Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Brambůrka10 jeste se u dr informuj, takhle to bylo receno mne, ale znas to. Dneska je lepsi se ptat u vice lidi.
Ahojky, jsem poprve na injekci, pichli mi ji asi mesic a pul zpatky a dneska se mi dostavila menstruace s docela neprijemnym bolenim bricha. Doktorka mi rikala, ze pri injekcni antice menstruaci mit nebudu vubec. Mela jste ji nektera nebo nejake mensi spineni? Jen chci vedet, jestli jit znovu k dr nebo se to stava… Dekuji ![]()
@Wink píše:
Ahojky, jsem poprve na injekci, pichli mi ji asi mesic a pul zpatky a dneska se mi dostavila menstruace s docela neprijemnym bolenim bricha. Doktorka mi rikala, ze pri injekcni antice menstruaci mit nebudu vubec. Mela jste ji nektera nebo nejake mensi spineni? Jen chci vedet, jestli jit znovu k dr nebo se to stava… Dekuji
já jsem zacla spinit, ale az tak 14 dni pred dalsi injekci, mas tu na tri mesice?
@Brambůrka10 Jj na tri mesice, ale pro dalsi bych si mela jit az v pulce cervence, tak nevim :/
Ja bych tam byt tebou zavolala, to je divny, je mozny, ze ti nesedla, nebo ze je slaba, nizkohormonalni, ja spinila asi u peti antikoncepci, az sesta mi sedla…brnkni dr ona uz ti povi co a jak..
Ahoj ja ji mam pichlou necele 2 mesice a uz prvni MS mi vynechala.. ani jsem nespinila… muj dr rekl, ze kdyby prisla MS jina nez obycejne, dlouhe spineni, nebo boleni bricha mam si dojit k nemu pro nejake prasky, ktere pomohaji doladit hladinu hormonu… asi bych k te dr dosla ![]()
Mě dr před píchnutím varovala, že buď mi menstruace vymyzí úplně (díky bohu za to) anebo můžu taky neočekávaně špinit případně krvácet. Proto je před aplikací lepší brát prášky na stený bázy a čekat, jak zareaguješ. Takže je to normální a dost možná budeš krvácet nebo špinit dokaď budeš mít látku v sobě… ale není na tom ze zdravotního hlediska nic špatně (jen to otravuje nehorázně život)
Ahojky a jakou mas? Depo proveru nebo S… ( neoamatuji si nazev)? Ta druha je pry slabsi a nekdo po ni spini. Jinak ja mam DP uz skoro rok a ani jednou jsem nespinila.
Ja prave brala prvni tri mesice po sestinedeli tabletky a u nich jsem ani nespinila. Pak jsem presla na injekci a po mesici a pul krvaceni. V nedeli to bude tyden, co slabe krvacim. V utery jdu k dr, tak uvidime, co mi rekne. Abych byla uprimna, nepamatuju se, jak se ta injekce jmenuje
, byla jsem na ni jen jednou. Je dost mozne, ze se jmenuje uplne jinak, nez ty vase, zijeme v Anglii. Jinak me teda ale napadlo z toho co tu pisete (a bohuzel mi to nedocvaklo predtim), ze jsem behem te doby prestala kojit. A tim, ze takhle antikoncepce je pro kojici, tudiz s nizsim obsahem hormonu, mi uz mozna „nestaci“ a potrebuju tu beznou, proto krvacim!? ![]()