Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chuť na sex byla nulová! Já to teď 3 dny neberu a už po těch 3 dnech cítím fakt dost velké změny ![]()
No taky to neberu 3 dny ale mam furt bolesti hlavy a bricha na jedne strane u vajecniku.
Ahoj
.. No nevím, jak tady čtu, většině z vás nesedí, ale já s ni nemám žádný problem
Beru už druhé pláto a žádne bolesti břicha nebo hlavy nemám a na váze jsem taky vůbec nepřibrala.. Jenom ze začátku jsem měla menstruaci o trochu déle než normálně, ale to se dá v pohodě přežít
Snad se to ani časem nezmění
![]()
Ja beru taky jen mesic, ale zhubla sem 8 kilo maras, kazdy rika ze po antikoncepci se tloustne a ja hubnu, jen prsa se nejak zvetsuji a pobolivaj ale myslim ze to je v klidu.
Brala som Gestodette, úplne ma zavodnila + 5kg, teraz som prešla na Sidretellu, beriem ju prvý mesiac a musím povedať, že zatiaľ max spokojnosť! mám -5kg, super pleť a cítim sa super, tak dúfam, že to vydrží ![]()
Ahoj, jak je možné že jsem brala antikoncepci Sidreta dobrala jsem balení a šla jsem si ke své gynekoložce pro recept a předepsala mi antikoncepci Sidretella? ještě jsem ji brát nezačala protože vynechávám týden ale už ji mám doma, mám ji brát normálně?
Hm, to netuším, já bych zavolala doktorce a zeptala se jí. Ale já myslím, že je to totéž. Ale já nejsem moc kompetentní ![]()
Tak Sidreta a Sidretetella není totéž, byla to chyba sestry, každopádně v lékárně mi řekli, že asi bude lepší ale nemůžu soudit, beru Sidretu
Čauky. Dneska jsem byla u doktora a skoro po roce jsem se rozhodla nasadit zase prášky. Napsal mi Sidretellu. Doufám, že mi sedne lépe než některým z vás
popravdě jsem docela vystrašená ji začít brát po tom co sem se dočetla
ale snad sedne ![]()
Čauky. Dneska jsem byla u doktora a skoro po roce jsem se rozhodla nasadit zase prášky. Napsal mi Sidretellu. Doufám, že mi sedne lépe než některým z vás
popravdě jsem docela vystrašená ji začít brát po tom co sem se dočetla
ale snad sedne ![]()
Ahoj, začla jsem brát Sidretellu asi před týden a půl a musím říct, že jsem s ní zatím dost spokojená
kdybych neměla delší menstruaci ani nepoznám že něco beru
a chuť na sex mám snad daleko větší než předtím ![]()
Holky přečtěte si příbalový leták…Sidreta a Sidretela je totéž
Přijde mi, že doktoři mají nějaké bonusy za to, že předepisují tuto antikoncepci…Mojí antikoncepci stáhly z trhu…jinak bych neměnila a doktor mi předepsal Sidretu s tím, že se po ní netloustne
Tak jsem zvědavá…chtěla jsem něco levnějšího…ale mám ještě dražší
Kolik vyjde na 3 měsíce prosím?
Jinak taky mě docela děsí, jaké vedlejší účinky tu zmiňujete…No ta snížená chuť na sex mi přijde, že je u každé hormonální antikoncepce, když jsem jí totiž musela na nějakou dobu vysadit, tak jsem měla mnohem vyšší chuť na sex…Tak doufám, že se to s těmito pilulkami nezhorší…