Antikoncepce Nelya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
20.12.12 16:20

Ahoj, beru 3 tí plato a nemám s ní žádné potíže, ale to jsem neměla léta ani s jinýma tabletkama. Jen jsem začala být šileně přecitlivělá (ale u mně zdá se je to když nejsem dost vyspalá - služby v práci), svěřila jsem se dr. Měsíc jsem zkusila bez antiko, ale to byl pro mě konec (sex a kondomy a strach z otěhotnění… ), takže mi napsala tuto a super. Je mi 34 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kucik
20.12.12 19:00

Ahoj,
já ji kupuji za necelých 600,–kč

• Citovat
  • Upravit
22.12.12 10:12

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kucik
22.12.12 19:01

Ahoj všem, přeji vámkrásné vánoční svátky a příští rok hodně hodně hodně štěstí :)

• Citovat
  • Upravit
Iva...kyselka
6.1.13 15:31

mykoza

Chi se zeptat, jestli se některé při užívání Nelye začaly objevovat mykozy. Mně vždy 2-3 dny před příchodem menstruace vypukne urputná mykoza a nemůžu se jí zbavit. Začalo to až když jsem začala brát antikoncepci, předtím jsem byla vpořádku a také by mně zajímalo, jestli některá zaznamenala absolutní ztrátu chuti na sex. Nevím jestli mám ještě čekat, že se to časem zpraví a nebo antikoncepci změnit…manželství se mi už pomalu hroutí :,(

• Citovat
  • Upravit
1973Hanka1973
16.1.13 18:01

Ahojk ant. beru 18 dní a také špiním ale slábne to, doufám že to přestane jinak zatím žádné potíže nepozoruji, za prášky jsem dala 543kč :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek
22.1.13 00:01

Zdravím :) Beru první platíčko nelye, už jsem v 4 řadě, a stále špiním, občas je to hodně, občas malinko. Jinak mám takové návaly horka a je mi malinko špatně od žaludku, myslíte že bych měla změnit prášky nebo je to tak normální? neměla bych se jít na to zeptat gynekologa a poradit se? a ještě jedna věc, pilulku beru každý den v 10 ráno ale jednou jsem zapomněla a vzala jsem si jí až ve čtvrt na 11 večer, myslíte že to hodně vadí? byla to 3 řada..

• Citovat
  • Upravit
1973Hanka1973
26.1.13 13:33

Ahojky v krabičce u prášků je návod co dělat při zapomenutí tabletky a je to docela dobře rozepsané. Já mám jiný problém, dnes jsem si vzala poslední bílý prášek a zatím se menstruace nedostavila zítra načnu druhé platíčko tak nevím kdy to přijde :?

• Citovat
  • Upravit
majandra
27.1.13 19:33

zkušenost

Ahojky,
tak mě doktor poradil začít užívat Nelyu až 5. den menstruace, aby mi to právě nezpůsobilo to dlouhé špinění - beru ji zatím 2. týden a žádné špinění nebo bolesti v podbřišku, nic :dance: Takže za sebe doporučuji tu druhou variantu užívání, co je zapsaná v příbalovém letáku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1973Hanka1973
1.2.13 14:58

Tak už týden beru druhé platíčko a menstruace se stále nedostavila, pro jistotu jsem šla na gyndu a vše je v pořádku opravdu se menzes nemusí dostavit, prý jsem dnes už třetí. Jsem zvědavá na skušenosti ostatních, napište :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Iva...Kyselka
2.2.13 10:39

…tak beru už 4té platíčko a vše se rázem po 3 měsících jak mávnutím proutku změnilo. Deprese pryč, menstruace slabá a krátká, chuť na sex opět v plné síle, až na mykozu, ta je stále ale z původních 100% dnes tak na 10%, hodně se to zlepšilo…proto radím děvčata VYDRŽET!!! :dance: :)

• Citovat
  • Upravit
Kolicek
5.2.13 22:11

Ahojky, mám úplně to samé, ted beru 2 týden druhého platíčka a menstruace nikde :/ jenže mě to doprovází ještě že je mi často na zvracení :/ snad to nic nebude.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
pok
15.2.13 10:22

Antikoncepci užívám pátý den, začala jsem první den měsíčků, menstruace se druhý den hned zastavila, žádné špinění a tenze v podbřišku, cítím se úplně super, tak doufám, že to tak zůstane, jen mám pocit, že mám větší chut k jídlu, ale nevím jestli je to teda tou antinou :D Předtím jsem užívala antikoncepci loette a to bylo něco šíleného, pořád jsem špinila a menstruaci jsem měla 14 dní úplně šílenou. Za sebe dávám Nelyi palec nahoru-opravdu maximální spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
Zuzana Zuzana
19.2.13 11:00

Nelya

Beru Nelya asi 3 krabičku a spokojenost, mensturace je uplně slabá, cítím se dobře a finančně vyjde taky docela dobře (dala jsem za ni kolem 450kč).

• Citovat
  • Upravit
Verča V.
21.2.13 17:58

Ahoj, chci se vás zeptat. Dnes mi doktorka napsala také Nelyu. Ale řekla mi, ať doberu normálně „starou“ antikoncepci - týdenní pauzu, a až poté začít brát „novou“ a to Nelyu. Teď nevím koho poslechnout když tady píšete, že jste ji měly začít užívat ihned + je to psáno i takto v letáčku.
Jinak mám dost hrůzu z vedlejších účinků, podle toho co sem na internetu našla…nejvíce mě straší přibírání na váze a akné! Doufám, že to bude OK. :? Díky za odpověď!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1