Antikoncepce lamya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.3.18 08:29

Antikoncepce lamya

Zdravím, chtěla jsem se zeptat.
Mám tuhle antikoncepci Lamyi protože mám špatnou srážlivost krve. Je vcelku spolehlivá, akorát jsem neměla dost dlouho své dny. Jsem mladá, a po dětech ještě nemám. Hodně jsem tady četla že po porodu a tak je to v celku normální. Ale tohle jde mimo mě. Gynekolog mi řekl, že je to zcela normální. Mě to tedy moc normální nepřijde. Jaký máte s Lamyí zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1459
30.3.18 08:39

Já teda ne moc dobré. Po asi měsíci užívání mi začaly stavy jak při přechodu, neustálé šílené pocení, návaly horka nebo zimy, bušení srdce. Zkusila jsem vydržet tři měsíce, ale nedalo se to. Po vysazení zase vše ok. Prostě mi to nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
30.3.18 09:00

Já ji dostala po porodu a zkušenost nic moc, nejdriv sem půl roku nedostala MS a když přišla tak trvala snad 2 měsíce v kuse než sem lamyu vysadila. Pak mi pár měsíců trvalo než se mi cyklus zase srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.18 09:12

@LennyL1 já měla od srpna problém s tím, že jsem své dny nedostala asi 2 měsíce. Pak mi lékař nasadil tohle a své dny jsem dostala ob měsíc. Tak jsem si dávala čas že se to ustálí. Žádné jiné problémy s tím nemám. Ono není moc antikoncepcí, které bych mohla mít, kvůli té mé srážlivosti. Tak teda nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.3.18 09:36

Já jí mam po porodu, 4m a MS zatím nic ale kojím..jinak mi vyhovuje žádný problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí