sunya ale prý vhodnější či co. Potom jsem měla dalších asi 5 značek a nakonec to neberu vůbec a už nikdy do sebe ty sračky cpát nebudu :mavam:

To jsme na tom podobně. I když mi doktor tvrdil, že po prascích to není, přibrala jsem asi tunu a se změnou prášků se to nezměnilo. Už neberu nic, začala jsem kvůli omdlivani atd. při Ms, naštěstí se to zatím nevrátilo a to neberu už víc než rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.2.14 22:18

@Helenka89 Přibrala jsem 20 kilo a prášky neberu 2 roky, dolů to nejde, po porodu mi navíc zůstaly 2 kila, takže fakt děs :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí