Antikoncepce Nelya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veruna93
23.2.13 18:55

Nelya

Ahojte, tak já dneska začínám druhý blistr. Než jsem začala antikoncepci používat, pročetla jsem všechny tyhle příspěvky a dost mi to nahnalo strach. Avšak menstruace se nezastavila, trvala cca 4 dny (jindy 6, takže super!!). Pak 10 dní špinění a jinak všechno v pohodě. Menstruace se dostavila se 3. bílou tabletkou placeba. Zhoršenou pleť nemám a i když mi přijde, že mám větší chuť k jídlu, nepřibrala jsem ani deko (spíš naopak :) )Takže jsem ráda, že jsem to všechno snesla tak dobře, protože jsem asi před 3 lety brala jinou, po které jsem přibrala 6 (!!!) kilo a musela jsem ji okamžitě vysadit. Takže holky bojujte a vydržte. Opravdu to každý snáší jinak :) A dala jsem za ni 510,–

• Citovat
  • Upravit
2
25.2.13 13:33

Ahoj holky, dnes jsem si užila svou první tabletku antikoncepce Nelya začím ji brát poprvíé dríve jsem brala jinou antikoncepci která mi ale bohuzel nesedela, máte nějakou zkusenost s antikoncepcí Nelya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miiiiiiiikkkkkky
20.3.13 15:57

poooomooooc

Dobrý den chci se zeptal nevíte nekdo kolik stojí ta antikoncepce nelya? na 3 měsíce

• Citovat
  • Upravit
Verča V.
20.3.13 18:07

Mě stále rovných 500,– u dr.maxe ;)

• Citovat
  • Upravit
2
21.3.13 16:01

Mě Antikoncepce stojí taky do 500kč mylsím si že je to ve slušné cenové relaci, zatím sem sni spokojena douzivávám prvni plato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek
26.3.13 23:28

Ahoj holky, tak já už jsem maximálně spokojená, menstruace je slaboučká a krátká. Už mě nebolí vůbec nic, jen mi přijde že pořád jen žeru žeru a žeru :D a o něco málo jsem i přibrala.. no budu to muset někde vyskákat :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek
26.3.13 23:30

Jooo a ještě jeden problém, poslední dobou pozoruju že jsem strašně náchylná na pachy.. něco hnusnýho zacítim a už bych skoro zvracela.. :x ale dá se to vydržet v pohodě :) nemáte taky někdo takovej problém? :)

• Citovat
  • Upravit
Bougainvillea
7.4.13 22:50

Nelya

Prosím některou z uživatelek této antikoncepce o radu. Dr. mi předepsal Nelyi, beru ji 3. den, menstruace je mírnějši, bolesti v podbřišku ale slušný :(. Předtím jsem antikoncepci cca 15 let nebrala (je mi 38). Potřebuju ale poradit ohledně posunutí menstruace. První červnový víkend odlétám k moři a nechci menstruovat. Bohužel je vše načasované tak, že nejspíš budu. Je možné užít „pouze“ např. 22 žlutých tablet z blistru a pak hned ta 4 placeba tak, aby nastala menstruace o ty dva dny dřív? A pak hned už zase pokračovat novým blistrem a brát dál už tak, jak se má? Na té dovolené bych chtěla být rozhodně PO menzes, protože jinak budu mít stejně nafouklé břicho a bude mi špatně (při odložení-vynechání menzes). Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Petromilaa
8.4.13 11:44

Nelya

Ahoj, antikoncepci Nelya jsem brala 2 měsíce, bohužel jsem od 14 dne vždy až do menstruace špinila, občas až krvácela a tak mi ji pan doktor vyměnil za jinou antikoncepci (Jangee)… s tou jsem zatím spokojená :)
Ohledně posunutí menstruace je dobré poradit se s lékařem, obecně se doporučuje vynechat placebo tablety a jet dále ty s hormony. Může se však objevit slabé krvácení či špinění. :)

• Citovat
  • Upravit
Laura71
30.4.13 16:57

Ahoj holky, doktor mi předepsal antikoncepci Nelya, zajímalo by mě jaká je cena? Předtím jsem měla pilulky bezmála za 700,– doufám, že ted by ta cena mohla být nižší… :roll:

• Citovat
  • Upravit
petanahh
30.4.13 22:52
@Laura71 píše:
Ahoj holky, doktor mi předepsal antikoncepci Nelya, zajímalo by mě jaká je cena? Předtím jsem měla pilulky bezmála za 700,– doufám, že ted by ta cena mohla být nižší… :roll:

kolem 500kc

• Citovat
  • Upravit
vanverca
1.5.13 12:45

Lauro- podle toho kde je seženeš, ale max. do 550,– kč určitě. Já je měla snad za rovných 500,– kč. (zkus to u dr. maxe)

• Citovat
  • Upravit
Laura71
1.5.13 13:01

Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Simisimca
23.5.13 11:46

Klidně až skončíte s jedním platem, tak ty bílé prášky neberte a začněte hned brát další plato, tím pádem by jste tu menstruaci tenhle měsíc, kdy jedete na dovolenou, neměla vůbec. Ale 100% to taky funguje jen na někoho.

• Citovat
  • Upravit
Simisimca
23.5.13 11:47

Klidně až skončíte s jedním platem, tak ty bílé prášky neberte a začněte hned brát další plato, tím pádem by jste tu menstruaci tenhle měsíc, kdy jedete na dovolenou, neměla vůbec. Ale 100% to taky funguje jen na někoho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1