Antikoncepce Nelya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
11.10.12 20:37

Dobrý den, chci se prosím zeptat. Antik. mi Mudr. předepsala ve 33 letech, bezdětná, křečáky. Mám teď dobrat ant. jeden den a druhý den začít hned brát Nelyu. Je to takto správně pochpené. Když jste přecdházela na Nelyu menstrulaci jste nedostala? děkuji Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kucik
12.10.12 09:52

Dobrý den,
mámzkušenost z minulosti, že pokud se mění antikoncepce, přechází se bez přestávky. prostě ze dne na den.Co se týče Nelya, dobírám 3 blistr. První 2 měsíce problémy-viz moje příspěvky výše, Nyní už se to upravilo a zatím jsem ani nepřibrala. Je to velmi šetrný přípravek, tak snad nebudete mít potíže, ale vzhledem k těm varixům se raději sledujte o něco více :) Menstruaci neřešte. U každého je to jiné, tělo si to musí nějak nastavit. Držím Vám palec ať vámto sedne.Je moc fajn, že si takto můžeme sdělovat zkušenosti u lékaře se obvykle nic nedozvíme. Zdravím Kucík

• Citovat
  • Upravit
1
28.10.12 12:05

nelya

Ahoj, prosím o radu je to měsíc co beru novou anti. nelya a dnes jsem dobrala první platíčko a stále se mi nedostavila menstruace. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální když jsem přešla na novou? nemáte stim někdo zkušenost?

děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leonka15
30.10.12 19:13

Ahoj:)

Chtěla bych se zeptat jestli má Nelya i nějaký vliv na pleť? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Mirunette
30.10.12 19:20

Burak8: po prvním platíčku lze těžko soudit, mám kamarádky, které mají měsíčky až několik dní po poslední tabletce… navíc si tělo zvyká na novou antikoncepci, určitě se to nějak spraví a když ne, tak pak bych se zeptala gynekologa.. :)

Leonka15: dobírám druhé plato a mám pořád pleť hladkou jak dětská prdelka :))) takže u mě dobrý :)

Na druhou stranu trpím úzkostnými stavy (trpěla jsem i dřív, ale s prášky se to vrátilo), takže dobírám druhé plato a končím s HA, vracím se zase k jiné ochraně, podruhé jsem brala prášky, podruhé mi bývalo špatně, zkrátka je nejlepší vůbec takové chemické hnusy nestrkat do těla… :cert:

• Citovat
  • Upravit
kucik
31.10.12 08:25

Ahoj
s tou pletí mě to teď trklo :D Zhruba po 14 denním užívání se mi udělala vyrážka okolo úst. Nikdy před tím jsem to neměla a trvá to stále, tak tam asi nějaká souvislost bude.

• Citovat
  • Upravit
Leonka15
31.10.12 17:03

No tak to je fakt super! :D jestli se mi to ještě zhorší tak potěš koště.. :D

• Citovat
  • Upravit
kucik
31.10.12 17:13

Nééé, určitě ne. Dokonce myslím, že je to o trochu lepší. Anebo jsem si už zvykla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Leonka15
31.10.12 17:26

Tak to je dobře :) :D jinak děkuju moc za info :)

• Citovat
  • Upravit
Pucifálek.joey
5.11.12 10:28

nelya

Ahoj, doktor mi taky napsal prášky nelya, nasadila jsem je v první den menstruace a hned se mi zastavila. Tak jsem mu na druhý den volala a říkal, že je to normální. Tak se uvidí, co bude dál.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
9.11.12 19:48

nelya

Ahojky
připojuji se k tématu, já začínám třetí platíčko a při prvním jsem jak špinila trochu, taky mi bylo na zvracení a měla jsem mírné návaly, ale už při druhém se vše upravilo, už je mi dobře akorát žádná menstruace se nedostavila, a prý ani nemusí, že při této antikoncepci je to úplně normální že měsíčky nepřijdou, přestala mě i bolet hlava, při dobírání jenom začalo pobolívání v podbřišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1657
13.11.12 17:26

Ahoj, kamoška se mě ptala jakou beru antikoncepci, tak jsem jí řekla že Nelyu a ona si je taky chtěla nechat předepsat a její doktorka jí říkala že je to pro ženy v přechodu…Nevíte co je na tom pravdy? Neovlivňuje to nějak to, že bych později nemohla mít děti?

• Citovat
  • Upravit
kucik
14.11.12 07:42

Ahoj, co já vím, je opravdu vhodná pro ženy po čtyřicítce(proboha snad ještě ne v přechodu :,( ),které už děti neplánují. Má hodně nízký obsah hormonů. Jestli je to ale na překážku u mladších to by měl vědět lékař. Příbalový leták tuto informaci nepodává. papa kuc.

• Citovat
  • Upravit
Lenka1657
14.11.12 18:31

Ahoj, tak jsem se dopídila z gynekologické poradny, že je to teda nízkohormonální antikoncepce, a můžou ji normálně brát i mladší 40 let :D a jakmile ji vysadíte tak můžete začít s pokusem o mimčo :) tak doufám že se vám taky oddychlo jako mě :-) zatím pa

• Citovat
  • Upravit
20.12.12 14:23

cena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik stojí antikoncepce Nelya. 3×28 tablet :) děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí