Antikoncepce sirmia a ovulace?

Anonymní
8.8.18 09:52

Antikoncepce sirmia a ovulace ?

Ahoj holky, mám docela strach. Včera jsem byla u gynekologa a ten mi řekl, že probíhá ovulace. Beru pravidelně antikoncepci. Vždy na čas, zpozdim se třeba jen o hodinu až dvě. Nikdy ne o den. Pravidelně si to hlídám. Partner vždy před vyvrcholením vytáhne ven :oops: Brala jsem antibiotika, byla jsem nemocná, beru tabletky na odvodnění. Doktor říkal, že je to velmi neobvyklé. Přitom hned, jak jsem došla domů, jsem na internetu četla, že je to časté. :pocitac: Máte taky podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
8.8.18 10:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám docela strach. Včera jsem byla u gynekologa a ten mi řekl, že probíhá ovulace. Beru pravidelně antikoncepci. Vždy na čas, zpozdim se třeba jen o hodinu až dvě. Nikdy ne o den. Pravidelně si to hlídám. Partner vždy před vyvrcholením vytáhne ven :oops: Brala jsem antibiotika, byla jsem nemocná, beru tabletky na odvodnění. Doktor říkal, že je to velmi neobvyklé. Přitom hned, jak jsem došla domů, jsem na internetu četla, že je to časté. :pocitac: Máte taky podobný problém?

Tos hlavně měla číst v příbalovém letáku, než jsi vůbec začla prášky brát. :nevim: Doktor je taky dobrej, měl ti dát přednášku a ne falešně chlácholit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 10:07

Tabletky na odvodnění to můžou dělat nebo spíše antibiotika.

• Citovat
  • Upravit
14637
8.8.18 10:11
@Anonymní píše:
Tabletky na odvodnění to můžou dělat nebo spíše antibiotika.

Najdi si ten příbalák. Dozvíš se tam spoustu užitečných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí