Antikoncepce Nelya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
19.6.12 10:02

Antikoncepce Nelya

Ahoj holky, chci se zeptat, užíváte někdo tuto antikoncepci? Jsou to nejvíce nízkohormonální pilulky. Zvažuji, že je zkusím, ale nikde jsem nenašla nějaké ohlkasy či zkušenosti. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verunenenennenč
24.7.12 14:41

Nelya

Dnes jsem si pro ně taky šla. Jsem zvědavá, jaké jsou. Máš s nimi už nějaké zkušennosti? :)

• Citovat
  • Upravit
Jenny71
25.7.12 10:53

Nelya

Ahoj holky, mě ji napsal doktor taky, protože mi bylo 41,ale teprve v pondělí jsem zjistila nějaké info v lékárně a tak jsem zvědavá jak bude fungovat. Má být ještě slabší než Natálya a Mercilon

• Citovat
  • Upravit
Etyb
1.8.12 23:13

Nelya

Ahoj, beru ji 14 dni a jakmile jsem si vzala prvni tabletu, zastavilo mi to menzes, ale kazdy den zpravidla rano pri utirani spineni a dnes je to 2. den co i behem dne, na vlozku to neni jen pri utirani, tak nevim :-(

• Citovat
  • Upravit
kucik
11.8.12 07:06

nelya

AHOJ
MÁM stejnou zkušenost. Menstruace se okamžitě zastavila, ale téměř každý den lehké špinění a tenze v podbřišku. Totéž při styku, což je nepříjemné. Doufám, že je to jenom přechodně, než si tělo zvykne.Je mi 44.

• Citovat
  • Upravit
kucik
11.8.12 07:06

nelya

AHOJ
MÁM stejnou zkušenost. Menstruace se okamžitě zastavila, ale téměř každý den lehké špinění a tenze v podbřišku. Totéž při styku, což je nepříjemné. Doufám, že je to jenom přechodně, než si tělo zvykne.Je mi 44.

• Citovat
  • Upravit
43
28.8.12 16:02

Ahoj, beru tuhle antikoncepci asi 4 dny, ale měn to teda menzes nezastavilo, tak uvidím, co bude, až skončí. Doktorka mě upozorňovala na špinění, ale prý se s tím dá něco dělat, tak uvidíme. Pozitovní ale je, že je to jediná antikoncepce, u které se mi zatím neobjevily bolesti hlavy, deprese, nevolnost…u všech ostatních ano a mohla si doktorka povídat, co chtěla, že si na to musím zvyknout, nikdy jsem si nezvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 09:46

Ahoja, tak mi doktorka tyto prášky taky předepsala. Dobírám první platíčko a zatím žádné komplikace. Ale začala jsem je brát hned po dobrání předchozí antikoncepce. Tak jsem zvědavá jak to bude po první menstruaci. Snad se špinění nedostaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Etyb
31.8.12 14:14

Tak ja ji musela vysadit, tyden pred menstruaci jsem uz dost krvacela a kdyz jsm dobrala posledni tabletku, tak se mi spustila priserne silna menstruace, musela jsem na gyndu. Ted mam mesic pauzu, dostala jsem novou, tak uvidim, jestli bude lepsi.

• Citovat
  • Upravit
Mirunette
13.9.12 12:19

Nelya

Zdravím! :) Nelyi jsem dostala od svojí doktorky minulý měsíc kvůli bolestivé menstruaci, to byl pro mě vždycky horor, tohle by mi prý mohlo pomoct, brala jsem před cca 4 roky Mercilon a z toho mi bylo špatně, od té doby nic a teď jsem začala s Nelyí.. dneska si budu brát teprve třetí tabletku, menzes mi to nezastavilo, spíš naopak… Dřív jsem měla měsíčky cca 5,6 dní, s tím, že nejhorší den byl první a čtvrtý, a pak konec… teď mám třetí den a hrůza, pořád silná menstruace a bolesti to samé, takže ibalgin je můj největší kamarád.. uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, snad se to nějak do týdne upraví.. 8o

• Citovat
  • Upravit
kucik
14.9.12 08:01

Zdravím, dobírám druhý blistr-v neděli a pak pausa. P celé dva měsíce se objevuje špinění-bez intimky to nejde.Snad jen tento týden byl klid, ale dnes opět. Příští týden by se měla dostavit normální menstruace, takže mám nadva týdny o zábavu postaráno :( Samozřejmě je to velice nepříjemné. Navíc mě bolí záda a břicho. Tak nevím, vydržet ještě to třetí platíčko? Asi ano, ale pokud nenastane změna, tak budu muset hledat jiný přípravek. S pozdravem Ku.

• Citovat
  • Upravit
Mirunette
26.9.12 21:17

Píšu novinky: Už beru Nelyi přes dva týdny.. špinění jsem měla pár dní, to už ustalo, ale po večerech mi bývá nevolno a na zvracení, nic hrozného, že bych musela ležet, spíš je to nepříjemné.. zatím to přisuzuji tomu, že si tělo zvyká na hormony a tahle reakce tam může být, což mi řekla sama doktorka.. to prý může trvat až tři měsíce, fujtajbl teda :).. větší problém mám s depresemi teda, pořád je mi do breku a moje nálady jsou jak na horské dráze.. počkám ještě nějaký týden, a pak se poradím s doktorou, co dál..

• Citovat
  • Upravit
kucik
26.9.12 21:58

Ahoj
i já mám nové zprávy. Začala jsem třetí blistr a KONEČNĚ je vše v pořádku. Všechny obtíže, které jsem dříve popisovala, jsou pryč. Doufám, že navždy :D OPravdu je tedy třebaq vytrvat. Nebudeme si nic namlouvat.Je to sice moderní nízkohormonální přípravek, nicméně hormony jsou hormony a tělo musí novému režimu přivyknout.
Držím Všem palce aby se též dočkaly :) jako já.

• Citovat
  • Upravit
Mirunette
26.9.12 22:00

Kucik: přesně v to doufám taky! :lol: děkuji za optimistická slova, já se budu držet a dám zase vědět! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jenny71
29.9.12 10:59

nelya

Ahoj všem, tak já už beru druhé platíčko a zatím je to dobrý. Ale to první bylo děsný, špinění skoro 3 týdny, ale když měla přijít menzes tak jen lehké špinění. No a teď je zatím klid tak snad to bude OK…držím všem palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1