Kakání ????

272
18.11.06 19:33

Kakání ????

Ahojky všem.Listovala jsem ve starších diskuzích a něco jsem se tam dočetla,ale stejně bych ráda Vaši radu na můj problém.
Malá má asi 3 den zelenou stolici,často plaká a teplotku má 37,6. Tak nevím jestli je to jen přechodné,nebo máme nějaké vážné problémy. Mlíčka mám dost,vždy jsme přes den jedli po 3-4hodinách a v noci tak po 5 hodinách.Poslední dva dny papáme tak po 2,5 hodinách.Tak nevím jestli jí mlíčko stačí,jestli nemáme hladovou stolici anebo je to něco jiného. Mám počkat do pondělí a jestli se to nezmění jít k doktorce nebo???Prosím poraďte.Díky

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
19.11.06 14:19

Malej míval zelenou stolici skoro pořád,když jsem plně kojila-může být i přejedená nebo jí bolí bříško,že pláče.A ta teplota myslim nic neznamená,miminka jí mají vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.11.06 16:49

Kolik malé je? Jelikož jí má 3 dny a předtím ne, tak se mi to úplně normální nezdá. Jí stejně, nepláče? Ta teplota je před odečtením v konečníku? Jestli už je odečtená, tak i teplota je vyšší, tak by mohla mít nějaký lehčí zánět. Záleží na celkovém stavu..Kdyby potíže přetrvávali a malá byla plačtivá, nechtěla jíst a další problémy, tak bych neváhala a jela k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.06 17:14

zelena stolicka

Ahoj!Můžu se taky přidat?? :oops: Mám obdobný problém.Malému jsou 3 měsíce a je plně kojen.Už 3. týden mame střídavě zelenou stoličku.Spíše častěji.Dr. udělala výtěr.Ten je negativní.Máme Hylak f. a mrkvovej odvar.Mám,ale pocit,že je to furt stejný.Jinak malej se chová pořád stejně,nepláče,je spokojenej ,přibírá,TT nemá,ale už mi to přijde divný. :idea: Jediné co mě napadá,jestli mu nerostou zuby.Ale ve 3 měsících???(slintá a má furt narvanou ručičku v pusině) Jindy míval stoličku i obden.Nesetkal jste se s tím někdo???Já už nevím a záčínám být s toho dost nervozní. :cry: Prosím poradte.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
36
19.11.06 19:39

Ahojky, to co popisujete jsme měli taky, a jak to přišlo, tak to odešlo. Jednak máte děti ve 3-měsíčním růstovém spurtu a to chtějí děti častěji jíst a málo kakají. Mě dokonce malý nekakal 5 dní a stolička byla přesně taková jakou popisujete. A teplotu jsme měli taky malinko vyšší. Konzultovala jsem to s dr., prohlédla ho a řekla, že je vše naprosto v pořádku. Zkuste to vydržet, myslím, že to za týden přejde. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
20.11.06 12:11

Tak jsem ráda že jste mě trochu uklidnili,taky jsem si myslela že to bude spurťák.Jinak teplotu měla bez odečtení(nevím co se má odečítat), jí pořád stejně.A už se i trošku zklidnila,už tolik nepláče.Tak snad všechno bude o.k.Ve středu jdem k doktorce,tak se jí ještě raději zeptám,pro sichr.Díky všem za rady.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.11.06 15:22

Tak já se k vám přidávám, my máme tyhle problémy taky. Teda poslední 3 dny je to v pohodě. Ale předtim měl malej každej večer záchvaty breku - kdy byl vyloženě hysterickej. My nevěděli co s nim, prdíky neměl ani nic jinýho. Akorát navečer měl zeleno v plíně. Ráno to bylo vždycky v pohodě. Začala jsem ho teda častějc krmit, ale nijak zvlášť to nepomohlo. Pak to najednou zmizelo a malej nebrečí. Kaká mi jednou denně a to je normální kakání. Tak nevim, co se to s nima kolem těch 3 měsíců děje s chudáčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.11.06 16:24

Fakt je, že kolem třetího měsíce jsme měli taky stolici nejzelenější :) Kolikrát drsně khaki… :D Ale jinak byl v pohodě, prospíval, přibýval, tak jsem to neřešila a přešlo to.
Jestli pije častěji při teplotě, to bych spíš podporovala u něj, přeci jen, tam je vyšší příjem tekutin docela žádoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí