Co místo HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.14 12:33

Co místo HA?

Zdravím. Pod vlivem okolí - kamarádek, známých a různých článků na netu atd uvažuji o tom, přestat brát HA (má mát vliv na ledacos, zdraví, plodnost, blablabla - a asi je fakt, že je to trvalé chemické oblbování organismu, což asi nemůže být úplně bez následků…). Ale co řeším - jak ji nahradit? Mohla bych si to samozřejmě vygooglit, ale zajímaly by mne zkušenosti. Nějaká nechemická metoda - kondomy by u nás asi byly problém, ani já, ani partner je nemáme v oblibě. Co dál vymyslet, co nejspolehlivějšího? díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.2.14 12:35

Spermicidní krémy, čípky, nehormonální tělísko, injekce atd.. metod je fakt hodně. Nejspolehlivější je nemít sex, pak HA nebo tělísko. Ale selhat může oboje. Krémy a pod mají míru selhání o dost vyšší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
3.2.14 12:36

Phatmatex (účinnost při správném použití jako kondom).

Příspěvek upraven 03.02.14 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
3.2.14 12:36

Tak nejspolehlivější ke nesexovat, ale to asi slyset nechces :mrgreen: tak bud telisko, a nebo mi si proste dáváme pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
3.2.14 12:37

Tak si nech zavést telisko. da se i na 3 roky a da se určitě i vyndat. Zavádí se kdyz mas uz slabší mentruaci aby se nevyplavilo. A budes mit pokoj a kdyby jsi chtela mit mimco tak na to to po vyndani nema vliv a muzes otěhotnět. Tak mi to rikala moje dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
3.2.14 12:37

Metoda „dáváme si pozor“ je spíše pro ty, kterým by dítě nevadilo…
:roll:

• Citovat
  • Upravit
1511
3.2.14 12:38

Me nabízela mirenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Díky. Tak já bych se na počítání dnů nebo přeruš. styk klidně sppolehla, ale partner je v tomhle dost tvrdohlavec a chce se jsitit, jak jen to půjde… na Phatmatex mrknu. Aj na ty sper. krémy…

• Citovat
  • Upravit
4724

HA má nejvyšší spolehlivost a zároveň nejvyšší míru pohodlí, řekla bych.
Pak jsou barierové metody - kondom, pesar, pak tělísko (nevhodné pro mladé ženy, které budou v budoucnu plánovat děti), pak spermicidní krémy čí čípky (Patentex např.), pak souložení až pár dní PO proběhlé ovulaci až po příští menses a v poslední řadě sexuální abstinence.. tak si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 12:39

Telisko nechci, mam nekolik kamaradek se zkusenostmi a totalne me to odradilo., Navic bych chtela dite tak za rok, za dva, jak se dohodneme s partnerem, a na tu chvili se mi do nej uz tuplnem nechce…

• Citovat
  • Upravit
72725
3.2.14 12:41
@Anonymní píše:
Díky. Tak já bych se na počítání dnů nebo přeruš. styk klidně sppolehla, ale partner je v tomhle dost tvrdohlavec a chce se jsitit, jak jen to půjde… na Phatmatex mrknu. Aj na ty sper. krémy…

tak na to moc nespolehni, protože stačí hrozně málo a je zaděláno :mrgreen: a mmchdm, tělísko Ti můžou za rok vyndat, otěhotnět není problém. Je jen na Tobě, jestli užívání ukončíš dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
3.2.14 12:42

Po injekcich je pak problem otehotnet a po tom telisku se tělo pak znovu nastartuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
3.2.14 12:48

Ale nevim jesti telisko davaji pokud jsi jeste nerodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
3.2.14 12:49

Resim neco podobneho…Poslednich par dni, premyslim o tom, ze bych vysadila po dost dlouhe dobe HA, tehotenstvi ted neplanuji, ale zase „tolik casu“ uz asi taky nemam…Resim, hledam, procitam…co se s telem po te dlouhe dobe vlastne deje…Jinou ochranu tolik neresim, verila bych kondomum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
3.2.14 12:50

Sama za sebe doporučuji Phatmatex. Používali jsme ho asi pět let a naprosto bez problémů. Jen se musí dodržovat určitá pravidla po použití, ale na to se dá zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí