Antikoncepce pri kojeni

TP
2782
19.11.06 15:06

Antikoncepce pri kojeni

ahoj holky, chtela bych se s vami poradit ohledne antikoncepce pri kojeni. s jakou HA mate dobrou zkusenost ? neberete nektera z Vas HA, ktera by mela i dobry vliv na plet /akne/ ? cetla jsem si informace k HA Cerazette a nezadouci ucinky, ktere jsou u teto HA napsany mne docela prekvapily - bohuzel negativne. moc diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
19.11.06 16:26

Ahojky,já beru Cerazete a jsem spokojená,žádné nežádoucí účinky jsem nezaznamenala.Takžýe z mé strany vše O.K. a maximální spokojenost.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.11.06 18:29

Taky jsem brala Cerazette, ono při kojení moc na výběr nemáš :( Před tím jsem měla 2 injekce Depo provery (2× 3 měsíce). Vše bez problémů. Užívala jsem 10 měsíců od 6 ti nedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
19.11.06 20:58

Ja mam nitrodelozni telisko (bez hormonu) a jsem maximalne spokojena…Do hormonu bych po druhe uz nesla, je to dle meho nazoru svinstvo, ale nikomu do toho samozrejme kecat neminim.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.11.06 09:12

při kojení jsem brala cerazette a bylo to v pohodě,žádné nežádoucí účinky a pod. akorát jsem měla dva týdny mens. chvíly pauza pak tak týden zas,ale to se dá vydržet,ono krom tělíska víc možností není a kojení není antikoncepce na to nespoléhej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
20.11.06 14:36

Ahoj,
pokud chceš jen pilulky, tak máš jedinou možnost Cerazette - do těch bych podruhé nešla ani náhodou :-( Předtím jsem brala Exluton, ten jsem snášela líp, ale přestal se vyrábět :? Jinak injekce, s těmi zkušenost nemám, ale měla bych z toho strach, protože když ti ji píchnou, tak je to na 3měsíce a pokud ti nesedne, tak se s tím nedá nic dělat - tabletky můžeš přece jenom vždycky vy:,–(it, tělísko vyndat…Já mám čerstvě Mirenu a jsem zatím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.11.06 16:26

Tak alespoň někde čtu o někom, kdo bral HA bez následků. Vím hned o třech maminách kolem sebe, co vzápětí přišly o mlíko - a to je to přímo určená pro kojící matky… :/ Ale nechci strašit, není to rozhodně nějaký reprezentativní vzorek, mohla to být náhoda, nebo kdo ví co. Ale nešla bych do ní :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí