Antikoncepce Nelya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.3.14 19:07

Ahoj holky, zbylo mi platicko antikoncepce nelya a rada bych ho prodala, nechala bych ho za 190kc. mela by jste nejaka zajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.14 19:10

Změna HA

Je 53 let, a brala jsem HA Jeanine 4 roky ( cítila jsem se super-poslední 2 roky jsem ji brala bez přerušení na doporučení lékaře). V dubnu mi byla doporučena (změněna) HA na NELYI. Při užívání 1.blistru úplná pohoda, v polovině 2.blistru jsem začala silně krvácet a trvalo to nepřetržitě 3 týdny-KATASTROFA (bolesti v podbříšku, v prsou a únava).Nepomohl ani Ascorutin ani jiné doplňky stravy na krvácení. Tahle HA s menším obsahem hormonů mi prostě nesedla. Lákař to semnou myslel určitě dobře, ale vrátil mi zpět HA Jeanine a jsem po 3 měsících útrap zase úplně v pohodě. Nelya působí na každého jinak! Pokud budete mít dlouho problémy, neváhejte a vyzkoušejte jinou HA, aby jste byly v pohodě!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.5.15 21:26

Holky,
neměla jste některá z vás problémy s bolestí nohou po antikoncepci Nelya???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.6.19 09:57

Nelya

Ahoj. Tak mě moje gynekoložka doporučila antikoncepci kvůli silné menstruaci a velkým bolestem a vysoké sliznici v děloze. Chtěla jsem nějakou slabou..vybrala mi právě Nelyi. Začala jsem jí brát normálně jak se má..to znamená první den menstruace..Dneska je to šestý den a menstruace neustupuje a mám neskutečné bolesti.Tak já doufám že se to srovná jinak se na to vykašlu..Má někdo takovou zkušenost? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
12.6.19 10:13

@Ninna91 ja pri prvni antikoncepci krvacela cele tri tydny, pak prisla pauza, to jsem mela krvaceni z vysazeni a pak uz vse v pohode ;)

Příspěvek upraven 12.06.19 v 15:00

• Citovat
  • Upravit
71
12.6.19 14:52

@Tazvesnice Ježiši tak to nedám :roll: Mám strašný bolesti..sním třeba 7-8 ibalginů 400 za den abych fungovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
12.6.19 15:00

@Ninna91 no tak to bych nedelala, myslim ty brufeny :nevim: taky je mozne ze bolesti nesouvisi s HA, zkus zavolat doktorce, bude to lepsi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
71
13.6.19 10:47

@Tazvesnice Prý to normální není a předepsala mi norethisteron. Mám ho brát k antikoncepci dokud nepřestanu krvácet..Mám sto chutí se na celou antikoncepci vy**** :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
13.6.19 10:52

@Ninna91 ja Ti nevim, ja brala teda jinou antikoncepci, ale mela jsem to i napsane v pribalovem letaku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
71
13.6.19 10:58

@Tazvesnice Co myslíš? To krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
13.6.19 11:01

@Ninna91 jj,to krvaceni.. i doktorka mi rikala, ze si to telo zvyka a i starsi sestra to tak mela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
71
13.6.19 11:07

@Tazvesnice Já vím no taky jsem to četla ale tohle je teda extrém..I když dneska už to jde docela…No asi tomu dám ještě šanci..uvidím jak to bude příští měsíc..Já už totiž jednou před lety antikoncepci brala a vůbec jsem s tím žádné problémy neměla..Díky za pokec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
13.6.19 11:12

@Ninna91 jasny,chapu ;) tak at se to jen lepsi a nz :kytka:

• Citovat
  • Upravit
71
13.6.19 11:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.1.22 20:58

Příšerná nevolnost

Beru antikoncepci Nelya 8. den. Pred tim jsem cca 20 let vzdy mela nehormonalni DANU. Ale je mi 47 a Mudra uz mi dalsi nedoporucila. Problem je, ze hned od zacatku uzivani je mi strasne, ale strasne spatne. Zaludek mam jak na vode, nad pupkem me tlaci, jako kdybych spolkla pstrosi vejce (ale na pohmat je bricho mekke), je to proste jen muj pocit asi. Cel, den od rana do vecera je mi na bliti, jsem unavena a cely den bych prospala (taky z toho, ze je mi blbe, by clovek radsi vsechno zaspal). Hrozny proste. A ted nevim, co dal? Dobrat plato a prestat, abych zjistila, jestli to je tim? Nebo prestat hned? Prejde to nebo ne? Ja proste nemuzu takhle fungovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí