antikoncepce - tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ibu
627
19.6.06 11:03

antikoncepce - tělísko

Ahoj holky,

potřebuji poradit a napsat vaše zkušenosti se zavedením tělíska. Můj Dr. mi doporučil buď tělísko za 6000,– Kč na dobu 5 let (prý je nejspolehlivější) nebo za 600,– Kč. A já teď zvažuji, které si nechat zavést, nemám s tím žádné zkušenosti, tak prosím poraďte.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
19.6.06 11:48

No, já přes to obyčejné otěhotněla… Mimi se neudrželo a tělísko šlo ven.

Jenže u tělíska je to strašně individuální, fakt ženská od ženský jiný, myslím, že podle zkušeností jiných těžko soudit, určitě jsou stovky žen co ho používají bez problémů…

Radila bych zkusit to nehormonální a pokud ho sneseš, vyměnit ho počase za hormonální.

• Citovat
  • Upravit
Missorka
19.6.06 11:48

No, já přes to obyčejné otěhotněla… Mimi se neudrželo a tělísko šlo ven.

Jenže u tělíska je to strašně individuální, fakt ženská od ženský jiný, myslím, že podle zkušeností jiných těžko soudit, určitě jsou stovky žen co ho používají bez problémů…

Radila bych zkusit to nehormonální a pokud ho sneseš, vyměnit ho počase za hormonální.

• Citovat
  • Upravit
679
19.6.06 11:50

Ahoj Ibu,

to za 6000Kč, je už s nějakými hormony. Já si vybrala zlatý střed a mám už skoro přes měsíc tělísko za 1980,–Kč (je z nějakým ušlechtilým kovem, tak že se lépe snáší)
to nejlevnější nesedne asi každému, ale moje sestra ho má a je v pohodě.

Já zatím měla jen jednu mestruaci a můžu Ti říct že to bylo docela hrozný, tak doufám, že se to zlepší.

Držím ti pěsti, ať vybereš dobře.

myslím že nedávno tu diskuse na téma tělíska byla tak zkus zapátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.6.06 15:18

IBU mě doktor taky říkal že s normálním tělískem bývají bolestivější menstruace, ale s tím za 6000,– se skoro nemenstruuje, což by mi vyhovovalo :wink: :lol: A taky je to prý šetrný s minimem hormonů. Holt je to o penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
19.6.06 15:29

Ahoj, já jsem měla to obyčejné za 500,– a po půl roce muselo jít ven.Pořád jsem cítila jakoby „píchání“, a o síle menstruace ani raději nemluvím - děs běs!Už nikdy více!
Rozhodně bych nejdřív zkusila to levnější.
A ještě spolehlivost - vím o dvou kamrádkách,co se jim zadařilo přes tuto antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.9.12 20:01

Antikoncepce na 12 let? !!!

Prosím moc poradtě nevim zda jedna nešije na přitele boudu. Řekla přitelovi že si bude vyřizovat antiko..A že chce telisko (asi),pry ji doktor řekl že si ho ma na internetu koupit a že ji ho zavede až bude mit ms, a že je to na 12-15 let a cenu 800 kč…Tak že antiko na 12 let za 800..sedí to??..Zda se mi že kecá, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová