Kvalitní antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.2.19 20:47

Kvalitní antikoncepce

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat a hlavně dělám do školy článek kvalitní antikoncepce. Potřebovala bych vědět jestli se někomu v tuhle dobu podařilo otěhotnět třeba s tabletkama nebo s teliskem nebo s naplasti nebo s jinou antikoncepci. Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat moc děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
4.2.19 20:49

Kromě půstu není žádná ochrana 100% ani sterilizace to ti řekne každý doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
4.2.19 20:49

Tak většina otěhotnění přes pilule není dáno prášky jako takovými, ale špatným užívání, zapomenutí, atd. :lol: Větu „Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat“ Teda moc nechápu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4615
4.2.19 20:51

@Meredithx tak to jsme dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.2.19 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat a hlavně dělám do školy článek kvalitní antikoncepce. Potřebovala bych vědět jestli se někomu v tuhle dobu podařilo otěhotnět třeba s tabletkama nebo s teliskem nebo s naplasti nebo s jinou antikoncepci. Jestli už se těhotenství na 100%naplánovat moc děkuji za odpověď

Já měla dítě plánovaně. Takže jsem asi měla kvalitní 100% antikoncepci. O otěhotnění „přes prášky“ si myslím své. Jistota je jen celibát.
To bude jako referát na střední škole nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
4.2.19 20:57

Stoprocentní je akorát Acylpyrin, mezi kolena. Říkávala naše babička. :mrgreen: samozřejmě nekukat. Brala jsem různou HA a nikdy žádný malér nenastal, teď mám Mirenu, doktor říká, že je, s ohledem na minimální šanci na „chybu v užívání“ skoro nejspolehlivější. Ale občas se někde dočtu, že si někdo nevšiml, že tělísko odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
4.2.19 20:58

@Ennny Tak 100% se otěhotnění naplánovat dá, že.. :lol: A na druhou stranu, 100% se dá neotěhotnět, ale za cenu půstu. :andel: Tak nevím, co tím bylo myšleno.

• Citovat
  • Upravit
4615
4.2.19 21:01

Můj doktor zase tvrdí že antikoncepční injekce je nejspolehlivější, takže kdo ví co je vlastně pravda…

Příspěvek upraven 04.02.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 21:01
@Russet píše:
Já měla dítě plánovaně. Takže jsem asi měla kvalitní 100% antikoncepci. O otěhotnění „přes prášky“ si myslím své. Jistota je jen celibát.
To bude jako referát na střední škole nebo co? 8o

Ano moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 21:04
@Meredithx píše:
@Ennny Tak 100% se otěhotnění naplánovat dá, že.. :lol: A na druhou stranu, 100% se dá neotěhotnět, ale za cenu půstu. :andel: Tak nevím, co tím bylo myšleno.

Promin Te bylo to myšleny tak jestli je možné dítě neplánovane a jestli antikoncepce 100%promiň te.

• Citovat
  • Upravit
221
4.2.19 21:05
@Anonymní píše:

No je to vždycky o správném užívání. Když pohledáte na internetu, tak určitě najdete někoho kdo otěhotněl po antikoncepci v jakékoliv formě (perorální, vaginální inzerty, náplasti, nitroděložní telíska,..). Rozhodně nic z toho není 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.2.19 21:07
@Anonymní píše:
Ano moc děkuji

To by mě teda zajímalo, co tam budeš psát. Kdo tohle od tebe chce? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.2.19 21:16

Ano, dá se otěhotnět plánovaně, když se antikoncepce užívá, jak má a dodržuje se příbalový leták. Ale jsou tu ženy, které budou přísahat, že zrovna u nich selhala a je to normální, protože jejich kamarádce se to stalo taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.2.19 21:19

Ucitele mají někdy zvláštní temata taky jsem zažila kronika rodiny když dítě nezná rodiče někdy je to moc, no ja bych tam uvedla všechny druhy antikoncepce a že při správném užívání a držení na místě se prostě o těhotnet nedá a když jo tak je to zázrak

Příspěvek upraven 04.02.19 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.2.19 21:20

@Russet @sluníčkoi tak tohle téma by mohlo být pro střední zdravotnickou školu :nevim: to je tak jediné, kde by to mělo logiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí