Spermicidní čípky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
5.2.14 19:05
@Hotaru píše:
@wildcherry Já nevím :nevim: Zkoušeli jsme jenom ten krém, už si ani přesně nevzpomínám, proč zrovna ten, ale tuším, že od globulí nás odradilo to 5 minutové čekání. :lol: Mě je to takové nepříjemné, ten krém prostě no. Ale jinak jsem s Pharmatexem spokojená, těhotenství s taky ještě nekonalo. :palec:
A kolik stojí ty globule, kolik jich tam je? :jazyk:

jdu spocitat :lol:,cena je kolem 200kc mam dojem.ale kdyz si das do vyhledavace treba zbozi.cz tak to hned naskoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.2.14 19:08

@wildcherry No jo, asi jsem líná to hledat a nebo mě to nenapadlo. ale teď jak jsi napsala, že si to mam dat do vyhledavače, tak mi to došlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.2.14 19:11

Tak jsem nejak zmatena :lol:,vypada to, ze jich je 10,tedy dve plata po 5 cipkach v jedne krabicce.Mame ty plata uz vydelany, tak odhaduji, ale myslim, ze to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.2.14 19:16
@Hotaru píše:
@wildcherry No jo, asi jsem líná to hledat a nebo mě to nenapadlo. ale teď jak jsi napsala, že si to mam dat do vyhledavače, tak mi to došlo :lol:

v pohode :mrgreen:,ja zas vzala rovnou globule, takze nevim jak ten gel, ale po nich opravdu extra cvachtani nemam. Druhy den, pokud beru styk vecer, rano pohoda.To svedeni, jak nekdo psal, mozna na tom neco bude, ale pricitam to spis stavu po oholeni v kombinaci s tim pharmatexem a celkove :think:.Kdyz me to lechta, nebo tak, utru se behem toho rucnikem, nebo co je po ruce(tricko, kosilka-a je cajk :mrgreen: )…Ze zacatku jsem z toho byla taky vykulena, ale ted normalni vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.2.14 19:44

@wildcherry To jsem zrovna psala já s tím svěděním :mrgreen: No mě to svědí vevnitř, to nevim jak bych se tam utřela košilkou třeba :mrgreen: Takže taky na 10 použití, ok.. Já možná trochu doufala, že jich bude víc za stejnou cenu co je ten krém :lol: :mrgreen: Ale asi by byli sami proti sobě, kdyby dali globule levnější než krém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 11:50

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je neco podobneho jako pharmatex ve forme cipku pac u nas je problrm to sehnat jen jedine na obednavku :,( Jsme s nim spokojeni tak bzch nechtela menit a kndomy nam jsou neprijemny. Dekuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí