Antikoncepce brát či ne?

611
22.3.13 20:12

antikoncepce brát či ne?

Ahoj holky, prosím o radu, jakou brát antikoncepci? nebo jestli vůbec nějakou brát, protože mi připadne, že snad po všech jsou nějaké negativní příznaky, ted mám Bonadeu, a bolí mě břicho, mám bolesti hlavy, špatnou náladu, tak mě to štve, není lepší nebrat žádnou a chránit se jinak, nebo už nevím? co berete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
22.3.13 20:13

@esmeralda44 Ja beru lindynette 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
22.3.13 20:15

Neberu zadnou a teda ani nechci. bojim se trombozy a myslim ze opravnene. pouzivame kondom

• Citovat
  • Upravit
9454
22.3.13 20:16

Nic..po poslednich nekolika pokusech znovu po porodu brat antikoncepci sem malem vykrvacela…takze stary dobry kondomy holt to musi jistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.3.13 20:16

Taky beru Lindynette 20 ta je supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
22.3.13 20:17

Mám hormonální tělísko - Mirenu. Naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
22.3.13 20:19

Samozřejmě, že je lepší nedávat žádnou sračku do těla ;). není to nic zdravýho i když ti to nic nedělá. nebrala jsem, neberu, protože jsem těhotná, ale ani po porodu brát nebudu. riziko těhotenství je vždy, může se to stát i přes antikoncepci…ale jasně, že když ji nebereš tak je riziko větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.3.13 20:19

Lindynette je jedina, co jsem zkusila a zase jsem rychle prestala 8o
nemam v HA duveru a muj jediny pokud mi potvrdil, ze to pro me neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.3.13 20:20

Také neberu antikoncepci, bojím se trombozy, nebo embolie..navíc to má mnoho nežádoucích účinků. Brala jsem 5 let, nikdy mi extra nějaké problémy nedělala, ale když jsem jednou vysadila, tak mi vypadala snad asi půlka vlasů. Pak jsem znovu nasadila a asi po roce opět vysadila a už skoro 3/4 roku neberu. Chráníme se kondomem, Pharmatexem, nebo přerušovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.3.13 20:21

Jo a jinak jsem brala několik druhů: Chloe, Minisiston, Nuvaring, Sunya a nakonec Jangee. S žádnou jsem neměla extra velký problém - ale je to prostě svinstvo, co si budeme povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.3.13 20:24

Mam telisko, popravde jsem se tesila az porodim a konecne mi ho daji..z kazde HA co jsem kdy vyzkousela jsem pribrala, nalady pod psa a chut na sex se rovnal 0. Ted totalni spokojenost, jen mi to trochu ze zacatku zamavalo s pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.13 20:25

Par let jsem brala Jeanine, v podstate bylo vse bez problemu, snaz jsem nabirala na vaze a hur shazovala.
Ted neberu nic a ani nemam v planu, mam v blizke rodine rakovinu prsu a HA je jeden z faktoru, radsi se preventivne hormonum vyhybam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 20:27

Nedavno jsem to tu resila, zkusila jsem na par mesicu HA, ale uz jsem si pro dalsi prasky nedosla…nechci do sebe dlouhodobe rvat hormony, ted mi jen padaly vlasy, ale ono to prichazi casem. Zatim se budeme chranit kondomy a pak jeste zvazim telisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esterka12
22.3.13 20:41

Já taky a jsem spokojená, ale mám teď malý problém, nedestavila se mi menstruace, co teď? byla jsem skoro měsíc nemocná s angínou nemá to vliv? co poradíte?

• Citovat
  • Upravit
esterka12
22.3.13 20:42

Teda mám DANU…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení