Antikoncepce maloo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.10.22 10:55

AhojkY já jsem spokojená, pleť mám jako miminko, bez jediného pupínku. Měla jsem vždy akné na čele a na bradě a teď Jsem bez akné ☺️️😁 :smiling_face_with3_hearts:

Do toho nemám vůbec nějaké Velké výkyvy nálad a cítím se prostě dobře. Já už brala dva Roky zpátky,, jenže firma měla krach a mě vyměnili antikoncepci…ty bláho a to začala Peklo. Podrážděná jsem byla, Bolela mě prsa a měla jsem sebevražedné myšlenky 🙄

Musela jsem je vysadit. Po dvou letech Jsem dala znova šanci antikoncepci a Dostala Jsem zase tu, s kterou jsem začala a jsem šťastná :smiling_face_with3_hearts: 😁…za mě Maloo pro mě luxus ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.24 21:32

Ahoj holky, tak jaké mate zkušenosti s odstupem času?

Já ji beru měsíc a půl a za mě ok 😊 tak snad se to nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 14:41

Ahoj, měl někdo z vás po antikoncepci Maloo průjem? Dr. mi ji napsal pro bolesti, ty se trochu zmírnily ale ten průjem?? Ach jo :nevim: začalo to cca v půlce prvního platíčka. Dr. řekl vysadit a dostavila se rychle bolest :(

• Citovat
  • Upravit
1
12.5.26 20:49

Je mi 23 ale co bude za 5 let?

Ahoj, za mě Maloo super, používám už rok a pul a zatím vidím jenom pozitiva, akne ze zad zmizelo, mene zadrzuji vodu v tele, zhubla jsem 2kg. Akne na obliceji take ohodne mirnejsi. Libido bych řekla o trošku menší ale zaleží na dnu a nalade.. bojim se ale z dlouhodobeho hlediska, zda až ji třeba po 5 letech vysadim, jestli ztloustnu a akné se zhorší. S menstruací je to ale mnohem lepší, dříve jsem ji měla i 8 dnů a silnou, teď je to až divné, některé měsíce ji nemám vubec ale gynekoložka řekla že je to vpořádku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí