Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem si užila svou první tabletku antikoncepce Nelya začím ji brát poprvíé dríve jsem brala jinou antikoncepci která mi ale bohuzel nesedela, máte nějakou zkusenost s antikoncepcí Nelya?
Dobrý den chci se zeptal nevíte nekdo kolik stojí ta antikoncepce nelya? na 3 měsíce
Mě Antikoncepce stojí taky do 500kč mylsím si že je to ve slušné cenové relaci, zatím sem sni spokojena douzivávám prvni plato ![]()
Ahoj holky, tak já už jsem maximálně spokojená, menstruace je slaboučká a krátká. Už mě nebolí vůbec nic, jen mi přijde že pořád jen žeru žeru a žeru
a o něco málo jsem i přibrala.. no budu to muset někde vyskákat
![]()
Jooo a ještě jeden problém, poslední dobou pozoruju že jsem strašně náchylná na pachy.. něco hnusnýho zacítim a už bych skoro zvracela..
ale dá se to vydržet v pohodě
nemáte taky někdo takovej problém? ![]()
Prosím některou z uživatelek této antikoncepce o radu. Dr. mi předepsal Nelyi, beru ji 3. den, menstruace je mírnějši, bolesti v podbřišku ale slušný
. Předtím jsem antikoncepci cca 15 let nebrala (je mi 38). Potřebuju ale poradit ohledně posunutí menstruace. První červnový víkend odlétám k moři a nechci menstruovat. Bohužel je vše načasované tak, že nejspíš budu. Je možné užít „pouze“ např. 22 žlutých tablet z blistru a pak hned ta 4 placeba tak, aby nastala menstruace o ty dva dny dřív? A pak hned už zase pokračovat novým blistrem a brát dál už tak, jak se má? Na té dovolené bych chtěla být rozhodně PO menzes, protože jinak budu mít stejně nafouklé břicho a bude mi špatně (při odložení-vynechání menzes). Děkuji.
Ahoj, antikoncepci Nelya jsem brala 2 měsíce, bohužel jsem od 14 dne vždy až do menstruace špinila, občas až krvácela a tak mi ji pan doktor vyměnil za jinou antikoncepci (Jangee)… s tou jsem zatím spokojená ![]()
Ohledně posunutí menstruace je dobré poradit se s lékařem, obecně se doporučuje vynechat placebo tablety a jet dále ty s hormony. Může se však objevit slabé krvácení či špinění. ![]()
Ahoj holky, doktor mi předepsal antikoncepci Nelya, zajímalo by mě jaká je cena? Předtím jsem měla pilulky bezmála za 700,– doufám, že ted by ta cena mohla být nižší… ![]()
@Laura71 píše:
Ahoj holky, doktor mi předepsal antikoncepci Nelya, zajímalo by mě jaká je cena? Předtím jsem měla pilulky bezmála za 700,– doufám, že ted by ta cena mohla být nižší…
kolem 500kc
Lauro- podle toho kde je seženeš, ale max. do 550,– kč určitě. Já je měla snad za rovných 500,– kč. (zkus to u dr. maxe)
Klidně až skončíte s jedním platem, tak ty bílé prášky neberte a začněte hned brát další plato, tím pádem by jste tu menstruaci tenhle měsíc, kdy jedete na dovolenou, neměla vůbec. Ale 100% to taky funguje jen na někoho.
Klidně až skončíte s jedním platem, tak ty bílé prášky neberte a začněte hned brát další plato, tím pádem by jste tu menstruaci tenhle měsíc, kdy jedete na dovolenou, neměla vůbec. Ale 100% to taky funguje jen na někoho.
Ahojte, tak já dneska začínám druhý blistr. Než jsem začala antikoncepci používat, pročetla jsem všechny tyhle příspěvky a dost mi to nahnalo strach. Avšak menstruace se nezastavila, trvala cca 4 dny (jindy 6, takže super!!). Pak 10 dní špinění a jinak všechno v pohodě. Menstruace se dostavila se 3. bílou tabletkou placeba. Zhoršenou pleť nemám a i když mi přijde, že mám větší chuť k jídlu, nepřibrala jsem ani deko (spíš naopak
)Takže jsem ráda, že jsem to všechno snesla tak dobře, protože jsem asi před 3 lety brala jinou, po které jsem přibrala 6 (!!!) kilo a musela jsem ji okamžitě vysadit. Takže holky bojujte a vydržte. Opravdu to každý snáší jinak
A dala jsem za ni 510,–