Antonín Dvořák - jméno pro miminko. Co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
opq
10.10.13 13:34
@Lenny0 píše:
Asi bych se hodně zamyslela být rodiči. Jedna paní se jmenuje Hamburger a když volá do restaurace tak si myslí, že je to vtip. Takže bych to asi za mě nedala. Dokonce znám rodinu která má příjmení Bond a naštěstí taky nedali Jamese. Dovedete si představit kdyby volat a řekl: tady Bond, James Bond :lol:

Mě to nijak blbé nepřijde :nevim: . Znám Melanii Gibson. Představuje se jako Mel. ;)

@Levandule121 píše:
Přesně. A ač ho třeba děti neznají, on jim to někdo včas poradí, aby si z něj udělali legraci.

Legraci z čeho? Že se jmenuje jako hudební skladatel? A co je na tom vtipného :think:

Salma Hájek mi taky nijak neva…

Jméno Antonín se mi nelíbí, ale kdyby jo, tak mi neva, že nějaký Dvořák se taky jmenoval Antonín.

• Citovat
  • Upravit
18305
10.10.13 13:35
@Andreaa píše:
Holky, chtěla bych znát váš názor na jméno Antonín Dvořák. Přítel a jeho rodina ho strašně chtějí, ale já nevím :think: Přijde mi to divný, mám strach, aby se pak malému všichni nesmáli. Co si o tom myslíte? Děkuji

Kdo se bude chtít druhým posmívat, důvod si vždycky najde. Nemusí to být jméno.

Edit: a ve svém okolí mám Ondřeje Sekoru, Eduarda Beneše (tedy ne Edvarda), Ludvíka Svobodu a taky Augusta Husáka (ne Gustava - ale doma mu stejně říkají Gusto).
A pracoval jsem jeden čas s Tomášem Dvořákem. A když jsem o něm s někým mluvil, tak jsem musel vysvětlovat, že tohle není ten známý desetibojař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.10.13 13:36

Jméno je to hezký, ale ve vašem případě bych ho nedala.

• Citovat
  • Upravit
7745
10.10.13 13:37
@opq píše:
Legraci z čeho? Že se jmenuje jako hudební skladatel? A co je na tom vtipného :think:

Salma Hájek mi taky nijak neva…

Jméno Antonín se mi nelíbí, ale kdyby jo, tak mi neva, že nějaký Dvořák se taky jmenoval Antonín.

Nějaký Dvořák? To myslíš vážně? :lol:

Jinak já bych to nedala. Co když bude mít hudebí hluch? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opq
10.10.13 13:37
@Fíková píše:
Nějaký Dvořák? To myslíš vážně? :lol:Jinak já bych to nedala. Co když bude mít hudebí hluch? :think:

Vypadlo mi slovíčko JINÝ. Že nějaký JINÝ Dvořák, se taky jmenoval Antonín.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
10.10.13 13:38

Nedyla bych to jmeno. Urimne bych se smala i jako dospela, ale ja jsem silenec, je to stejne jen vase vec :D

• Citovat
  • Upravit
opq
10.10.13 13:39
@Fíková píše:
Nějaký Dvořák? To myslíš vážně? :lol:Jinak já bych to nedala. Co když bude mít hudebí hluch? :think:

A jinak to myslím smrtelně vážně. Ale jak koukám, tak zde píše hodně lidí, že jim to přijde násilně vtipné. Mě by to teda fakt nepobavilo. Asi mám jiný smysl pro humor. :lol:

• Citovat
  • Upravit
18687

@Jura007 to se nekdo ma. Ja bych brala toho Ondreje Sekoru :lol:

ony to nemusi byt jen deti, nekdy staci i jizliva ucitelka, treba v hudebce. Ted nam zazpiva Antonin Dvorak. Sorry, ale ja bych do toho nesla, at je kolem treba milion slavnych jmenovcu. A vubec, vyberte si jmeno, jake chcete vy, ne rodina. :pankac:

Příspěvek upraven 10.10.13 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

No tak si myslím, že jakékoliv jméno bude vždycky lepší než Pětiletka Koniprdová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.10.13 13:44

Jestli se to jméno líbí i vám, tak ho klidně dejte. Mě na něm nepříjde nic hroznýho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
10.10.13 13:51

Já bych se toho taky bála, táta má v práci kolegu Krále Miroslava a dělají si tam z něho vtípky. Sice je to myšleno v dobrým, ale smějí se mu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
10.10.13 13:52

Holky, moc děkuji :-) Jsem ráda za vaše názory :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
10.10.13 13:59

Tak to bych nedala ani nahodou :mrgreen: prijde mi to neoriginalni a neosobni, ona pritelova rodina se v tomto skladateli vyziva nebo proc to chteji?

• Citovat
  • Upravit
18305
10.10.13 14:11
@adriana24 píše:
Já bych se toho taky bála, táta má v práci kolegu Krále Miroslava a dělají si tam z něho vtípky. Sice je to myšleno v dobrým, ale smějí se mu :?

V práci mám dva kolegy s příjmením Král. A už jsem zaslechl, jak vedoucí výroby hledí zamyšleně z okna a brumlá si pro sebe: „Dva Králové? Na tak malý království?“
To by se člověk musel kvůli příjmení pořád stresovat… Co měl říkat člověk, kterého jsem našel minulý týden ve starých matrikách narozených. Měl příjmení Schulin… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.10.13 14:13

Můj strejda se tak jmenuje, přesně takhle, a přijde nám to super. Lidi řeknou, že je to vtipný nebo milý, pro nás je to prostě strejda Tonda a neřešíme denně, že se jmenuje jako ten skladatel. Jemu samotnému to nepřijde už vůbec, ve škole ho nešikanovali, je to skvělej chlap :hug: Já bych to dala.
:palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect