Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kromě půstu není žádná ochrana 100% ani sterilizace to ti řekne každý doktor.
Tak většina otěhotnění přes pilule není dáno prášky jako takovými, ale špatným užívání, zapomenutí, atd.
Větu „Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat“ Teda moc nechápu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat a hlavně dělám do školy článek kvalitní antikoncepce. Potřebovala bych vědět jestli se někomu v tuhle dobu podařilo otěhotnět třeba s tabletkama nebo s teliskem nebo s naplasti nebo s jinou antikoncepci. Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat moc děkuji za odpověď
Já měla dítě plánovaně. Takže jsem asi měla kvalitní 100% antikoncepci. O otěhotnění „přes prášky“ si myslím své. Jistota je jen celibát.
To bude jako referát na střední škole nebo co? ![]()
Stoprocentní je akorát Acylpyrin, mezi kolena. Říkávala naše babička.
samozřejmě nekukat. Brala jsem různou HA a nikdy žádný malér nenastal, teď mám Mirenu, doktor říká, že je, s ohledem na minimální šanci na „chybu v užívání“ skoro nejspolehlivější. Ale občas se někde dočtu, že si někdo nevšiml, že tělísko odešlo.
@Ennny Tak 100% se otěhotnění naplánovat dá, že..
A na druhou stranu, 100% se dá neotěhotnět, ale za cenu půstu.
Tak nevím, co tím bylo myšleno.
Můj doktor zase tvrdí že antikoncepční injekce je nejspolehlivější, takže kdo ví co je vlastně pravda…
Příspěvek upraven 04.02.19 v 21:01
@Russet píše:
Já měla dítě plánovaně. Takže jsem asi měla kvalitní 100% antikoncepci. O otěhotnění „přes prášky“ si myslím své. Jistota je jen celibát.
To bude jako referát na střední škole nebo co?
Ano moc děkuji
@Meredithx píše:
@Ennny Tak 100% se otěhotnění naplánovat dá, že..A na druhou stranu, 100% se dá neotěhotnět, ale za cenu půstu.
Tak nevím, co tím bylo myšleno.
Promin Te bylo to myšleny tak jestli je možné dítě neplánovane a jestli antikoncepce 100%promiň te.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat a hlavně dělám do školy článek kvalitní antikoncepce. Potřebovala bych vědět jestli se někomu v tuhle dobu podařilo otěhotnět třeba s tabletkama nebo s teliskem nebo s naplasti nebo s jinou antikoncepci. Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat moc děkuji za odpověď
No je to vždycky o správném užívání. Když pohledáte na internetu, tak určitě najdete někoho kdo otěhotněl po antikoncepci v jakékoliv formě (perorální, vaginální inzerty, náplasti, nitroděložní telíska,..). Rozhodně nic z toho není 100%.
@Anonymní píše:
Ano moc děkuji
To by mě teda zajímalo, co tam budeš psát. Kdo tohle od tebe chce? ![]()
Ano, dá se otěhotnět plánovaně, když se antikoncepce užívá, jak má a dodržuje se příbalový leták. Ale jsou tu ženy, které budou přísahat, že zrovna u nich selhala a je to normální, protože jejich kamarádce se to stalo taky. ![]()
Ucitele mají někdy zvláštní temata taky jsem zažila kronika rodiny když dítě nezná rodiče někdy je to moc, no ja bych tam uvedla všechny druhy antikoncepce a že při správném užívání a držení na místě se prostě o těhotnet nedá a když jo tak je to zázrak
Příspěvek upraven 04.02.19 v 21:20
@Russet @sluníčkoi tak tohle téma by mohlo být pro střední zdravotnickou školu
to je tak jediné, kde by to mělo logiku