Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, ráda bych se zeptala na Váš názor na kondomy, zkušenosti a tak. Tak nějak bychom s přítelem už rádi… ale já prášky ješte neberu, takže jedine kondom, ale já mám trošku obavy. Jak jste na tom vy?
Pokud máš obavy tak si zařiď HA nebo nesouložte. Na kondomu obecně nevidím nic špatnýho
Rupnul nám před cca 14 dny…čekám co z toho bude…
Takže za mě NE…!!! Zkus náplasti…pokud si prášek vezmeš opožděně nebo ho zapomeneš, snižuješ funkci antikoncepce…náplasti jsou na týden, sprchuješ se s nimi, neodlepí se (prý
)…asi do nich taky půjdu. Teda jestli už nejsem v tom…
![]()
A obavy máš konkrétně z čeho? Z toho, nakolik je spolehlivý? Pokud ho správně nasadíte a jsi dostatečně vzrušená, tak je pravděbodobnost prasknutí naprosto minimální. Stalo se mi, že praskl, ale pouze tehdy, když jsem nebyla dostatečně vzrušená, tudíž to drhlo. Proto je lepši k tomu použít i trochu lubrikačního gelu. Pak se nemusíš naprosto ničeho bát. Takže ať se daří ![]()
Asi jsem se vyjádřila špatne, ja planuji prasky jen to ted nejak nestihame… ![]()
Jestli kondomu moc neveris, tak to chce prasky a nebo ke kondomu jeste pouzit krem Pharmatex, je to taky antikoncepce, prodava se volne v lekarne, ale je to trochu drazsi…
zkus si to najit na netu a trochu procist ![]()
Tak ještě vydržte a budete mít potom větší jistotu než u kondomů
co to je, počkat ještě pár dní navíc?
![]()
@Jitka1976
Jsem čekala, jestli napíšeš…a už seš tady ![]()
Příspěvek upraven 11.02.14 v 21:10
Já bych po zkušenostech jen na kondom nespoléhala…to bych radši ten měsíc počkala na prášky ![]()
@Katchus píše:
@Jitka1976
Jsem čekala, jestli napíšeš…a už seš tadyPříspěvek upraven 11.02.14 v 21:10
@kacaaa píše:
Ahojte, ráda bych se zeptala na Váš názor na kondomy, zkušenosti a tak. Tak nějak bychom s přítelem už rádi… ale já prášky ješte neberu, takže jedine kondom, ale já mám trošku obavy. Jak jste na tom vy?
No, mám zkušenosti s kondomy - je to takový elastický, blemcavý, a občas to příšerně smrdí, třeba po banánech ![]()