Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda nekdo pouziva jako antikoncepci Pharmatex nebo jine spermicidni prostredky. Chtela bych to zkusit jen mam strach. a zda nechat partnera az do konce ve me. dekuji za odpovedi
Ja som ostala po pharmatex čípku tehotná. Neviem kde bol problém, bo som sa držala návodu ![]()
U nas super. Pouzivame na stridacku s kondomy, kdyz se nam nechce cekat. Kolem ovoluce oboje klidne.
@PinkGirl666 píše:
Ja som ostala po pharmatex čípku tehotná. Neviem kde bol problém, bo som sa držala návodu
nestras me
…
Požíváme krém a spokojenost. Obě děti byly na první pokus. Je tedy pravda, že já pořád kojím a hodně, takže MS ještě nepřišla, i když jsem rok od porodu. Dr mi to taky schválil, že spolehlivost je na úrovni kondomu. My používáme jen kreém a nic nepřerušujeme ![]()
Taky používáme samostatný Pharmatex už 2 a půl roku a za mě v pohodě. o)
Tak ze muzu klidne nechat partnera ve me az do konce. Kondomy nepouzivame, mam k tomu odpor
Tak je super. musim to zkusit. a nekde jsem cetla ze to muze palit. ma to byt prekvapko tak snad se to vydari
Někde jsem četla, že se to musí aplikovat nějakou dobu před stykem a ne spontánně. Je to pravda? Jak dlouho předtím se to má dávat? A tuba vydrží jak dlouho?
Musí se dávat 5 minut před stykem a 2 hodiny před a po se nesmí použít intimní mýdlo.. Jak dlouho působí z hlavy nevím, my máme co dělat aby jsme vydrželi těch 5 minut ![]()
Ja globulky taky používala a v pohode
Příspěvek upraven 05.02.14 v 12:52