Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak to by mě měla vyjít jen asi o 30 korun dráž než ta předchozí, asi také záleží, kde si to koupím…
Ja ji beru 9 dni a 9 dni to mam.uz jsem z toho nestastna… ![]()
Holky ja ji beru 9 dni a 9 dni mam menstruaci…a hlavne šílene stavy uzkosti.
Ahoj děvčata.. byla jsem u doktorky a ta mi řekla, že musím dobrat první platíčko než začne fungovat HA Sidretella. (Předtím jsem ale žádnou nebrala, tohle je moje první HA) Nemáte s tím někdo zkušenost?
Já tedy když jsem začínala s první HA, tak působila hned po 7 dnech užívaní. myslím, že je to i napsaný v příbalovym letáčku ![]()
Jojo, to jsem si prečetla, ale nechapu proč mi tvrdila celé jedno plato. Jinak děkuji za odpověď ![]()
Ahoj
ja beru ted sidretellu druhym tydnem a musim rict, ze zadne potize zatim nemam. Mela jsem z ni velky strach po tom, co jsem cetla ruzne nazory na ni. Zatim jsem tedy spokojena, ale nechci to zakriknout
prechazela jsem na ni z Katyi - coz me bylo receno, ze je antikoncepce pro mlade, cili pro zacatek brani prasku a mela jsem po ni vysoky tlak, jinak zadne potize. Tak doufam, ze me sidretella tlak trochu snizi - nebo jaky po ni mate tlak???
Čauky
tak dobírám první plato a musim říct, že dobrý
jak sem psala, že menstruace mi skončila po třech dnech
tak od čtvrtého dne jsem špinila. To trvalo cca 7 dní takže jsem to měla prostě jen delší. Byla jsem trošku přecitlivělá, ale to se dá pochopit když po roce nasadíte HA
jinak zhubla jsem dvě kila a musela jsem si koupit o číslo větší podprsenky…
na pleti zatim žádné změny nevidim, ale to mi nějak nevadí
srdce mi nebuší. zkusila sem HA náplasti, yaz a belaru a musim říct, že poprvé se po práškách cítim opravdu dobře, žádné nateklé nohy, žádných 8 kilo nahoře, žádné pocity úzkosti.
Doufám, že jak já tak i vy do budoucna budeme spokojení ![]()
Já jsem dobrala první platíčko a přijde mi, že teď mám menstruaci silnější a delší - což je dost negativní. Pořád mi přijde, že mi buší srdce…prsa mám pořád stejná a nic jsem neschodila…:-D
Dobrý den, omylem jsem vyhodila příbalový letáček od Sidrettely, a nějak jsem zapomněla, který den se bere zase prášek v průběhu menstruace?
Beru ji teď první měsíc..
tak bych to potřebovala vědět… Jinak holky průběh je v pohodě, jen křeče v břiše a bolesti zad a hlavy, klasika, jako u všech antikoncepcí. Teď jsem zvědavá jak dlouho budu mít menstruaci.. snad ne tři týdny, jak jsem tu četla
Děkuji za info…
Ahoj, beru Sidretellu take prvni měsíc a naprosto v pohodě. Žádné bolesti a menstruace slabá. Takže zatím spokojenost maximalní
![]()
Ahoj kdyz doberes ve stredu tak dalsi zasnes brat ve čtvrtek za tyden.. ![]()