Antikoncepce maloo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.19 21:23

Antikoncepce maloo

Ahojte holky…chtěla jsem se zeptat zda mate některá zkušenosti s antikoncepci MALOO..a jake…děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1793
7.2.19 21:25

Tak to slyším poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.2.19 21:35

Já ji dostala dnes …a na internetu sem žádné zkušenosti nenašla. ..prý je novější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.19 20:43

Za mě hrůza. Je to sice hodně individuální, ale já nedobral ani 3.platíčko. Pleť se zhoršila, že teď nevím, co s ní, nabrala jsem 4 kila a ani nevím jak, bolest prsou a ani mi neudržela 2 měsíce brání v kuse. Před tím jsem měla jiné antikoncepce a podobné problémy jsem neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.19 06:59

Hmm…tak to není moc povzbuzující. ..ale všude říkají že se musí vydržet 3 měsíce než si na to tělo zvykne. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.2.19 08:50

Já jsem volala doktorce, co s tím mám dělat a sama mi doporučila přestat. Když se toho nákupní víc, asi si není na co zvykat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.19 23:32

To ano. ..tak nezbývá mi stejně nic jineho než to zkusit a uvidím :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.19 11:49

Já jsem dřív brala Rhonya 3mg/20 mg a je stejná jako takhle Maloo. Rhonyu přestali vyrábět bohužel, byla jsem s ni spokojena. Dřív jsem brala Katyu pro “mladý” a po te jsem přibrala skoro 15 kilo mela jinaci složení jinaci hormon. Pak jsem dostala Rhonyu a byla jsem s ni spokojena hlavně ze jsem nepribirala a dneska jsem dostala tuhle má stejný složení, tak doufam, ze bude dobra, ale je to asi fakt individuální jak tady píše paní předemnou já jsme na tohle složení zvykla, takže za mě supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 20:22
@Anonymní píše:
Ahojte holky…chtěla jsem se zeptat zda mate některá zkušenosti s antikoncepci MALOO..a jake…děkuji :nevim:

Já ji dnes dostala taky, měla jsem mirell ale ty mě neseděli bohužel jsem měla pořád MS. Můžu se zeptat jak jste spokojená teď s Maloo? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.19 06:10
@Veverka obecná
@Anonymní píše:
Ahojte holky…chtěla jsem se zeptat zda mate některá zkušenosti s antikoncepci MALOO..a jake…děkuji :nevim:

Já beru Maloo rok a musím ji vysadit. Zadržuje se mi voda v těle, přibrala jsem 4 kg a to si hlídám jídelníček, jím málo. Poslední 2 měsíce vždy v 3 tyd. brání tabletek špiním až do menses. Jsem úzkostlivá a mění se mi nálady. Je na čase ji změnit. Uvidím co mi poradí na gyn. Předtím jsem brala rok injekci Sayana a měla krvácení z průniku, musela vysadit. Ale každé tělo reaguje jinak. Někomu může sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
17.10.19 20:07

Tak tu už nikdy! Asi jsem měla alergii, nebo nevím. Vzala jsem pouze 2 platíčka a 3tí se mi tu válí. Mě postupem času svědilo celé já a nakonec i naskočila nějaká virážka na zádech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.1.20 08:01

Tak já jí měla od mé doktorky, že je nová šetrnější… No mně tedy zavodnila, jako nepřibrala sem, ale vyskočila mi celulitida na novou a zadku strašně, pak změny nálad zezačátku hodně, občas se mi zvedl žaludek z ničeho nic, i v noci, menstruace přišla vždy na poslední chvíli a fakt jen dva dny, velmi málo, což neberu jako výhodu. Takže se vracím zpět k mé letité oblíbené Softinelle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.1.20 08:02

Jo a zkazila se mi pleť po ní - hlavně záda, boláky, beďary, obličej méně sice ale i tak. Žádné výhody, nedoporučím jí… a to jsem brala poctivě 3 měsíce a čekala na ustálení a nic. Necítím se dobře s ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.4.20 20:15

Ahoj, beru třetí týden. Menstruaci mám už 15 dní a absolutně mě přešla chuť na sex (ani pomyšlení). Zdá se mi taky, že je mi všechno více jedno.

No dám tomu ještě šanci a pokud se to nezlepší, tak jdu od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.21 10:09

Mě tedy HA Maloo nesedla vůbec. První měsíc byl úplně bez problémů, ale od druhého měsíce jsem začala od 9 tbl. krvácet a už jsem krvácela pořád až do konce dobrání třetího plata. Pleť se mi sice zlepšila, ale rapidně se mi zhoršila kvalita nehtů, udělala šílená celulitida (jsem sportovkyně na dietě, před HA jsem žádnou neměla), bolesti hlavy byly na denním pořádku a o únavě, která byla neskutečná ani nemluvím. Zase jestli potřebuje něketrá zklidnit, tak na to byla skvělá. :lol: Já jsem celý život hyperaktivní a s Maloo jsem 2 měsíce prakticky prospala. :lol: :mrgreen: Za sebe tedy už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí