Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
potřebovala bych drobek poradit
kluk 27měsíců, měří 95cm, vybírám na MMB kombinézu a jsem dost zmatená protože jsem počítala že budu kupovat vel. 98/104 ale podle rozměru by asi seděla nejlépe vel.92 podle toho jaká značka.
Prosím změřte mi jakou délku kombinézi máte na tuhle zimu při výšce 95cm.
Budu moc ráda kldyž se někdo ozve děkuji ![]()
@Wixi rozměry neznám, ale osobně bych volila tu větší. přeci jen do dubna daleko, za tu dobu povyroste a než kupovat na přelomu roku další? ![]()
Ahoj, malá měří stejně a má z loňska 86/92 a je jí super. Loni měla ohrnutý nohavice. Klidně bych vzala tu větší a ohrnovala a bude jí mít i za rok
Menší mu podle mě bude jen letos.
A mohla bych poprosit o změření délky té vaší??
Já kluka měřila a vypadá to že má 75 cm od ramen až k patě ale podle rozměrů u vel.92/98 to začíná na 80cm a 98. většinou 84cm a více.
Ja bych kombinezu na netu, bez moznosti vraceni nebrala. Ja se netrefila snad nikdy, tohle radis zkousim a i si priplatim, nez strilet od boku bazarovy. My meli vzdycky kratky nohavice a telo dobry ![]()
Ja bych zkontrolovala i delku nohavice, od rozkroku ke kotniku, delka cele, muze byt zavadejici.
Nejhorší je že tady to neni kde koupit možná tak u větnamců
a čím je prcek starší tím je nakupování s ním horší
a to máme do většího města tak min. hodinu cesty autem a už to je horor.
Já mu koupila set od Tchiba 98/104 krásný byl ale až tak za 2 roky
naštěstí mamčí dost kupujou tak jsem bez problémů prodala dál.
Tak podle mě krátký nohavice k zimním botám zas až tak nevadí. Kombinéza 86/92 (z Lidlu) je dlouhá cca 80 cm.. 32 jsou nohy, 48 tělo. Oteplováky (HM) 98 mají nohy 36 a jsou jí taky dobře. Je to těžký ![]()
No ja si tak říkala koupit délku těch 80cm a nohy vyjdou na cca 34cm ale má vysoké botky tak se nějaký centimetr neřeší.
Děkuji za změření ![]()
No, nech si změřit tu konkrétní, co chceš koupit a pak to porovnej s bundou a kalhotama, co máte doma, aby nebyly krátké nohavice a rukávy…