Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, chtěla jsme se zeptat s jakou antikoncepcí jste spokojné a jestli máte i zkušenosti s tělískem a jak jste s ním spokojené? Děkuji ![]()
Tělísko sem neměla ale pršky jsem brala a zda ti můžu poradit radši buď bez prášků a chraňte se je to svinstvo ![]()
Hormony jsou svinstvo, jsem spokojena s www.beacap.com ![]()
Příspěvek upraven 11.01.18 v 20:24
To je sice hezký, že to je svinstvo, ale co když to svinstvo i pomůže? ![]()
@malá_holka tak jsou i jine druhy antikoncepce, nebo v cem to navic pomuze?
Brala jsem pred detmi mirelle (maji docela malo hormonu). Po detech jsem si dala telisko mirena (mela jsem ho asi 2mesice a slo ven-vylozene mne nesedlo, skoncila jsem v nemocnici a uz bych si ho nikdy nedala). Ted beru prasky ke kojeni, ale brzy prejdu zase na mirelle.
Vyzkoušela jsem opravdu mnoho různých HA v různém cenovém rozpětí, ale žádná mi nevyhovovala, takže nyní neberu radši žádnou..
Mám velice silnou menstruaci, a když jsem brala prášky, které mi měli podle gynekologa od tohoto problému pomoci, tak spíše naopak. Je fakt, že menstruace byla tróóšičku slabší, zato jsem ale menstruovala 15 dní, takže ne děkuji. Bolesti v podbřišku bez i s HA stejné, váha bez i s stejná, pleť také, myslím ale, že s HA jsem byla podrážděnější. ![]()