Začátek s antikoncepcí

115
22.3.13 21:08

začatek s antikoncepci

Ahojky holky mám dotaz nebo spíš problém…před porodem sem brala antikoncepci, ale po porodu mi už neseděla. Dr mi napsal Lyndynete. První pilulku jsem si vzala klasicky prvvní den menstruace.Dnes sem brala desatý prášek a menstruace stále trvá. Co s tím? srovná se to? nebo nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.3.13 21:14

Já mám po porodech ms dlouhou samu o sobě, HA neberu, takže to nemusí být nutně antikoncepcí. Teď teda jsem to ještě nedostala a doufám, že dlouho nedostanu, ale očekávám zas těch 10 dnů červené a pak ještě nějaké to špinění, je to vopruz, ale nekrvácím pak už nějak silně, tak jsem to nechávala plavat.

Ještě bych pár dnů počkala, teda záleží na síle krvácení a pak kdyžtak brnkla na gyndu co s tím, pro mě by asi hranice byla dva týdny soustavného čerstvého krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.13 21:16

Nějaké závěry bych vyvozovala až po třech měsících braní, tělu může nějakou dobu trvat, než se přizpůsobí…
Pokud chceš brát, ber normálně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
22.3.13 21:34

Lepší nebrat vůbec, ani sem nebudu psát co mě Lindynette způsobila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.3.13 21:40

Copak ti způsobila? já jí beru první měsíc tak by mě zajímalo co mohu čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
23.3.13 09:19

Já jsem brala Lyndynette rok a nic mi nezpůsobila, neztloustla jsem nic :pankac: Pak jsem jí jen musela vyměnit, protože jsem potřebovala antikoncepci, která by mi pomohla na akné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí