Antikoncepce Sidretella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
27.5.13 11:44

Chuť na sex byla nulová! Já to teď 3 dny neberu a už po těch 3 dnech cítím fakt dost velké změny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natynka3
27.5.13 12:08

No taky to neberu 3 dny ale mam furt bolesti hlavy a bricha na jedne strane u vajecniku.

• Citovat
  • Upravit
Tereza7
28.5.13 11:16

Ahoj :kytka:.. No nevím, jak tady čtu, většině z vás nesedí, ale já s ni nemám žádný problem ;) Beru už druhé pláto a žádne bolesti břicha nebo hlavy nemám a na váze jsem taky vůbec nepřibrala.. Jenom ze začátku jsem měla menstruaci o trochu déle než normálně, ale to se dá v pohodě přežít ;) Snad se to ani časem nezmění :) :roll:

• Citovat
  • Upravit
limonama
28.5.13 14:47

Ja beru taky jen mesic, ale zhubla sem 8 kilo maras, kazdy rika ze po antikoncepci se tloustne a ja hubnu, jen prsa se nejak zvetsuji a pobolivaj ale myslim ze to je v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Nathaly
7.6.13 09:14

Brala som Gestodette, úplne ma zavodnila + 5kg, teraz som prešla na Sidretellu, beriem ju prvý mesiac a musím povedať, že zatiaľ max spokojnosť! mám -5kg, super pleť a cítim sa super, tak dúfam, že to vydrží :)

• Citovat
  • Upravit
Anna Ptackova
13.6.13 20:43

Ahoj, jak je možné že jsem brala antikoncepci Sidreta dobrala jsem balení a šla jsem si ke své gynekoložce pro recept a předepsala mi antikoncepci Sidretella? ještě jsem ji brát nezačala protože vynechávám týden ale už ji mám doma, mám ji brát normálně?

• Citovat
  • Upravit
741
13.6.13 22:56

Hm, to netuším, já bych zavolala doktorce a zeptala se jí. Ale já myslím, že je to totéž. Ale já nejsem moc kompetentní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna Ptackova
24.6.13 20:54

Tak Sidreta a Sidretetella není totéž, byla to chyba sestry, každopádně v lékárně mi řekli, že asi bude lepší ale nemůžu soudit, beru Sidretu

• Citovat
  • Upravit
22.33
9.7.13 15:46

Čauky. Dneska jsem byla u doktora a skoro po roce jsem se rozhodla nasadit zase prášky. Napsal mi Sidretellu. Doufám, že mi sedne lépe než některým z vás :)popravdě jsem docela vystrašená ji začít brát po tom co sem se dočetla :D ale snad sedne :)

• Citovat
  • Upravit
lucka 2345
9.7.13 15:47

Čauky. Dneska jsem byla u doktora a skoro po roce jsem se rozhodla nasadit zase prášky. Napsal mi Sidretellu. Doufám, že mi sedne lépe než některým z vás :)popravdě jsem docela vystrašená ji začít brát po tom co sem se dočetla :D ale snad sedne :)

• Citovat
  • Upravit
741
9.7.13 19:32

@lucka_2345 tak průběžně piš, jak ji snášíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucc1
10.7.13 14:54

Ahoj, začla jsem brát Sidretellu asi před týden a půl a musím říct, že jsem s ní zatím dost spokojená :) kdybych neměla delší menstruaci ani nepoznám že něco beru :) a chuť na sex mám snad daleko větší než předtím ;)

• Citovat
  • Upravit
pensi
10.7.13 20:48

Holky přečtěte si příbalový leták…Sidreta a Sidretela je totéž :-) Přijde mi, že doktoři mají nějaké bonusy za to, že předepisují tuto antikoncepci…Mojí antikoncepci stáhly z trhu…jinak bych neměnila a doktor mi předepsal Sidretu s tím, že se po ní netloustne :-D Tak jsem zvědavá…chtěla jsem něco levnějšího…ale mám ještě dražší :-D Kolik vyjde na 3 měsíce prosím?

• Citovat
  • Upravit
pensi
10.7.13 20:55

Jinak taky mě docela děsí, jaké vedlejší účinky tu zmiňujete…No ta snížená chuť na sex mi přijde, že je u každé hormonální antikoncepce, když jsem jí totiž musela na nějakou dobu vysadit, tak jsem měla mnohem vyšší chuť na sex…Tak doufám, že se to s těmito pilulkami nezhorší…

• Citovat
  • Upravit
lucka 2345
22.7.13 20:52

Mě stála 530 na tři měsíce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení