Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych mu to řekla uplně normálně, „jsem těhotná“ a hotovo, neboj se, všechno bude v pořádku
![]()
Asi bych nechodila kolem horké kaše, neboj, zpočátku to bude třeba pro něj šok, ale pokud spolu nejste týden, tak to určitě nějak zvládnete a ještě budete ručitě moc rádi, že si k vám takhle našlo cestu
![]()
Holky já doufám, že to bude v pohdě, ale fakt mám strach no. Jsme se vždycky po sexu tomu smáli, pač většinou po padla otázka a bereš ty prášky viď
A tomu jsme se smáli. A teď tohle. Mi ve finále vůbec nemusí věřit, že jsem je fakt brala ![]()
Jen teď přemýšlím jestli se nejdřív obednat k dr. tam to s nim probrat a až to bude potvrzený tak to říct nebo jak to vůbec udělat
Jak dlouho jste spolu, a kolik vám je let, bydlíte spolu? jediný co můžeš teď udělat, je že mu to řekneš, a uvidíš co on na to. A jinak gratuluju
![]()
@K.Black mně bude letos 21 příteli 33, letos v červenci spolu budeme dva roky a z toho spolu bydlíme 9 měsíců.
Jinak děkuju ![]()
@Anonymní píše:
@K.Black mně bude letos 21 příteli 33, letos v červenci spolu budeme dva roky a z toho spolu bydlíme 9 měsíců.Jinak děkuju
Mně je taky 21, příteli 30, věk na to máte oba, neboj, bude to oukej
Sice dřív to bude MOŽNÁ šok, ale oni to ti chlapi většinou ustojí
![]()
No tak to by mohl být rád, není to žádný mladý trdlo, nevybouřený
řekneš mu to kdy? jsem trošku zvědavá
neděkuj ![]()
Ja myslim, ze kdyz jste mimino chteli-trebaze pozdeji- jak je vidno tvuj partner nad tim jiz mlzne uvazoval. Nebala bych se toho mu to rict. A kdyz jste byli v posteli takovi vtipalci, podala bych mu to nejakou vtipnou formou
Jinak gratulace a at jste zdravi ![]()
@K.Black no já zatím sbírám odvahu a vůbec přemýšlím jak to říct, jestli jít nejdřív k dr. a až pak to říct a nebo obráceně. Podle toho co jsem počítala bych dnes měla být 4+6tt ![]()
Holky v kolikátym tt dokáže doktor potvrdit těhotenství dle UTZ?
@Anonymní píše:
Holky v kolikátym tt dokáže doktor potvrdit těhotenství dle UTZ?
teď by viděl dutinku, srdíčko ještě ne, to je brzo
řekni mu to dneska ať víme ![]()
Ahoj holky,
už pět let beru pravidelně HA a vždy bez problémů, poslední dobou mi je tak nějak divně, jinak tak jsem dnes pro jistotu udělala tt test a vylezly na mě //. Jsem z toho celá špatná, mimčo jsme chtěli, ale až někdy později. Vůbec nevím jak to říct příteli, děti má rád, ale jak říkám tohle je neplánovaný. Mám strašnej strach z toho jak to bude, jak to přítel vezme, jestli mi bude věřit, z toho že se nám život obrátí naruby.
Co byste dělali vy, na mém místě? Jak to oznámily apod…