Chloe antikoncepce, stažení z trhu?

40
31.1.14 22:03

Chloe antikoncepce

Holky mohu se zeptat? Vite neco o stazeni teto antikonc. z trhu? Dnes mi volala kamaradka..ze uz ji. nesehnala..to ji rekly v lekarne..jeste pred tremi mesici jsem ji vyzvedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
31.1.14 22:08

Ano, SÚKL silně omezuje dostupnost, stejně jako u Minervy, Vreyi a Diane 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.1.14 22:09

Diane a Minerva se stahují úplně, co bude s Chloe a Vreyou těžko říct, dle mě zmizí taky úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.14 22:10

Opravdu? A jakto? Je to z duvodu vyssi davky estrogenu? Lze ji nahradit antikonc.se stejnym slozenim.?Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.14 22:12

Ani mi to doktor nerekl:(Ja jsem s ni max. spokojena…spise tedy kvuli velik. prsou:)a ted ji tedy nebudou prodavat skoda:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.1.14 22:15

Je to z důvodu velkého počtu trombóz, které se u uživatelek těchto antikoncepcí začaly vyskytovat. Budou dostupné maximálně pro léčbu akné. HA se stejným složením proto už neseženeš… Se stejnou dávkou estrogenu ale ano, jen bude odlišná druhá složka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.2.14 00:07

Také mám doma poslední balení. Jsem zvědavá, co mi napíše jako náhradu. Vzhledem k tomu že mi vyskákaly křečáky a do toho kouřím (i když s tím hodlám do půl roku seknout) mám docela strach a na změnu se těším. Jen vůbec nevím co si nechat napsat, pokud se mě zeptá. Jako že se asi zeptá. Chloe beru 6 let, před nasazením HA jsem neměla žádné problémy…ani s akné, vlasy a podobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
1.2.14 09:41

Holky já brala Chloe 7 let a byla jsem naprosto spokojená, bolesti při menstruaci minimální, cyklus byl pravidelný, prostě v pohodě. Pak jsem někde četla, že by se antiko měla po určité době vyměnit. Šla jsem za doktorkou, potvrdila mi to a vzhledem k tomu, že mi je 23 už dnes tak mi napsala něco asi dle k věku a tak. Jsem přímo nespokojená :-/ cyklus nepravidelný, někdy mám týden spoždění, někdy to dostanu o týden dříve, přitom mě doprovází velké bolesti a mám šílené návaly, jsem podrážděná a cítím, že mi není hej :-/ takže jsem objednaná k doktorce zkusit něco jiného teda, ale bojím se, že už nenajdu tu správnou antiko, která by mi tak vyhovovala :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
1.2.14 09:48

Antikoncepcí je na trhu taková spousta! Určitě nějakou najdete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.14 13:22

Tak holky projela jsem cely net. a takiva antikonc.se stejnym slozenim opravdu nebude:(ted nevim co mi napise…zkusim ho umluvit na vreyu..je stejna ikdyz se stahuje take ale v lekarnach porad je…jinou:( proste nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.14 13:24

A kourim take:)a rikam od ledna ze prestanu:)ale nejde mi to ale pry nebudou vyrabet slimky mentolky a ty ja kourim…:))))jine nesnesu…proste vsechno c :cert: o si oblibite skonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
2.2.14 13:45

S tou Vreyou si nepomůžeš… jednou si ji možná koupíš ale za 3 měsíce už zase nebude a změně se nevyhneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.2.14 13:52

@LOLITA11 A můžu se zeptat proč chceš HA s obdobným složením? Mě to kouření vadí čím dál víc, a čím dál víc se o sebe bojím :mrgreen: Ale do dvou let chceme miminko, takže mám tu největší motivaci přestat kouřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.14 14:16

Tak to bych taky prestala..ja skoncila pri otehotneni a po peti letech si zapalila:(ted se sice bojim ake ta antikonc.mi jedina z tech co jsem mela zvedla prsa o velikost:)jinak tam mam nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.14 08:42

Mě jí už doktor před 3 měsíci také nenapsal, prý je už zakázaná :nevim: Místo toho mi napsal Lindynette 20, teď uvažuji o nehormonálním tělísku, ale stále nevím jak se mám rozhodnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí