Antikoncepce ve formě injekce

267
22.3.13 21:27

Antikoncepce ve forme injekce

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jake mate zkusenosti s injekcni antikoncepci? Od porodu pouzivam prasky, ale nevyhovuji mi. Zaprve uz je fakt neumim brat zodpovedne presne ve stejny cas, zadruhe jsem na sobe zpozorovala pokles chuti na sex. Nejdrive jsem to pricitala unave, ale nekdy ani byt unavena nemusim a proste nemam ani pomysleni :nevim: Vzdycky jsem byla z tech aktivnejsich v tehle oblasti a dokonce po porodu jsem to byla ja, ktera premlouvala pritele, at necekame celych 6 tydnu :D Pak jsem ale zacla brat prasky a uplne se to obratilo, takze to asi pricitam tomu. Chci se tedy zeptat, jakou mate zkusenot s injekcemi? Nekolikrat jsem cetla, ze po pilulkach mely nektere zeny stejny problem, ale o injekcich v tehle spojitosti jsem jeste neslysela. Pritel nema kondom moc v lasce a ja taky ne, abych rekla pravdu, tak bych chtela zkusit neco jineho. Dekuji za zkusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jemys
22.3.13 21:30

Ahoj, používám, jsem spokojená. Po práškách jsem měla problémy, změny nálad, migrény, prostě hrůza. Už třetím rokem jsem na injekcích a jsem spokojená. Nemusím řešit zapomenuté prášky, menstruaci, prostě veget

• Citovat
  • Upravit
Lilibeth
22.3.13 21:36

@Jemys A jakou máš? Nebo je jen jedna?

• Citovat
  • Upravit
Jemys
22.3.13 21:38

@Lilibeth Depo Proveru. Ještě je tuším Sanya? jestli si to pamatuju dobře. Jdeš jednou za tři měsíce na injekci

• Citovat
  • Upravit
2457
22.3.13 21:42

Mam taky Depo proveru a jsem spokojena. Nemusim myslet kazdy den na prasky a od mrsky mam taky pokoj. Ted jedu treti davku. Segra po ni ale spinila.
Na tu druhou injekcni antikoncepci jsem se taky ptala, ale pry je slabsi a casteji se po ni spini. Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.3.13 21:45

Já jsem o Proveře teď uvažovala, ale je tady na ní tolik špatných zkušeností, že jsem do ní nešla.

• Citovat
  • Upravit
865
22.3.13 21:45

U této formy antikoncepce hrozí zvýšené riziko osteoporózy. Většina žen po ní přestává menstruovat a v případě, že se žena rozhodně mít opět dítě, tak může trvat cca rok, než se hormon postupně z těla dostane. Dříve jsem ji chtěla, ale nebyla mi doporučena, MUDr. mi krásně nakreslila, jak je to s vývojem kostí bez injekce a s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.3.13 23:02

Ahoj, ja ji mela po porodu jen 2×, prvni dva mesice ok, pak jsem spinila cely mesic, pichla dalsi a na novo, tak ze asi jak u koho, me i vadilo ze tu ms nemam, byla jsem hrozne nafoukla…ale nevim, jakou jsem mela, brala jsem ji pri kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.3.13 23:05

Jinak s tim sexem jsem to mela stejne pri uzivani prasku, ja chci po druhem decku zkusit telisko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
23.3.13 11:04

@Brambůrka10 pokud budes mit hormonalni telisko, tak to jsou pry uplne ty same hormony jako v te injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.3.13 12:36

Já měla osm let depo-proveru, pak jsme vysadili, do roka menstruace zpátky, za další asi 4 měsíce dvě čárky na testu, máme dvouletou teroristku a depo-proveru mám zpátky rok a nedám na ní dopustit.Ale je pravda že né každému sedne…co člověk to original, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.3.13 14:35

Diky za nazory holky. Asi mi nezbyva nic nez vyzkouset…jak rikate, kazdemu sedne neco jineho. Jeste se chci zeptat, kdyz uz vas tu mam :D, malemu jsou ctyri mesice, mela bych mu davat pit trochu vody? Ja mela celou dobu za to, ze mu moje mleko staci, zvlast kdyz nejsou horka. Ale priteli rekla jeho mama, ze bychom mu meli davat vodu a on mi to od te doby neustale podstrkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.3.13 16:55
@Wink píše:
Diky za nazory holky. Asi mi nezbyva nic nez vyzkouset…jak rikate, kazdemu sedne neco jineho. Jeste se chci zeptat, kdyz uz vas tu mam :D, malemu jsou ctyri mesice, mela bych mu davat pit trochu vody? Ja mela celou dobu za to, ze mu moje mleko staci, zvlast kdyz nejsou horka. Ale priteli rekla jeho mama, ze bychom mu meli davat vodu a on mi to od te doby neustale podstrkuje.

Pokud kojíš tak je asi plně kojený když mu jsou teprv 4 měsíce, ne??Pokud je plně kojený tak mu stačí jen mléko od Tebe, aspoň to říkala moje mudra. Já mláděti začla dávat vodu až když jsme začly s příkrmama protože v té době už jsem kojila málo. Jo a ještě k té depo-proveře:myslím že není vhodná když kojíš, já měla po dobu kojení Cerazette a až když jsem přestala kojit tak jsem najela zpátky na depu, ale přesně Ti to řekne gyndař :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
24.3.13 15:07

Depo provera se při kojení smí. Taky kojím.

Co se týče pití. Obě děti byli plně kojeny. Dceři jsme hned od příjezdu z porodnice dávali fenyklový čaj, později jsme přešli na vodu. Vypila denně asi 0,5 - 1 litr. Syn vůbec nechtěl. Pít začal trošku až ted v 9 měsících, cca 100 ml vody, ale je stále ještě kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.3.13 09:49
@isand píše:
@Brambůrka10 pokud budes mit hormonalni telisko, tak to jsou pry uplne ty same hormony jako v te injekci.

aha, tak to nechci, tak asi zustanu u prasku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital