Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
mám dotaz, zda některá z Vás vypozorovala, že by při hormonálním tělísku neměla chuť na sex? Měla jsem skoro sedm let prášky, ale postupem času jsem přestala mít absolutně chuť (také jsem to tu řešila). Vysadila jsem prášky, chuť je naprosto skvělá a už je zpátky nechci. Vím že je to tím, že hormony v práškách nějakým způsobem upravují chuť a tak. Ale jak je to u tělíska? Zjistily jste některá něco? Tlumí Vám nějak chuť?
@berry4 z pohodlnosti… zmírní mi to menstruaci, což bych uvítala vzhledem ke křečem, které mám
A je dulezite proc hormonalni? Pani chtela vědět o hormonalnim a ne aby musela vysvetlovat proc!
@berry4 píše:
@Lenista91 proč hormonální? Existují i nehormonální
taky se divím PROČ
proboha do sebe strkat cokoli s hormonama.At už prášky nebo tělísko nebo něco jinýho. To tělísko bez hormonů funguje spolehlivě jako to s hormonama. Jasně že dle tabulek je tam to procento o nějaké promile vyšší, ale přesto spolehlivé.
Já mám nehormonální a chuť je super, s práškama nebyla skoro vůbec a teď…
ale hormonální myslím, že něco ovlivňovat bude, pokud byly problémy s práškama, osobně bych ty prachy neriskla ![]()
@Anonymní píše:
A je dulezite proc hormonalni? Pani chtela vědět o hormonalnim a ne aby musela vysvetlovat proc!
Nahlásila jsem tě.
Za A - není důvod k anonymitě, pokud chceš rejpat, tak snad máš koule a dokážeš to i pod svým nickem.
Za B - nikde v příspěvku není psáno, že se tu bavíme JEN o hormonálním, nemohu vědět, že nědko ví, nebo neví, že existují i nehormonální. O tom, jestli chce někdo meznzes tak, nebo onak tu nebylo psáno ![]()
@jitkabokule Ježíši a chapete že někteří ho mají ze zdravotnich důvodů! Tak proč sakra hned tak odsuzujete
Presne kvůli takovym jako vy pisu anonymne a pani ma v nazvu diskuse hormonalni!
@qvana a? Jaké zdravotní důvody k hormonálnímu tělísku? Co je to za blbost?
Prosimtě prober se děvče.
@jitkabokule já vím že fungují stejně, mě jde o to, že se rozhoduji, jestli hormonální nebo nehormonální, tak se ptám na tu chuť, protože bych uvítala to, že mi hormonální tělísko zmírní menstruaci
@Bibík13 hmmm, já si to myslela… no to hormonální je o dost dražší no, to je pravda
@Anonymní píše:
@jitkabokule Ježíši a chapete že někteří ho mají ze zdravotnich důvodů! Tak proč sakra hned tak odsuzujete
Protože o tom ví kulové
Nehormonální je taky pěkný bordel, uměle vyvolává v těle zánět, což určitě není úplně pro tělo ideál.
Omlouvám se zakladatelce, taky mě zajímají relevantní odpovědi ![]()
Ty vole, tady aby se fakt bál člověk na něco zeptat
![]()
Ptala se na hormonální? Ptala, tak pokud k tomu nikdo nic nemá, jděte rejpat jinam. Mě osobně teda taky zajímá tato otázka, tak doufám, že se tu najde někdo kdo opravdu poradí a napíše k tomu svoje… ![]()
Popsaná stránka a zakladatelka se ještě nedočkala jediné osobní zkušenosti, kterou hledala… ![]()
Moje zkušenost, roky prášky a chuť nic moc, pak Mirena a naprosto bez problémů
řekla bych, že chutí kolikrát až moc
jo a MS jsem s mirenou neměla vůbec ![]()