Máte zkušenost s antikoncepcí na hubnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.2.14 08:17
@Kaspinka píše:
Hlavně pokud kojíš tak ti stejně dr dá jen to co se může při kojení a tam velký výběr není. Začni cvičit na břicho a na zbytek se zatím vyprdni ;)

zrovna břicho se má cvičit jako poslední - kvůli rozestupu svalů :think: spíš aktivity ala rychlejší procházky, rotoped, orbitrek a pod.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.2.14 08:35

@martina.se @Kaspinka @Králičice no kojim ale jelikož sem už po porodu dostala menstruaci, tak to na dloujý kojení už nevidim :/.. no moje segra je po 2 dětecha na svoji vahu 50 kg se dostala až po roce a půl.. tak uvidime jak to s tou vahou pude dolů :) a děkuju za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
17.2.14 08:51

@martina.se trochu se cvičením zabývám, tak tohle není tak úplně pravda. Ale říkala mi to teda i rehabka přímo v porodnici. Já jsem teda po císaři tak jsem mohla až 3týdny přímé a 6týdnů šikmé. Jedná se samozřejmě o případ kdy je všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.2.14 09:12

@Kaspinka No ja mam po porodu vse v pořádku ;) chci zacit drepovat, treba mi to na stehna pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
17.2.14 09:15

@Martiinka pokud chceš zhubnout tak spíš moc ne, udělají se ti svaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16999
17.2.14 09:19

@Martiinka - tady máš něco o cvičení při kojení http://mojetelo.blogspot.cz/…/tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 09:21
@Martiinka píše:
@martina.se @Kaspinka @Králičice no kojim ale jelikož sem už po porodu dostala menstruaci, tak to na dloujý kojení už nevidim :/.. no moje segra je po 2 dětecha na svoji vahu 50 kg se dostala až po roce a půl.. tak uvidime jak to s tou vahou pude dolů :) a děkuju za rady :hug:

tak při kojení vůbec.. jinak nevím, proč bys kojit nemohla? já měla ms téměř hned, kojila jsem 16 m :think:
@Kaspinka pokud cvičení rozumíš, je to ok.. ale holky klasicky začnou sklapovačky a pod a to je špantě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.14 09:40

Být tebou raději se soustředím na zdravou, vyváženou stravu. Pokud tvá strava není ok a do toho cvičíš, lehce se může stát, že nabereš na váze i objemu. K hubnutí přispívá z 80% strava a cvičení 20%. To je jen doplněk ke zrychlení zhubnutí, tvarovaní a zpevňování postavy. Takže bych se spíš orientovala svým bazálním metabolismem a zdokonalila stravu, kterou bych doplnila každodenní rychlejší, delší procházkou aby jsi spalovala tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
17.2.14 10:23

@Kaspinka pokud cvičení rozumíš, je to ok.. ale holky klasicky začnou sklapovačky a pod a to je špantě :think:

to je bohužel pravda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
17.2.14 10:52

@Martiinka mě tady asi nikdo moc nepochválí, ale se mnou si po porodu asi dva měsíce pěkně pohrávaly hormony, myslím po psychické stránce, dcera byla a je dodnes nespavec a na nějaké sportování nebo vyváženou stravu jsem tehdy neměla ani pomyšlení. Během těhotenství jsem přibrala 15kg, začínala jsem na váze 65kg. Do 14 dnů jsem měla dole 11 kg a tři měsíce po porodu rovných 20. Skončila jsem na 60kg, které si udržuji dodnes. Antikoncepci jsem začala brát měsíc zpět (Daylette a 1-2kg mi skáčou dolů). Bohužel ani dnes tomu sportu nedám ani půl hodiny denně - stačí mi velice aktivní dcera. A zdravý jídelníček má tak akorát dcerka. Manžel se stravuje v práci a já dojídám po dceři :-) Myslím si, že je v tvém případě ještě celkem brzo na to, aby jsi shodila větší množství kil najednou. Ale úplně tě chápu. Bohužel ze zkušeností svých i mých kamarádek je to hodně dáno genetikou. Já před otěhoteněním párátko nebyla a zhubla jsem na lusknutí prstu (stejně jako moje maminka kdysi se mnou) a navíc jsem třeba neměla jedinou strii a mám kamarádku, která byla vždy hubená - teď má nadváhu (je rok po porodu) a chudák její tělo je tak popraskané, že neví z čeho má být více nešťastná. Každopádně antikoncepcí to hubnutí neřeš, ta ti určitě nepomůže. A pokud ano, tak neshodíš 10kg najednou. Musíš sama vyzkoušet co na tvé tělo nejvíc platí…dej tomu ještě čas. Držím ti palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2933
13.3.14 14:25

Ahoj no tak ja se ptala gyndare a ten mi uz po porodu rekl ze takova volba neni je to idividualni dyt ti to pisi i v pribalovem letaku v odstavci vedlejsi ucinky ja ji musela stejne vysadit protoze jsem mrvacela dlouho i pred ms. No co se tyka toho cviceni ja zacala az po mesici a pul po porodu a to opatrne cviky od rehabilitacni sestry a pak na yotube od hanky kynychovy brisni pekac. Pri male jsem pribrala 19 kilo rodila jsem mela jsem 77,5 a ted mam 59 kilo takze tonmusi jit take dolu jeste. Chce to cas a trpelivost chuze je dobra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí